Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Nem csak játék webáruház vagyunk, nálunk kipróbálhatod a játékokat és kölcsönözhetsz is

Nem csak játék webáruház vagyunk, nálunk kipróbálhatod a játékokat és kölcsönözhetsz is

A nálunk vásárolt játékok garantáltan nem fognak nálad a sarokban állni hosszasan, mert a szakmailag is felkészült profi csapatunk szinte mindet letesztelte saját magán és családtagjain. 

Csak a szórakoztató és érdekes játékok mehetnek át a rostán. Így nyugodtan válogathatsz készletünkből, de ha nem találsz kedvedre valót, kollégáink szíves örömest állnak rendelkezésedre, hogy gyermeked életkorához, érdeklődési köréhez igazítottan ajánljanak neked játékot. Amit nálunk megtalálsz, az főként a képességfejlesztés valamelyik területén fog labdába rúgni, így szórakozás és tanulás egymással karöltve érvényesülnek a játszás során.

Játékainkkal fejleszthetők a mozgás- vagy különböző tanulási képességek, de a kognitív, érzékeléssel kapcsolatos készségek is, legyen az hallás, látás, tapintás. Fejleszthető a memória, a kommunikációs és szociális készség is a megfelelő játékokkal. Ha gyermeked különleges gondozást igényel, ebben is tudunk segíteni. A hét meghatározott napján fejlesztőpedagógusunk áll rendelkezésedre, hogy segítsen a megfelelő játék kiválasztásában. Érdemes klubtagsággal is rendelkezned, hogy érdekes programjainkra is ellátogathassatok gyermekeddel. Családias légkörű játszóóráinkon örömmel vesznek részt vásárlóink és gyermekeik. Ezért is vagyunk több mint egy játék webáruház. Képességfejlesztő és logikai játékaink mellett vásárolhatsz nálunk egyszerű, de szórakoztató, utazáshoz is praktikus apróságokat is, valamint különböző szerepjátékokhoz való kiegészítőket, szerszámokat, kellékeket és hangszereket is gyermekednek.

Lehet szórakoztató az iskolára való felkészülés vagy a tudományos területeken való barangolás is. Lehet cél az általános műveltség megszerzése vagy a hiányos képességek fejlesztése, kérd bátran segítségünket! Igényes kivitelezésű és tartós játékaink megfelelnek a biztonsági előírásoknak, jó szívvel ajánljuk őket intézményekbe is. Ha nem találod meg játék webáruházunkban amit keresel, beszerezzük neked a lehető leggyorsabban, jó áron. Fontos számunkra vásárlóink bizalma és visszajelzései, melyek szinte 100%-os vevői elégedettséget tükröznek. Természetesen garanciát és gyorsaságot is vállalunk a vásárlások során. 

Tartalomhoz tartozó címkék: játék webáruház játék webshop