Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Neked sincs pénzed nyaralni? Nyaralj otthon!

Neked sincs pénzed nyaralni? Nyaralj otthon!

Manapság még több család küzd azzal a problémával, hogy nem tud elmenni nyaralni. Ide összegyűjtöttünk javaslatokat, hogyan érezd mégis magad jól, ha otthon nyaral a család.

Hívd át barátaidat, rég nem látott, szeretett rokonaidat, akár aludjanak is ott, legközelebb pedig Ti alszotok náluk. Ha van sátor, lehet sátrazni a kertben, így már az is megvan, hogy máshol, nem a saját ágyatokban alszotok :-)

Grill party-t is rendezhettek, amibe mindenki beszáll anyagilag. Piknikezhettek is közösen valahol egy szép réten, így senkit nem terhel, hogy ki lesz a vendéglátó...

Mozduljatok ki! Keressetek szuper ingyenes programokat a városban vagy a közelben!

Hogy a gyerekeknek is változatosság legyen, cseréljetek játékokat ismerős szülőkkel, gyerekekkel. Így az újdonság játékok is új élményeket adnak majd.

Játszátok el otthon, mintha külfödre mentetek volna. Tanuljatok meg egy-két idegen szót, vagy játszatok hoteleset, pincéreset. A gyerekek imádni fogják! Felváltva legyen mindig más a felszolgáló / kiszolgáló :-) a családtagok közül.

Főzzetek valami különlegeset, amit máskor nem szoktatok. Terítsétek meg szépen az asztalt, mintha vendégeket várnátok, vagy vendégségben, szállodában lennétek. Vegyétek elő a társasjátékokat, játszatok sokat, vicces családi társasjátékokat. Ötletekhez kattints ide...

Egy kis lelkesítés: Milyen jó, hogy nem kell "szenvedni" az idegen nyelvvel! Mindenki megérti, hogy mit mondasz! :)  Nem kell bajlódnod a pénzváltással, térképen való eligazodással, érezd magad jól otthon!

Jó nyaralást kívánunk!

Ezen cikket kérnénk kizárólag a forrás megjelölésével (www.okosjatek.hu) használják fel!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek