Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Mikulás ajándék ötletek gyerekeknek

5 ajándék ötlet Mikulásra:

1.  Dobble Animals 6 éves kortól

A Dobble Animals a Dobble játék állatos változata. Ha nem ismered: egy 55-lapos kártyapakli, amelynek minden lapján 8 állat látható. A lapokon összesen több, mint 50 különböző állat található, és bármelyik két lapon pontosan egy állat azonos. Ezt az egyetlen azonos állatot kell megkeresned a többieknél gyorsabban! Készen álltok egy Dobble-partira?

Dobble Animals >>

 

2. Memory Maze - memória játék villanó fényekkel 6 éves kortól

Meg tudod jegyezni, el tudod ismételni a felvillanó fényeket sorrendben? Szuper memória játék akár utazáshoz is fény és hang effektekkel. Ez a játék biztosan lefoglalja majd a gyerekeket a hosszú út során!

Memory maze memóriajáték >>

3. Intelligens gyurma

Még nem ismered az intelligens gyurmát?

Az Intelligens Gyurma egy speciális anyagból készült játék, amit a második világháború során az USA-ban fedeztek fel, amikor a hagyományos gumi alapanyaga nehezen beszerezhetővé vált. 
1. Ha finom mozdulatokat használunk, akkor könnyedén formázható-nyújtható, akárcsak a hagyományos gyurma, ráadásul nem hagy nyomot a kezünkön.
2.  Gömböt formálva gumilabdaként visszaugrik.
3. Ha hirtelen tépjük, papírként szakad.
4. Ha pedig nagyon erős behatás éri, mint például egy kalapács ütése, akkor mint a porcelán apró darabokra törik.

További nagy előnye, hogy NEM szárad ki. Nagyon tartós, sokáig használható.

A mágneses intelligens gyurma mellett világító, színváltó, csillámos és még sok más érdekes gyurma kapható. Ha téged is megfogott ez a különleges anyag, nézz körül az intelligens gyurmák közt!

Intelligens gyurmák >>

4. Grabolo 3D 4 éves kortól

átszd kedvenc Grabolo játékodat egy új kivitelben, fa figurákkal! Figyelem, reflex, koncentráció, memória.
Bizonyítsd be, hogy az asztalnál ülők közül neked van a legjobb szemed és a leggyorsabb kezed, valamint a legjobb memóriád is!
A dobókockák meghatározzák a szín- és forma kombinációit, amelyre neked gyorsan kell reagálni. Amit megszereztél, rejtsd el a kezedben, és emlékezz rá!
Figyeld meg, hogy mások mit rejtenek a kezükbe!

Grabolo 3D >>

5. Addictaball ügyességi 3D labirintus gömb 6 éves kortól

Az Addictaball egy három dimenziós labirintus játék, ahol egy mini golyót kell végigvezetned egy gömbbe zárt golyópályán. Forgasd, döntsd, vess be mindent! Nagy türelmet igényel, nehéz abbahagyni!

Szem-kéz koordináció fejlesztésére kiváló.

Addictball ügyességi játék >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek