Kedvezmény: 5%
9.990 Ft
9.490 Ft
Kizárólag WEBÁRUHÁZAS akció: 2024. 06. 16. - 2024. 09. 30.

Piroska és a Farkas fejtörő, készségfejlesztő játék - Smart Games

Kedvezmény: 5%
9.990 Ft
9.490 Ft
Kizárólag WEBÁRUHÁZAS akció: 2024. 06. 16. - 2024. 09. 30.
Legfontosabb jellemzők

A Piroska és a Farkas egyszemélyes óvodáskori készségfejlesztő logikai játék. A feladat megtalálni az utat a nagymamához, úgy, hogy a farkas és Piroska is eljusson a házhoz.

4 éves kortól, 1 játékos

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. július 25.
Cikkszám: SG021
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: (9) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Piroska és a farkas Smart Games egyszemélyes készségfejlesztő, logikai játék

Találd meg az utat a nagymamához. 
Egyszer volt, hol nem volt....
Fedezd fel a népszerű mese varázslatát ebben az óvodásoknak készült gyönyörű fejtörő játékban.
Segítesz Piroskának megtalálni a helyes utat a nagymamához. Helyezd fel Piroskát, a házat és a fákat a játéktáblára, a többi elem használatával építsd meg az utat. 
A farkassal is tudsz játszani! De figyelj rá, hogy ki lesz a gyorsabb! A feladványokban most már két utat kell kialakítani. A Piroska és a farkas tartalmaz egy képeskönyvet az eredeti mesével és egy modern fordulattal.

Játék menete:

  1. Válassz egy feladványt! Tedd fel a házat, a fákat, az első 24 feladatnál csak a Piroskát, a másik 24-nél a farkast is a játéktáblára úgy, ahogy a feladványban meg van adva.
  2. Készíts egy útvonalat a nagymama házáig, ha a farkas is fent van a táblán, akkor két útvonalat kell építeni, a farkas útvonala rövidebbnek kell lennie, mint Piroskáé. Hisz a mesében is először a farkas ér a nagymama házához.
  3. Minden feladványnak pontosan egy megoldása van.

Óvodás kori készségfejlesztő játék.
Fejleszti a térbeli tájékozódást, koncentrációt, a problémamegoldást, tervezést, és a vizuális készséget.

A játék 48 négy különböző nehézségi szintű feladványt tartalmaz. 24 feladaton csak Piroska van ezek a könnyebb feladatok, a másik 24 feladaton a farkas is, ezek már nehezebbek. A füzet hátoldalában az egyes feladványok megoldásait is megtalálhatjuk.

A Smart már több mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre.
A SmartGames-ek több nehézségiszintű logikai játékok. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A SmartGames termékek közül megtalálható nagyobb asztalon játszható, vagy akár kisebb méretű asztali, illetve utazásokhoz alkalmas mágneses játékok. Műanyag, illetve fa játékok óriási kínálatából választhatunk.

Játék tartalma:

  • 1 db játéktábla
  • 5 db útszakasz
  • 2 db figura (Piroska és a farkas)
  • 3 db fa
  • 1 db házikó
  • 1 db feladványfüzet 48 feladattal és megoldással 
  • 1 db képeskönyv


Vásárlói vélemény:

"Kislányom a 3. szülinapjára kapta és este azt mondta, hogy ez a "társas" volt a legjobb az ajándékok közül! Egyedül is eljátszogat vele, de közösen is nagy élményt nyújt. Nagyon ötletes, szórakoztató játék, a nehezedő szintek külön pont! A kivitel aranyos és minőségi! Csak ajánlani tudom!"

"Szuper játék! Nagyon aranyos, igényesen kidolgozott tábla és figurák, érdekes feladványok, fejlesztő hatás. Nagyon jól leköti a 4 és 6 éves fiaimat, a 9 éves unokatesónak is tetszett, de még nekünk felnőtteknek is érdekes. A mellé rakott mesekönyv is nagyon jó, a gyerek mesélését, képleírását fejleszti.
Ajándékba is fogok ilyet venni!"

"Szívesen ajánlom mindenkinek ezt a játékot. Leköti a gyereket, sikerélményt ad neki, a nehézségi fokozatok miatt, hosszabb távon élményt ad a gyereknek. Ketten is tudják játszani, egyik felépíti a pályát, a másik megoldja, majd cserélnek. Nem hagyományos társasjáték, azoknál sokkal jobban fejleszti a különböző képességeket. (logika, térlátás, megfigyelés stb.) Először kisfiamnak rendeltem ilyet, de azóta már szívesen ajándékozok meg más gyerekeket is vele, amivel mindig nagy sikerem van. :-)"

Doboz mérete: 29x 24x 6 cm
Játéktábla mérete: 19,5x 19,5 cm
A játék elemek mérete: ház 5x4 cm, figurák: fák és a farkas 5 cm, Piroska 4 cm, út lapkák:8,5x 4 cm
Ajánlott: 4  éves kortól
Játékosok száma: 1 fő

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Smart Games játékok
Logikai játékok

Fejlesztő játékok óvodásoknak
Állatos játékok
Iskola előkészítő játékok
Játékok 5-8 éveseknek
Térlátást fejlesztő játékok

Vélemények

5.00
(9 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
A kisfiunknak vettük a 4. szülinapjára. Még nem adtuk át, de már nagyon várom a pillanatot :)
Eddig egy smart game-ben sem csalódtunk! Ismerjük fa kisgyermek játékot a day and night-ot, a tojó tolót és egy felnőtt tologatós játékot és mid szuper! Szerintem ez a Piroska és Farkas is csak remek lehet!
2023. 08. 07.
4,5 éves kislányom Nagyon szeret vele játszani, csak ajánlani tudom.
2020. 06. 05.
A játék színvonalas kivitelezésű, izgő-mozgó unokámat hosszabb időre leköti. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani.
2019. 12. 30.
Kislányom a 3. szülinapjára kapta és este azt mondta, hogy ez a "társas" volt a legjobb az ajándékok közül! Egyedül is eljátszogat vele, de közösen is nagy élményt nyújt. Nagyon ötletes, szórakoztató játék, a nehezedő szintek külön pont! A kivitel aranyos és minőségi! Csak ajánlani tudom!
2019. 02. 24.
Szuper játék! Nagyon aranyos, igényesen kidolgozott tábla és figurák, érdekes feladványok, fejlesztő hatás. Nagyon jól leköti a 4 és 6 éves fiaimat, a 9 éves unokatesónak is tetszett, de még nekünk felnőtteknek is érdekes. A mellérakott mesekönyv is nagyon jó, a gyerek mesélését, képleírását fejleszti.
Ajándékba is fogok ilyet venni!
2018. 01. 23.
6,5 éves lányom kapta karácsonyra, mert gyengébb a térbeli tájékozódása és logikai készsége. Első nap még a figurák kirakása nehezen ment neki, de másnáp már ráérzett. Nagyon jó kis játék , sokáig leköti. A feladványfüzet lehetne vastagabb papírból, hogy tartósabb legyen.
2017. 12. 27.
Szépen kivitelezett játék. 4 évesen már egy-két pályát sikerült megoldani, valóban hosszú távra szól, a későbbi életkorokban is elő lehet venni.
2017. 08. 22.

SzÍvesen ajánlom mindenkinek ezt a játékot. Leköti a gyereket, sikerélményt ad neki, a nehézségi fokozatok miatt, hosszabb távon élményt ad a gyereknek. Ketten is tudják játszani, egyik felépÍti a pályát , a másik megoldja, majd cserélnek. Nem hagyományos társasjáték, azoknál sokkal jobban fejleszti a különböző képességeket. (logika, térlátás, megfigyelés stb) Először kisfiamnak rendeltem ilyet, de azóta már szÍvesen ajándékozok meg más gyerekeket is vele, amivel mindig nagy sikerem van. :-)
2017. 06. 01.
Nagyon jó játék, a gyerekem hamar felfedezte a variálhatóságát. A formák jól kidolgozottak, mégis ellenállóak.
A nehezebb feladatokhoz néhány felnőttnek is gondolkodnia kell! :)
2016. 12. 25.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu