Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Love letter - Szerelmeslevél kártyajáték (GE)

szerelmeslevél Kattints a képre több képhez
Ár:
3.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 8-99 éveseknek, 2-4 játékos
Szerezhető hűségpontok: 40
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

A világ legjobb társasjátékai között szerepel a Love Letter kártyajáték...

A Love letter kártyajáték mindössze 16 lapból áll, és mégis fordulatos, izgalmas társasjáték! Minden játszma más.

Love Letter társasjáték rövid játékszabály:
A pakli megkeverése után osszunk 1db lapot minden játékosnak. Az kezdi a játékot, aki legutóbb volt randevún.
A kezdő játékos húz egy lapot a kezében lévő mellé. Ezután kötelezően ki kell játszania az egyiket. Ez azt jelenti, hogy maga elé rakja a kijátszott kártyát. A kártya hatása érvényesül (ld. később). Az óramutató járásával egyezően jön a következő játékos.
Kártya hatások és zárójelben, hogy hány darab van belőle a pakliban:
1.    (5db) Ha 1-es számú lapot raksz le: Válassz ki egy másik játékost, meg kell tippelned a kezében lévő lapot. Ha eltaláltad, a játékos kiesett a körből. 1-est nem lehet mondani, azaz nem lehet tippelni, hogy 1-es kártya van a kezében. A többi kártyára lehet tippelni.
2.    (2db) Ha 2-es lapot játszol ki, megnézheted egy általad kiválasztott másik játékos lapját (ami a kezében van).
3.    (2db) 3-as kártya kijátszása esetén párbajoztok egy általad kiválasztott játékossal. Ez azt jelenti, hogy kijátszátok az asztalra a kezetekben lévő lapotokat és nagyobb győz, a kisebb kártyát rakó játékos kiesett.
4.    (2db) 4-es kártyát ha kijátszod magad elé, egy körben védettséget ad a többi kártyától. (Amíg újra rád nem kerül a sor)
5.    (2db) 5-ös kártya kijátszásakor válassz egy játékost, akinek el kell dobnia a kezében lévő lapot és húz egy másikat (magadra is kijátszhatod)
6.    (1db) 6-os kártyával kicserélheted valakivel a kártyádat
7.    (1db) 7-est el kell dobnod ha az 5-ös vagy 6-os kártya kerülne mellé húzáskor a kezedbe
8.    (1db) 8-as a legmagasabb értékű lap, már veszélyes: ha el kell dobnod, vége, kiestél.
A kör nyertese az, akinek a legmagasabb értékű lap marad a kezében a játék végén, illetve aki kiejti összes ellenfelét. Kap egy jelzőt (piros kockát) és jöhet a következő kör. A győztes aki a legtöbb jelzőkockát gyűjtötte össze.

 

Paraméterek
Életkor 8-99 év
Játék kategória Társasjáték - könnyed
Márka Egyéb
Mit fejleszt Taktikai, stratégiai
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 3001-5000Ft
Játékosok száma 2-4 játékos
Korosztály 10 éves kortól a gyártó szerint, szerintünk már 8 éves kortól játszható
Jelleg kiejtős, szivatós kártyajáték
Fejleszti logikai gondolkodást, memóriát, probléma megoldó képességet, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, ábra olvasást
Kompetencia matematika, tudásszerző képesség, tanulási képesség, kezdeményező képesség
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 10.

Pörgős, izgalmas kártyajáték, ha elsőre kicsit bonyolultnak tűnik is a leírás, valójában nem az. Nagyon szeretjük, mert gyorsan változhat az állás, aki először vesztésre állt, az lehet, hogy a végén győztes lesz. Mindenkinek ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2015. 05. 27.

Nagyon jó kis kártyajáték! Az tetszik benne a legjobban hogy egyáltalán nem hagyományos! Nagyon élvezetes, kicsit gondolkodtató, de mégsem hosszadalmas. Csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2015. 02. 11.

Nagyon szeretjük! Szuper, hogy a weboldalatokra kiírtatok egy rövidített játékszabályt, mert az eredeti Love Letter játékszabály kicsit hosszú. Nagyon sokszor játszunk a Love letterrel, fordulatos, mindig más a játék!
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }