Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Mozaik képkirakó geometriai formákkal - Djeco DJ8138 (BO)

Mozaik képkirakó geometriai formákkal - Djeco DJ8138 (BO) Kattints a képre több képhez
Ár:
6.590 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 28.
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!
Életkor: 4 éves kortól
Szerezhető hűségpontok: 66
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

Fa alaptáblával, geometriai formákkal...

Készíts gyönyörű képeket, és díszítsd vele a szobádat. Fa alaptáblával, geometriai formákkal.

Fantázia, kreativitás, kézügyesség, számolás.

A készlet tartalma:

- 1 darab fa alaplap

- 28 kártya, melyeknek alapján kirakhatjuk a különböző mozaikokat

- 400 darab mozaik elem

A doboz mérete: 21.5 x 21.5 x 5 cm

4 éves kortól

Paraméterek
Életkor 5-8 év
Játék kategória Kreatív, építő, ügyességi
Márka Djeco
Mit fejleszt Finommotorika fejlesztése
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 5001-9999Ft
Gyártó Djeco
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 4 éves kortól
Jelleg pötyi játék, szín oktató játék, készségfejlesztő
Fejleszti finommotorikát, kreativitást, fantáziát, probléma megoldó képességet, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, finommotoros készségeket, színek és formák megkülönböztetését, önálló feladat megoldást
Kompetencia tanulási képesség, hatékony önálló tanulás, kezdeményező képesség, esztétikai kompetencia
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 01.

Imádjuk ezt a játékot! Fejleszti a finommotorikát, koncentrációt és megfigyelőképességet!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 31.

Nekünk nagyon tetszik a játék, sokat fejlődik tőle a gyerek, de minimum 4 évesnek való kisebbeknek nem ajánlom, az elemek kicsik. Fejleszti a koncentrációt, a finommotorikát. Mi nagyon szeretjük szívesen játszunk vele.
| 3 / 5 csillag!
2015. 12. 26.

Kicsit csalódás az anyaga. Mivel a fa játékok között lett hirdetve, a mozaikdarabkákat és a mintaképeket is fából vártam - már csak a játék árát tekintve is.
Maga a játék betölti funkcióját, remek, érdeklődést keltő. A tartóssága kérdőjeleződik meg bennem. Remélem kellemesen csalódok!
| 3 / 5 csillag!
2015. 03. 30.

A játék tetszik, igen kicsit lazák az elemek, de meg lehet szokni. Örültem volna, ha nem nylon zacskókban, hanem valami természetes anyagból készült tasakban vannak az egyes elemek. Ami nem tetszik, hogy a fehér színű elemek szélein nagyon sok a maradék anyag, ami zavaró a kirakásnál és nem egyszerű a körbevágásuk.
| 5 / 5 csillag!
2014. 10. 02.

4. születésnapjára kapta a kislányunk ajándékba kb. két hete és azóta is nagyon szereti. A nagyobb testvérei is (az 5,5 éves, de még a 7 és a 9 éves is). :) Először azt gondoltam, hogy nem túl jó, hogy olyan lazán vannak a mozaikdarabkák az alaplapban, mert összevissza mozognak, félrebillennek, miután lerakta őket, de a gyerekeket nem zavarta, sőt, most már igyekeznek úgy elhelyezni a darabkákat, hogy a végén az összhatás hasonlítson a képre (minden szegély egyenesen álljon). Sok kirakható minta van hozzá, amiből mindenkinek van már kedvence, és nemrég elkezdett saját képeket is készíteni a szülinapos.
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }