Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Lovagok - interaktív kaland képregény

Kattints a képre több képhez
További képek
Lovagok interaktív kaland képregény
Lovagok könyv
Lovagok képregény
képregénykönyv
Ár:
4.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 8 éves kortól
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
A Lovagok egy kaland képregény, melyben a főhős 3 fivér közül az egyik bőrébe bújva küzd, hogy lovaggá üthessék. Ehhez meg kell fejtenie a lapokon rejlő titkokat és rejtvényeket. A könyv különlegessége, hogy nem oldalról oldalra kell haladni, hanem a szereplő dönti el, hogy melyik lapon szeretné folytatni a történetet így jutva el a célig.

Leírás

Lovagok interaktív kaland képregény

"Készülj fel egy lovaghoz méltó kalandra! Tedd próbára az éberségedet, a leleményességedet, a bátorságodat! Ennek a kalandnak TE vagy a hőse!"

Ennek a könyvnek a segítségével a gyerekek egy igazi főhős bőrébe bújhatnak. Az olvasónak választania kell a három fivér közül, akik lovaggá szeretnének válni. Ám ez nem olyan egyszerű! A Királyi Lovagrendhez csak akkor csatlakozhatunk, ha előtte megszerezzük a bátorság karpereceit. Kalandozásod során havas hegytetőkön, szellemjárta tavakon és sötét erdőkön mész végig és ezeken a helyeken rengeteg veszély leselkedik rád. Gonosz trollok, sötét varázslók és más elszánt harcosok állják az utadat. Hogy sikerrel járj, fejtsd meg rejtvényeket és titkokat, sajátíts el harci cseleket és szerezz varázstárgyakat. A kaland végén elnyerheted a dicső jutalmadat! A Királyi Lovagrend tagjává válhatsz.

A '90-es évektől kezdve hazánkban is elterjedtek a lapozgatós és Kaland játék kockázat könyvek. Ezt az élményt elevenítik fel a KRK regények, azaz a Képregényes Kalandok sorozat. Ezekben a regényekben az olvasónak, vagyis a főhősnek kellett döntéseket hoznia, ami azt jelentette, hogy a számozott fejezetek között kellett ide-oda lapozgatnia. Ez vezette a főhőst a célba, vagy ez okozta a hős bukását. 
Éppen ezek miatt voltak különlegesek ezek a történetek, mert bevonták az olvasót is, így ők is a résztvevőjévé váltak az izgalmas kalandoknak. 

A lapozgatós kaland képregények jelenlegi kapható választékát itt találod: lapozgatós kaland könyvek

Jellemzők:

Kemény fedeles
388 oldal terjedelem

Ajánlott 8 éves kortól

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Úti,utazó játékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek