Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Mit vegyek karácsonyra gyerekeknek

Mit vegyek karácsonyra gyerekeknek - milyen karácsonyi ajándékot vegyek, hogy örömet szerezzek a gyerekeknek?

A karácsonyi ajándék kiválasztása mindig nagy fejtörést okoz, sosem tudhatjuk biztosan, hogy a megajándékozott örül-e majd neki. Ha gyerekeknek választunk ajándékot, talán könnyebb dolgunk van. Aminek a gyerekek örülnek, az a játék. Meglephetjük őket ruhával, könyvvel, édességgel, de a legnagyobb örömöt mégis játékkal szerezhetjük nekik. Ha még nincs ötleted, hogy milyen játékkal lepd meg gyermekeid karácsonykor, vagy bizonytalan vagy a választásban, nézd meg a következő ajándék ötleteket fiúknak és lányoknak!

5 karácsonyi ajándék ötlet lányoknak:
1.    Fa babaház - Melissa Doug babaház fából, figurákkal
Fa babaház két figurával és bútorokkal. Berendezett, nagyon szép babaház fából kislányoknak szerepjátékhoz.

http://www.okosjatek.hu/fa_babahaz_fabol
2.    Játék istálló - Melissa Doug játék lóistálló fából, lovakkal
Játék istálló, lovakat kedvelő gyerekeknek. Nyisd ki a lóistállót, találsz benne 4 lovat, megépíthető karám kerítés elemeket. Elhúzható és kinyitható ajtók teszik még élvezetesebbé és valódibbá a játékot.

http://www.okosjatek.hu/jatek_istallo_melissa_doug
3.    Pet Vet orvosi táska (állatklinika) kulcsokkal nyitható ajtócskákkal
Gyógyítsd meg a két kis plüs állatot, kulcsokkal nyithatod az ajtókat... Kiváló minőségű, egyedi orvosi táska. A gyerekek imádják a kulcsokat és ajtókat. Ebben a játékban a megfelelő színű kulccsal kinyithatod az ajtókat. A játék tartalmaz orvosi műszereket (ld. képen), amivel meggyógyíthatod a két kis plüss állatot, amik szintén a játék részét képezik.

http://www.okosjatek.hu/multifunkcionalis_orvosi_taska_kulcsokkal_nyithato_ajtocskakkal
4.    Babaház - kulccsal nyitható ajtókkal, igazi csengő hanggal, család figurákkal
Igazi csengőhanggal és valódi kulcsokkal nyitható ajtókkal rendelkező babaház. 4 tagú család figurával fából.

http://www.okosjatek.hu/kulcsokkal_nyithato_csengos_babahaz_csaladdal
5.    Összepattintós ékszerkészítő játék lányoknak 3 éves kortól
300db-os ékszerkészítő játék lányoknak. 12 gyűrűt, 6 karkötőt és nyaklánco(ka)t készíthetsz belőle. Csak össze kell pattintanod az elemeket. A játék ötletfüzetet is tartalmaz. Az elemek szétszedhetők, és újra összepattinthatóak, hogy újra és újra mást készíthess belőle.

 
http://www.okosjatek.hu/top_jatekok_legjobb_gyerek_jatekok/legkeresettebb_jatekok/osszepattintos_ekszerkeszito_jatek_lanyoknak

5 karácsonyi ajándék ötlet fiúknak:
1.    Játék garázs fából és autómosó játék szett egyben.

http://www.okosjatek.hu/jatekgarazs

2.    Dobble Star Wars
A gyorsasági partijátékok királya, a Dobble Star Warsos verziójában minden rajongó kiélheti magát! A kártyákon ezúttal csak a filmekkel kapcsolatos ábrák szerepelnek, laponként nyolc, a szabály pedig ugyanaz, mint az alapjátékban. Bármely két lapot csapjuk fel, mindig pontosan egy ábra lesz, amely mindkettőn szerepel, ezt kell minél hamarabb megtalálni és hangosan kimondani. A jellegzetes, kerek fémdoboznak köszönhetően, amely mára a Dobble sorozat védjegye lett, a játék utazáshoz is tökéletes!


http://www.okosjatek.hu/dobble_starwars

3.    Code Master - Thinkfun logikai játék 8 éves kortól
Minecraft-ot idéző, a programozáshoz szükséges logikai gondolkodás elsajátításához szuper játék! A programozás egy átlagember számára átláthatatlannak tűnik, pedig ez is könnyen elsajátítható logikai folyamatokból áll össze. A Code Master a népszerű Minecraft világát eleveníti meg. Ebben a világban kell avatarunkat mozgatni a szigeten, a megfelelő kristályokat összegyűjtve. A játéktéren a programozás logikáját alkalmazva parancsokkal kell irányítani kalandorunkat, előre megadott instrukciók alapján. 


http://www.okosjatek.hu/top_jatekok_legjobb_gyerek_jatekok/legkeresettebb_jatekok/code_master_thinkfun
4.    Gravity Maze ThinkFun golyópálya építő logikai játék
Építs golyópályát úgy, hogy a golyó végig guruljon a pályán. Trükkösebb, mint gondolnád! Térlátást, előre gondolkodást igénylő játék. Válassz a feladványok közül. Rakd fel az alapra a kiinduló elemeket. A megadott tornyok segítségével, forgatásával, megfelelő helyre helyezésével (ezekre mind neked kell rájönnöd) építsd meg a golyópályát! Gyönyörű, egyedi logikai játék, a kristálytornyok nagyon látványossá varázsolják.


http://www.okosjatek.hu/top_jatekok_legjobb_gyerek_jatekok/legkeresettebb_jatekok/gravity_maze_golyopalya_epito_jatek_thinkfun
5.    Játék garázs autókkal, nyitható ajtóval, kulcsokkal a zárakhoz
Nyisd ki kulccsal a garázs ajtaját, majd nyomd meg a gombot, hogy kiguruljanak az autók... A kulccsal zárható ajtók mögött három bevetésre kész autó rejtőzik.  Találd meg a kulcsot, hogy melyik nyitja a garázs ajtaját. Ha ez megvan, emeld fel a garázsajtót, majd ha megnyomod a gombot, kigurulnak az autók. A garázs az autók tárolásául is szolgál játék után. Praktikus fogantyúval van ellátva, bárhova magaddal viheted!


http://www.okosjatek.hu/jatek_garazs_autokkal_kulccsal

5 karácsonyi ajándék ötletek fiúknak és lányoknak:

1.    Gigi gnomo, társasjáték gyerekeknek 5 éves kortól
Vigyázva lehet csak a törpék kincsét megszerezni, aki figyelmetlen, Gigi Gnomo könnyen elvarázsolja! Egy erdei séta közben a játékosok rátalálnak a törpék mesés kincsére, amit mindenki szívesen hazavinne. De a kincseket Gigi Gnomo őrzi, és aki alulbecsüli az ő varázserejét, könnyen úgy járhat, hogy a keze a jobb fülcimpájához ragad, vagy az asztal körül futkározik. Hogy a bűbáj csak egy körig tart, vagy a játék végéig, nem tudni… Ahogy azt sem, kinek sikerül hazavinnie a kincset! De azt igen, hogy minden gyerek jól fog szórakozni!


http://www.okosjatek.hu/gigignomo

2.    Dr. Eureka logikai és gyorsasági játék 6 éves kortól
Öntögesd a "molekulákat" (golyókat), hogy a megfelelő összetételt kapd, megfelelő sorrendben és te legyél a leggyorsabb! A Dr. Eureka egy pörgős ügyességi-logikai játék, ahol még a gyorsaság is számít! Van egy kiindulópont, majd öntögetned kell a kémcsövekben a golyókat úgy, hogy a sorrend megváltozzon, és a kép szerinti végeredményt kapd. Nem könnyű, viszont nagyon vicces, izgalmas!


www.okosjatek.hu/dreureka

3.    Az ezüst-tó kincse társasjáték 8 éves kortól
Az Ezüst-tó kincse a legszebb társasjáték, amely a játékosokat a vadnyugatra varázsolja! A múlt század első felében a vadnyugat véráztatta földjét, a szülőföldjükről elűzött indiánok vadászterületeit telepesek népesítik be! Új városok születnek, amelyeknek lakói között nem kis számmal találhatók szerencselovagok, kalandvágyók, rablók is! Az utakon a közbiztonság egyenlő a nullával! A bátor utazókra, vadászokra, bányászokra ezer veszély leselkedik! Ebbe a Karl May megírta kalandos világba csöppennek bele játékosaink. Céljuk sok kalandon és veszélyen át legalább ötször-hatszor végig haladni a kijelölt úton, s a vetélytársakkal szemben minél több bányászati, halászati és vadászati területet szerezni. Az Ezüst-tó kincsét rejtő mezőkön aranyrögöket találnak, amiért a Bank New Orleansban a jelzett ellenértéket fizeti ki – feltéve, ha útközben ki nem rabolják őket. Az a játékos a győztes, akinek a végén a legnagyobb vagyona van. Izgalmas úti kalandokat kívánunk!


http://www.okosjatek.hu/ezust_to_kincse

4.    Karuba - Haba kincskereső társasjáték 8 éves kortól
A Karuba játékban a célod, hogy a felhúzott lapkákból felépíts egy ösvényt, az adott színű kalandorfigurától kiindulva, majd ezen lépegetve elsőként eljuttasd a bábudat a színben vele egyező templomig. Az a játékos, aki elsőként ér oda, megszerzi a legnagyobb értékű kincslapkát. Az nyer, aki ily módon a legtöbb pontot (kincset) gyűjtötte. A játék egyik különlegessége, hogy nem egy játéktábla van, hanem minden játékos előtt van egy "saját" játéktábla, de mégis együtt játszanak. Kíváncsi lettél? Próbáld ki ezt a díjnyertes társasjátékot, ami felnőtteknek és gyerekeknek is izgalmas! A Karuba majdnem az év társasjátéka lett, dobogós helyezést ért el, benne volt az első három legjobb társasjátékban 2016-ban.


http://www.okosjatek.hu/karuba

5.    Játék lovak istállóval
8 játék ló nyitható ajtajú istállóval fából... Gyönyörű Melissa & Doug fajáték. Nyisd ki az istálló ajtaját, engedd szabadon a lovakat, hogy játszhassatok együtt! Nagyon szép, igényes játék szerepjátékhoz, lovas mesék kitalálásához. Ha már elfáradtak a lovak a nagy játékban, akkor engedd őket vissza az istállóba, kényelmes és biztonságos helyükre. Az istálló praktikus tároló is egyben.


http://www.okosjatek.hu/jatek_lovak_istalloval_melissa

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek