Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Shut The Box játék - Philos - PG 3270

Kattints a képre több képhez
További képek
Shut The Box játék - Philos - PG 3270
Shut The Box játék - Philos - PG 3270
Ár:
5.290 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2020. szeptember 28.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 6 éves kortól, 1-4 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Shut the box játékszabály: Két kockából, és egy tábla egyik oldalán sorban, lefordíthatóan elhelyezett 9 db, 1-től 9-ig számozott lapocskából áll össze ez az izgalmas játék.
A játékot a legjobb 2, 3 vagy 4 játékossal játszani. Minden játékosnak saját köre van. A két kockát eldobva a játékosnak le kell fordítani egy vagy több lapocskát oly módon, hogy a lefordított lapocskákon levő számok összege megegyezzen a két kockán dobott számok összegével, bármilyen kombinációban. Ha például egy játékos a két kockán összesen nyolcat dob (pl. 2+6-ost), akkor a következő kombinációkat fordíthatja le:
8
7+1
6+2
5+3
4+3+1
1+2+5
Miután a lapocskákat lefordította, újabb dobás következik, majd újra egészen addig amíg a dobott értéket valamilyen kombináció szerint le tudja hajtani a még fennálló lapkákból. Ha egy dobásban már nem lehet lefordítani a dobott összeg semmilyen variációját, a másik játékos köre következik. De előtte a le nem fordított lapokon lévő számokat össze kell adni, le kell jegyezni egy papírra.
A játék célja, hogy a le nem fordított lapocskákon levő számok összege a lehető legkisebb legyen.

A soron következő játékos felhajtja az összes lapkát, dob a kockákkal, amíg csak tud… és a játék a már leírtak szerint folytatódik...

Az nyeri a játékot, akinek sikerült minden lapot lefordítani (az ő pontja nulla, ez a legjobb), vagy akinek az állva maradt lapocskáin szereplő számok összege a legkisebb.

Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 1-4 fő
Játékidő: 30 perc 

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
matematikai játékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek