Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Érzelmek Párosító puzzle játék - DJ 8152

Kattints a képre több képhez
További képek
érzelmek puzzle játék
párosító játékok óvodásoknak
Ár:
2.790 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 1 / 5 csillag! (1)
Életkor: 3 éves kortól
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Érzelmek Párosító puzzle játék az egyik legjobb fejlesztőjáték már 2 éves kortól, még akkor is, ha nem elsődleges cél a fejlesztés. A rész- egész viszonyának felismerése, a szem- kéz koordináció, a finommotorika, a kreativitás mind mind fejlődik e játék során. 

Leírás

Ez a párosító puzzle 8 féle érzelem felismerésére ösztönzi az óvodáskorú gyermekeket.

Háromszoros  fejlesztő értéke van ennek a meleg színekkel, kedves formákkal megrajzolt, bájos történeteket elmesélő kirakós játéknak. Egyrészt felfedeztet érzelmeket kiváltó történeteket, másrészt megfigyelteti a különböző érzelmek arcmimikáját, harmadszor pedig lehetővé teszi mindezek szóban való kifejezését. Teszi ezt a legkorábbi korban, már 3 évesek is megérthetik, felismerhetik és szóban kifejezhetik a történet szereplőinek érzelmeit. Ezáltal maguk is megfelelően tudják majd kifejezni a saját érzelmüket, a szeretetet, a meglepetést, a félelmet, a haragot, a szégyenlősséget, az undort, az örömöt, vagy éppen a szomorúságot. Mindez egy nagyon fontos, nagy lépés a gyermekek fejlődésében.

Gondolatok az érzelmi nevelésről:

Az érzelmi muníciót, amelyet a mindennapokban felhasználunk majd, a családunktól kapjuk, a  szülői példákon át, a szóbeli vagy éppen játékos tanítások tesznek nem csak értő, de érző lényekké bennünket. Évtizedeken át az IQ fontossága szinte túl hangsúlyozódott, mintha kizárólag az értelem, az "okosság" határozta volna meg, ki milyen ember és ezzel hová jut el az életében. Később helyett kapott a IQ mellett az EQ, vagyis az érzelmi "intelligencia" is. A mai lélektan már egészében törekszik felismerni, mi az a sok-sok összetevő, ami egy embert egészében átfog.  Ennek az új szemléletű komplexitásnak az egyik fontos, kiemelkedő része az EQ.  Az értelmi fejlesztésnek végtelen sok játékos eszköze van, a Djeco is nagy hangsúllyal tervezi a megfigyelés, figyelem, emlékezet és a gondolkodás fejlesztő játékait. Egyedül álló tervezés, és az érzelmi nevelés korai megkezdésének eszköze az Érzelmek puzzle.

Örömmel javaslom ezt az egyszerűségében nagyszerű játékot minden családnak és minden óvodának, kiemelten ajánlom a fejlesztő pedagógusok figyelmébe.

Kiváló játék az érzelmi fejlesztéshez óvodában. Érzelmek kifezezése életünk során rendkívül fontos. Kezdjük el már óvodás kortól az érzelmi játékokat érzelem kártya és érzelmek felismerését, megélését oktató játékokon keresztül!

Ajánlott: 3 éves kortól

Játékosok száma: 1 fő

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
fejlesztő játékok óvodásoknak
montessori játékok
Játékok 3-5 éves gyerekeknek

Vélemények

1.00
1 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 1 / 5 csillag!
2018. 12. 26.
Egy nagy csalòdás ez a játék. A figurák arckifejezését nem igazán lehet érteni, még felnőttként se.

Kapcsolódó termékek