Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Melyik a mérgező intelligens gyurma?

A Tények 2018.január 27-ei műsorában szó volt egy magas arzéntartalmú mágneses gyurmáról. A híradóban említett gyurmának nincs köze az általunk is forgalmazott intelligens gyurmákhoz, azt különböző külföldi webáruházakból, illetve Angliában lehetett megvásárolni.

A következő gyurmáról van szó:

Az eredeti, általunk forgalmazott Intelligens Gyurma az USA-ban készül, és megfelel az összes CPSIA előírásnak, illetve a játékok biztonságáról szóló szabványoknak (EN71 szabvány).

Az általunk is forgalmazott intelligens gyurma:

Ez a gyurma nem tartalmaz mérgező anyagot, az egészségre nem veszélyes. Nincsen benne latex, glutén, búzavegyület, vagy ftalát anyagok, így nem vált ki allergiás reakciót sem.

Mi is az az intelligens gyurma?

Az Intelligens Gyurma egy speciális anyagból készült játék, amit a második világháború során az USA-ban fedeztek fel, amikor a hagyományos gumi alapanyaga nehezen beszerezhetővé vált.

Miket csinálhatunk vele?


1. Ha finom mozdulatokat használunk, akkor könnyedén formázható-nyújtható, akárcsak a hagyományos gyurma, ráadásul nem hagy nyomot a kezünkön.
2.  Gömböt formálva gumilabdaként visszaugrik.
3. Ha hirtelen tépjük, papírként szakad.
4. Ha pedig nagyon erős behatás éri, mint például egy kalapács ütése, akkor mint a porcelán apró darabokra törik.

További nagy előnye, hogy NEM szárad ki. Nagyon tartós, sokáig használható.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek