Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Marokkó, avagy más néven Mikádó, a pálcák királya!

A Marokkónál csak akkor jár a pont, ha remegés nélkül emelsz a kupacból le egy pálcikát, anélkül, hogy a többi megrezdülne csak egy fél hajszálnyit is, az azonban távolról sem utolsó, ha a kis értékek helyett elcápázod a nagyokat! Ha egy igazi szórakozást szeretnél akár a családnak, akár a barátokkal, phabletek nélkül, egymásra figyelve, no meg az asztalt sasolva, minden rezdülésre a szó szoros értelemben figyelve, ez a Te játékod!

Kiknek ajánljuk: azoknak, akik fejleszteni szeretnék a finommotorikus készségeiket / kézügyességüket, azoknak, akik egy jót szeretnének szórakozni, vagy az utazásnál a móka is fontos, amennyiben az elfér kis helyen is – nem csak Marokkóba. A Mikádó játékszabálya: értelemszerűen a cél az, hogy gyűjts be minél több pálcikát, melyek összesített értéke minden ellenfeledénél magasabb, ehhez segítségül hívhatod az agyadat, a stratégiai érzékedet, a két szép kezedet, és ha már birtokolsz a csoda rudakból, akkor azokat is szabadon felhasználhatod, azonban ezt leszámítva egyéb külső forrás nem használható fel.

Hivatalosan a lábbal való pálcikagyűjtés nincs ugyan a szabályzatban, de bevállalósoknak az ellenfelek megegyezés útján akár még ezt is engedélyezhetik. Azonban mielőtt még abban reménykedsz, hogy ilyen egyszerű volna a szabályzat, megsúgom, az sem mindegy, melyik pálcikára startolsz rá, hiszen mindegyiken szerepelnek felfestések, melyek különböző pontot érnek, szóval itt szó szerint minden pálca sorsfordító lehet, ami megváltoztathatja a helyezésed, hiszen hiába van veled szemben 4 darab 10 pontos pálca, ha megszerzed az 50 pontosat, te leszel a Pálca Király/lány/a Marokkóban!

Tipp: ha nem csupán marokra fogod a Marokkót, és úgy engeded szabad eséssel a kijelölt játéktérre hullani, hanem kicsit megcsavarintod, mint főzés előtt anyu a makaróninak valót, bizony kuszább lesz a kép, igazi nehezített pályát alkotva, s ember maradjon talpon, aki rezdítés nélkül képes lesz felszedni mindent! Itt bizony két egyforma menetre esély sincs, hiszen a pálcák sosem állnak ugyanabban a pozícióban, garantált a versenyszellemmel átitatott feledhetetlen szórakozás és jó kedv! Vigyázat, a készlet nem csak nyomokban tartalmaz fát és szórakozást!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek Marokkó Marokkó játék