Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Nagymamának ajándék ötletek szülinapra házilag

1. Horgoló készlet gyerekeknek

Mi lenne ha most ti lepnétek meg valamilyen horgolt holmival és nem ő titeket: :)

Horgolj kistáskát, alátéteket vagy egy szép övet!

2. Kötő készlet gyerekeknek

Kötő készlet gyerekeknek. A 4M művészi kötőkészlet egy kistáska és egy telefontok, vagy egy párnahuzat elkészítéséhez elegendő fonalat tartalmaz. 

3. 4M keresztszemes hímzés készlet gyerekeknek

A keresztszemes hímzés technikáját csak egyszer kell elsajátítanod! A 4M keresztszemes hímzés készlet kezdők számára készült, az alapokat tudod megtanulni vele. A sablonokat követve több használati tárgyat is össze tudsz állítani: poháralátéteket, egy asztali tolltartót vagy egy divatos kistáskát is.

4. Crayola lemosható ujjfesték kisebbeknek

Akár a pici kézlenyomatát vagy láblenyomatát is rányomhatjuk a festékkel egy képre, virágcserépre.

5. Karcolós, szivárvány jegyzettömb / rajztömb

Szülinapi köszöntő írásához, ajándékkísérőként. ;)

A következő szép idézetet írhatjuk például a lapra egy rajz kíséretében: Senki sem képes arra, amit a nagyszülők tesznek a kisgyerekekkel. Mintha csillagport szórnának a kicsik életére.  /A. Haley/ 

6. Quercetti Spirogiro Mandala - spirál rajzoló szett

Ezzel a Quercetti Spirogiro, spirál rajzoló játék szett segítségével fantasztikusnál fantasztikusabb mandalákat hozhatsz létre. A lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt. A szett része egy filctollkészlet is, így minden egyből a rendelkezésedre áll, hogy gyönyörű alkotásokat készíts.

Anyáknapi ajándékot keresel a nagymamának?

Olvasd el az erről szóló cikkünket.

5 anyák napi ajándék ötlet a nagymamának >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek