Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Makkant mókusok - Smart Games logikai játék gyerekeknek

Kattints a képre több képhez
További képek
Makkant mókusok - Smart Games logikai játék gyerekeknek
Makkant mókusok tologatós logikai játék
Makkant mókusok logikai játék feladványfüzet
Smart games Makkant mókusok tologatós logikai játék
Smart games Makkant mókusok logikai játék
Ár:
4.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Életkor: 6 éves kortól, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
A Makkant mókus egyszemélyes tologatós készségfejlesztő játék. A cél, hogy a kis játékos úgy tologassa a mókusos elemeket, hogy mindegyik kis makk beleessen egy lyukba.

Leírás

Makkant mókus egyszemélyes készségfejlesztő Smart Games játék

Segíts a mókusoknak elrejteni a makkokat, hogy felkészüljenek a télre!

A mókusoknak a makkokat el kell rejteniük a föld alatti üregekbe. A makkant mókus egy tologatós készségfejlesztő játék, 60 egyre nehezedő makkos feladvánnyal teszi próbára képességeidet.

A Makkant mókusok egy egyedi, tologatós logikai puzzle. Tologasd a mókusokat megfelelő sorrendben, hogy a náluk lévő makkot egy lyukba tolják, ahol a makk leesik. Az összes makkot egy ilyen "oduba", vagyis lyukba kell biztonságba helyezni, hogy a mókusok télen ne éhezzenek. Tudsz nekik segíteni?

Ha megoldottad a feladatot, ellenőrizheted a feladványfüzet hátulján.


Játék menete:
A Makkant mókusban a játék célja, hogy úgy mozgasd a játékelemeket, a játéktáblán, hogy a makkok belessenek a játéktáblában lévő üregekbe.
A játék kezdete előtt figyelj nagyon, hogy a játéktábla a megfelelő irányba álljon, úgy ahogy a feladványban látható. Az üregek helyzete nagyon fontos! Ha a játéktáblát az átlátszó fedélbe teszed, akkor a makkok nem tudnak elveszni.

  • Válassz egy feladványt, és tedd a mókusokat és a piros virágot a feladványban látható helyekre. A piros virág helye fix, nem mozdítható. Minden mókus elé tegyél egy makkot.
  • Csúsztasd a mókusokat vízszintesen és függőlegesen a játéktáblán úgy, hogy az összes makk beleessen a játéktáblán látható üregekbe. A játékelemek "lábai" mindig a játéktábla barázdáiban kell, hogy csusszannak. Minden üregben maximum egy makkot tehetsz. Ha egy üregben már van makk, akkor a többi mókus nyugodtan áttolhatja felette a makkját, nem fog beleesni. Figyelj rá, nehogy egy makkot korán bedobd egy üregbe. Néhány üregbe csak bizonyos mókus tudja beleejteni a makkját. Ha egy mozgást vissza szeretnénk csinálni (vagy akár újrakezdeni a feladványt), csak emeld fel a játéktáblát, és vedd ki azt a makkot, ami az utolsó lépéssel beleesett az üregbe.
  • Megtalálod a megoldást, ha minden makk belesett egy üregbe. A legrövidebb (legkevesebb lépésből álló) megoldást megtalálod a feladványos füzetben.

A játék végeztével a makkokat az átlátszó zacskóba tedd el, amit a játékelemekkel a feladványos füzettel együtt rá tud tenni a játéktáblára, és az átlátszó tetővel lezárni. A zacskó nélkül a makkok kiszökhetnek a játéktábla üregein keresztül. Minden játékhoz adnak egy tartalék makkot.

Fejleszti a térbeli tájékozódást, a logikát, a koncentrációt, a problémamegoldást, és az előre tervezést.

Utazójáték, visszazárható tetővel, emellett praktikus tárolási lehetőséget is nyújt.
A játék hordozhatósága és kis mérete miatt bárhol, bármikor játszható, jó választás utazáshoz autóban, vonaton, strandra, orvosi rendelőbe.

A Smart már több mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre.
A SmartGames-ek több nehézségi szintű logikai játékok. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A SmartGames termékek közül megtalálható nagyobb asztalon játszható, vagy akár kisebb méretű asztali, illetve utazásokhoz alkalmas mágneses játékok. Műanyag, illetve fa játékok óriási kínálatából választhatunk.

Játék tartalma:

  • 1 db játéktábla
  • 1 db tető
  • 1 db 60 feladványt tartalmazó füzet
  • 4 db mókus játékelem
  • 1 db piros virág elem
  • 6 db makk
  • Makkant mókusok játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál!

A kiváló minőségű műanyagból készült elemek és tábla ellenáll az időnek, egyszerűen és gyorsan tisztítható.


Vásárlói vélemény:

"Karácsonyra kapta a lányom ajándékba. Hamar a kedvencévé vált. A régi klasszikus tili toli játékok modern változata ötletes kivitelezéssel, remek logikai feladványokkal párosítva. Ajándékba is vittük már, remek választás volt :D"

"Húsvétra kapta az 5 éves kisfiam a játékot.
Az egész család kedvence lett azonnal. 
Játék és tanulás egyben. 
Tökéletes választás volt!"

Doboz mérete: 24x 17.5x 4.5 cm
A játék mérete: kb 6x 6x 4 cm


Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
logikai játékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Úti,utazó játékok
állatos játékok
montessori játékok
játékok 5-8 éveseknek
játékok 8-12 éveseknek
figyelem fejlesztő játékok
térlátást fejlesztő játékok

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 30.
Gyerek nagyon szereti ezt a jatekot
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 03. 12.
A célszemély (4,5 fél év) nagyon szereti.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 07.
Sokat kell utaznom 4 és fél éves kislányommal tömegközlekedésen, így olyan játékot kerestem, ami ilyen nehézkes körülmények között is használható, a kártyánál szórakoztatóbb, ugyanakkor fejlesztő is.
Nagyon jó, hogy több nehézségi szintű a játék, így - bár 6 éves kortól ajánlott - már az elején gyorsan rá tudott érezni, és ugyan még csak a felénél tartunk a feladatoknak, de nagyon tetszik neki.
Az is nagyon jó benne, hogy - legalábbis eddig - több megoldás is van az adott feladatokra, így könnyebben él át sikerélményt.
Könnyen, gyorsan elő lehet szedni, el lehet rakni.
A játék kivitelezése praktikus, nagyon szép, öröm kézbe venni.
Mindenképpen ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 24.
Húsvétra kapta az 5 éves kisfiam a játékot.
Az egész család kedvence lett azonnal.
Játék és tanulás egyben.
Tökéletes választás volt!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 14.
Karácsonyra kapta a lányom ajándékba. Hamar a kedvencévé vált. A régi klasszikus tili toli játékok modern változata ötletes kivitelezéssel, remek logikai feladványokkal párosítva. Ajándékba is vittük már, remek választás volt :D