Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Photosynthesis társasjáték - GE

Kattints a képre több képhez
További képek
Photosynthesis társasjáték - GE
Photosynthesis társasjáték tartalma
Photosynthesis társasjáték
Photosynthesis társasjáték tábla
Photosynthesis családi társasjáték
Ár:
11.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Életkor: 10 éves kortól, 2-4 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
A Photosynthesis egy stratégiai családi társasjáték. Minden játékos egy bizonyos fafajtát irányít és igyekszik vele az erdő értékes közepe fele terjeszkedni. A játék 2019-ben különdíjat nyert a megkapó témaválasztás és megvalósítás miatt. 

Leírás

Minden fa felfelé törekszik, a fény felé - minél több fényt gyűjt be, annál többet fordíthat új magra vagy növekedésre!

A Photosynthesis, vagy Fotoszintézis (csak nem magyarosították a címet) családi stratégiai társasjátékban minden játékos egy fafajtát irányít, és igyekszik vele az erdő értékes közepe felé terjeszkedni.

A játékos fáival minél több fényt gyűjt be, annál többet fordíthat új magokra és fái növesztésére, terjeszkedésre. De közben figyelnie kell versenytársai fáira is, mert azok beárnyékolhatják az ő fáit. A nap mozgása miatt mindig más-más oldalról éri fény a növényeket.

A játék alapváltozata 3 napkörig tart. A bonyolultabb változat 4 napkörös, és nehezítést tartalmaz. A nehezebb változatban olyan mezőn, amelyik árnyékos, nem lehet magot ültetni vagy fát növeszteni.

A kétféle játékmód miatt kíváló játék már akár 8 éves kortól szülőkkel, de felnőttek részére is élvezetes társasjáték.

2019-ben különdíjat nyert. A Magyar Társasjáték Díj versenyen A Photosythesis a megkapó témaválasztás és megvalósítás miatt kapta a díjat, illetve külön kiemelték a játék témájának aktualitását.

Ajánlott: 10 éves kortól

Játékosok száma: 2-4 fő

Játékidő: 45-60 perc

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
játékok 8-12 éveseknek

Letölthető játékszabály

Vélemények

4.50
2 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2021. 01. 19.
Szép, minőségi termék, amit öröm elővenni. Látványa és témája feltöltődést ad, békés, jó érzés vele játszani, hiszen egy erdőt ápolgatunk, de koránt sem unalmas vagy vontatott, hiszen mindenki a saját fáinak szeretné biztosítani a lehető legtöbb napfény! Éppen ellenkezőleg: magával ragad, mindvégig nagyon jó flow-érzést biztosít, a játékosok ösztönösen árgus szemekkel követik a többiek lépéseit. Nincs benne szerencsefaktor, teljes egészében a stratégiára épít. Egészen más taktika kell 2, 3 vagy 4 fővel játszva. Négyesben már viszonylag hosszú, órán túli játék, ketten rövidebb, 30-40 perc, ilyenkor bőven van még idő egy esetleges visszavágóra:-) Nem túl komplikált, nincs túl sok szabály, de nem is a 15-20 perces "gyorsan játsszunk valamit" típus, és talán ez az egyik erőssége, hogy éppen a kettő között helyezkedik el: ha szeretnénk játszani valamit, ami már nem a legrövidebb, legegyszerűbb, ugyanakkor nem is egy egész estét program, amire sok családban csak ritkán van lehetőség, akkor kitűnő választás!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 13.
Nagyon szép és látványos 3D elemekkel rendelkező társasjáték. Stratégiai elven működik, nagyon oda kell figyelni a játékostársak terjeszkedéseire. Meg kell próbálnunk ezeket a lépéseket meggátolni. Adott esetben ki is tudunk szúrni a többi játékossal. Barátokkal és családdal egyaránt remek játékmeneteket ígér.