Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Radosza gyűrű ovis változat (352) óvodásoknak jelekkel (RA)

Radosza gyűrű ovis változat  (352) óvodásoknak jelekkel (RA) Kattints a képre több képhez
Ár:
4.490 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. július 24.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 5 éves kortól
Szerezhető hűségpontok: 45
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

A Radosza - ovigyűrű öt-hétéves gyermekek számára készített térbeli képességfejlesztő taneszköz és logikai játék. Eredményesen használható színek, síkidomok, mesefigurák, növények, állatok és más ismeretterjesztő ábrák megadott sorrendbe történő kirakására.

A Radosza gyűrű két, egymást egyetlen pontban metsző gyűrűből, vagyis kör alakú sínből áll.   Ezekben csúszó elemek mozognak, ebben a változatban kedves kis ábrákkal. A két gyűrű átmérője nem egyforma, ezért csak egyetlen pontban keresztezik egymást, ami miatt nem tudnak az elemek (ábrák) a tologatás során oldalukra dőlni vagy fejre állni. A kereszteződésben az ábrák irányt tudnak váltani (fel, le, jobbra és balra irányba).

 

Paraméterek
Életkor 5-8 év
Játék kategória Oktató, tudományos
Márka Radosza gyűrű
Mit fejleszt Ritmus-sorrend-zene
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 3001-5000Ft
Gyártó Radosza
Játékosok száma 1 játékos részére
Korosztály 5 éves kortól
Jelleg logikai játék, matematika játék, fejlesztő játék, radosza gyűrűk
Fejleszti a logikus gondolkodást, a memóriát, a térlátást, a kombinációs-, a koncentrációt, számolási készséget, illetve képességet, a kézügyességet, valamint a finom-motorikus mozgáskészséget
Kompetencia szövegértési és szövegalkotási, tudásszerző képesség, tanulási képesség, hatékony önálló tanulás, kezdeményező képesség
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2015. 03. 05.

Óvodának rendeltem a játékot,és meg kell mondjam nagyon tetszik az egész elgondolás amelyre épül ez a logikai játék.Vegyes csoportban 5-6 éves gyerekeknek szántam,de a kisebbek is érdeklődve nézegetik.Mivel még rövid ideje vezettük be a radosza gyűrűt,egyszerűbb feladatokat végzünk vele, a logikai gondolkodást,manipulációs képességet fejleszti és öröm nézni ahogy leköti a gyerekeket a probléma (feladat) megoldása.
| 5 / 5 csillag!
2014. 05. 24.

Középsős kislányunknak vettük meg, nagyon tetszik neki főleg most , hogy már többedszer vette kezébe, és egyre gyorsabban, ügyesebben oldja meg a feladatokat .
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő