Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Scotland Yard társasjáték - Ravensburger 926135 (RE)

scotland yard társasjáték Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
10.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 10-99 éveseknek, 3-6 játékos
Szerezhető hűségpontok: 110
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

Igazi macska-egér harc, ahol a logikád is használnod kell.

Scotland Yard társasjátékban lehetsz az üldöző Scotland Yard tagja, vagy pedig az üldözött Mr X. London utcáin bolyongva a Scotland Yard emberei Mister X-et keresik, hogy elkaphassák, és rács mögé dughassák. A játékosok közül egy valaki Mister X, a többiek pedig detektívek, akik mindent megtesznek, hogy Mr X ne menekülhessen el a városból. Mr X buszon, földalattin, vagy taxival menekül: az a játékos nyer, aki elkapja őt, vagy az üldözött, aki egérutat nyer… 

Azt mindig tudjuk, hogy a Scotland Yard merre jár, de Mister X csak ritkán bukkan fel!

Gyerekkorunk kedvence volt a Police 07 társasjáték, a Scotland Yard társasjáték arra hasonlít, aki anno szerette és nem találja a padláson, ne hagyja ki!

A Scotland Yard társasjáték 1983-ban elnyerte az év játéka címet.

Félig kooperatív játék, mert egyvalaki van Mr X szerepében, a többiek igyekeznek közösen elkapni. Közben lehet kommunikálni, megbeszélni, hogy merre érdemes menni.

A Scotland Yard egy szuper következtetős, stratégiai-logikai társasjáték. Abból kell következtetned, hogy Mr X merre járthat, hogy milyen közlekedési eszközzel ment (közlekedési eszközök milyen kombinációival). Így kell megtalálnod, hogy melyik útvonalon közlekedik, és így tudod elkapni. Néha Mr X megmutatja, hogy éppen hol jár, egyébként az útvonala titkos, de ha ügyes vagy, rájöhetsz és a nyomába eredsz.

Családi társasjátéknak is tökéletes. Ekkor érdemes úgy játszani, hogy Mr X szerepét a legkisebb családtag vállalja be, mert általában Mr X dolga a legkönnyebb. Ha felnőtt van Mr X-el, akkor dobjatok be valami nehezítést, például az elején is árulja el, hogy hol van, honnan indul.

A Scotland Yard társasjáték azon társasjátékok közé tartozik, amivel a felnőttek is szívesen leülnek játszani!

Paraméterek
Életkor 8-99 év
Játék kategória Társasjáték - gondolkodós
Márka Ravensburger
Mit fejleszt Logikai játékok
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 9999+Ft
Gyártó Ravensburger
Márka Scotland Yard társasjáték
Játékosok száma 3 - 6 játékos részére (legjobb 6 játékossal)
Korosztály 10 éves kortól
Jelleg Taktikai, nyomozós társasjáték
Fejleszti logikai gondolkodást, memóriát, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget
Kompetencia matematika, tanulási képesség, szociális kompetencia
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2015. 06. 18.

Gyerekkorom kedvence volt a Police 07 társasjáték. Ismerős ajánlotta, hogy a Scotland Yardot vegyem meg, mert a minősége jobb, mint a Police 07 újra kiadott verziójának.
Örülök, hogy így döntöttem. Nagyon sokat játszunk a Scotland Yard társasjátékkal, szuper családi társasjáték!
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: mister x, mr x, nyomozós játék, police 07
SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }