Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Quercetti játékokkal csak úgy repül az idő!

Quercetti játékokkal csak úgy repül az idő!

A Quercetti játékok termékpalettáján egytől-egyig olyan szórakoztató játékszereket találhatsz, amikkel gyermeked végérvényesen elűzheti az unalmas perceket. 

Készülj fel arra, hogyha a kezébe adsz egy összeszerelhető autót, vagy éppen kirakót, akkor bizony órákig a hangját sem fogod hallani. A legszebb az egészben, hogy a csendet nem a rosszalkodás generálja, hanem a felhőtlenül boldog elfoglaltság. A gyermekek készség, és képesség szintű fejlesztése prioritást élvez. Az igazság az, hogy a kényszerszülte megoldások kivétel nélkül ellenállást váltanak ki belőlük. Ez persze nem csoda.

A korlátozó tényezők minket is csak sarokba zárnának. A gyerkőcök erre különösen érzékenyek. Ez, azonban nem azt jelenti, hogy meg kell felejtkezned az egyedi igényekről, és a fejlesztés fontosságáról. Pusztán az eszközkészletet kell kicserélned. A játékok a legjobb alternatívák! Viccesek, szórakoztatóak, vagy éppen elgondolkodtatóak. Ha gyermeked a kezébe fog egy hengeres szorzótáblát, akkor önként tanul. Nem azért, mert muszáj, nem azért, mert kéred. A saját szándék mindig óriási hajtóerővel rendelkezik.

A Quercetti visszahozza a múltat. Emlékszel még az üveggolyózásra? Vagy éppen a pötyi tüskejátékra? Ha eszedbe jutnak az egykori, már félresöpörtnek hitt emlékek, akkor velük együtt újra átélheted a hozzájuk tartozó érzéseket. Az örömöt, az izgatottságot, és a hihetetlenül gyorsan száguldó idő káprázatát. Mindezt gyermekednek is átnyújthatod, aki így hasonló élményekkel gazdagodhat, mint egykor te. Azon se lepődj meg, ha üveggolyót fogva a kezedbe te is bekapcsolódsz a játékba, gyermekként lelkesedve.

Tartalomhoz tartozó címkék: Quercetti játékok Quercetti