Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák
ITT JÁRSZ: > >

LÜK

LÜK, válassz a LÜK játékok közül, KATTINTS A KÉPRE amelyiket szeretnéd:
     BAMBINO LÜK óvodásoknak                       Mini LÜK iskolásoknak

 
 

 

A LÜK több évtizede, nemzetközi népszerűségnek örvendő készségfejlesztő játék, amely egyesíti magában a játék örömét és a tanulást.

A LÜK rendszert több mint 40 év pedagógiai tapasztalatai alapján fejlesztették ki, világszerte 15 nyelven használják nagy örömmel a gyerekek és a tanítók.

A LÜK játék a tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti: megfigyelés, koncentráció, kitartás, problémamegoldó gondolkodás. Ezáltal megkönnyíti az iskolakezdést is.

A füzetek sokféle fejlesztési területet dolgoznak fel: logika, matematika, szövegértés, nyelvtan, idegen nyelv.

A játékhoz két elem szükséges: egy LÜK-füzet és egy LÜK-kirakókészlet (tábla). Az adott korcsoporthoz való LÜK táblát egyszer kell megvásárolni, majd választhatunk az életkornak megfelelő rengeteg LÜK füzetből.

A játék a feladatok megoldására motivál, önállóságra és önellenőrzésre nevel. Tapasztalatunk szerint a gyerekek valóban játéknak veszik, és észrevétlenül tanulnak közben.

LÜK játék két legelterjedtebb formája a Bambino LÜK és a Mini LÜK. A Bambino LÜK óvodás korosztálynak készült 3-tól 6 éves korig. De vannak már 2 éves kortól használható Bambino LÜK füzetek is. A Mini LÜK a kisiskolás gyerekek készségfejlesztő játéka.

A 24 darabos LÜK játékot már gyakorlott LÜK felhasználóknak vagy nagyobbaknak ajánljuk.

A Pocket LÜK, vagy más nevén zseblük pedig utazáshoz kíváló mérete miatt, valamint hogy itt nem rakosgatni kell az elemeket, így az utazás során nem hullik szét.

A LÜK játék kíválóan alkalmas nyelvtanuláshoz is. Jelenleg angol és német nyelvű oktató füzetek kaphatóak.

Országos szinten LÜK versenyt is szoktak szervezni, minden versenyen összeállított feladatokat megjelentetik évente újabb és újabb LÜK füzet formájában.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek