Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Remek játékok gyerekeknek a játék webshop-ban!

A játék webshop rengeteg érdekes és izgalmas játékkal vár titeket is, hogy egy kis izgalmat vigyetek a borús, esős hétvégi napokba. Logikai játékok, készségfejlesztő játékok, építőjátékok, szerepjátékok, LÜK játékok, tudományos játékok, Püzzle-ök, bébijátékok és rengeteg egyéb különböző termék érhető el webáruházunkban. Online felületünkön rendkívül könnyű és praktikus a navigáció, rákereshetsz egy konkrét termékre is, vagy böngészhetsz termékeink között kategóriák szerint is!

Ha garantált szórakozást keresel a gyerekek számára, akkor miért ne próbálhatnátok ki a Dobble kártyajátékot? Ez a megfigyelés és gyors reflexek játéka, komoly koncentrációra lesz szükség, hogy kikerüljön a győztes! A pörgős, szórakoztató gondolkodási és megfigyelési képességet is fejlesztő játék kifejezetten ajánlott egy-vagy többgyerekes családok számára, hogy a szórakozás hasznossággal is párosuljon. Remek választás a Dixit is, mely az év játéka volt 2010-ben, azóta pedig töretlen sikert élvez rengeteg korosztály köreiben.

A Dixit a sejtelmes megfogalmazás és szárnyaló képzelet izgalmas társasjátéka, melyben már a képek látványa élményt nyújt! Egyszerű játékszabályai révén kiváló családi társasjáték, vagy party játék. Nézz szét te is a játék webshop-ban és tekintsd meg egyedi társasjátékainkat és egyéb termékeinket, melyekkel garantált szórakozást hozhatsz a család számára, amikor szükség van rá!

Tartalomhoz tartozó címkék: játék webáruház játék webshop