Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Day and Night kirakó Smart Games logikai-kreatív játék

Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2019. október 21.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (16)
Életkor: 2 éves kortól, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Day and Night logikai fajáték a Smart Gamestől 2010-től az okosjatek.hu kínálatában!

A Day and Night fajáték számos fejlesztési lehetőséget rejt, mint például a mintamásolás, analízis-szintézis és téri tájékozódás, szerialitás, gondolkodási folyamatok, térlátás, szem- kéz koordináció, jobb és bal oldal, magas-közepes- alacsony fogalmak tanulása és értelmezése. Nyelvi fejlesztésre is kiváló játék, a beszédindításban is segítségére lehet a szülőnek.

Már egész kicsikkel lehet játszani. A nappali képek másolása a könnyebb verzió, de sötétben nehezednek a dolgok. A 48 feladvány fele, 24 feladat nappali kép másolását kéri a gyermektől, a másik 24 feladat árnyképet mutat és a gyermeknek kell kiválasztania, hogy mely elemek egymásra helyezésével éri el az árnyképnek megfelelő képet.

Már két éves kortól 4-5 éves korig játszható.

Fokozatosan nehezedő feladatok 4 nehézségi szinten. Célszerű a gyerkőcnek az első feladvánnyal kezdeni, majd növekvő sorrendben a többivel, hogy megismerje a játék menetét, rájöjjön a logikájára. Nem utolsósorban pedig sikerélménye lesz, így könnyebben vág bele a nehezebb feladatokba.
Abbahagyhatatlan játék!
Kíváló minőségű, fából.

 Válassz ki egy feladatot a füzetből, majd rakd fel az elemeket a fa oszlopokra úgy, hogy azok kiadják a képen látható árnyképet.

 

A helyes megoldást ellenőrizheted a lap hátoldalán.

Jó játékot kíván hozzá az okosjatek.hu csapata!
 

A Smart már több mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre .

A Smart Gamesek több nehézségi szintű logikai játékok. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A kínálatban megtalálható nagyobb asztalon játszható, vagy akár kisebb méretű asztali, illetve utazásokhoz alkamas mágneses játékok.

A játék mérete:

alap:  23 x 19 x 5,5 cm  

elemek:  kb 7 x 4 x2,5 cm + 2 db 3 cm átmérőjű fa elem

A doboz mérete:

29x 24x 6 cm

Ajánlott: 2 éves kortól
Játékosok száma: 1

Vélemények

5.00
16 értékelés
5
(16)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 06.
Szuper játék!
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 06.
2 és 4 éves gyermekeink le se teszik, és a 4 éves éjszakai rajz alapján kirak mindent hibátlanul mióta megkapta. Nem tudják megunni, és a két nehézségfok miatt sokáig jó. Megérte és nagy örömet okozott.
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 13.
A lányomnak vettük, akkor még csak próbálkozott a "nappali" képek kirakásával. Most 4 éves és már az "éjszakai" képek megoldása sem kihívás számára! :) Hamarosan a fiam fog vele játszani és biztos vagyok benne, hogy sok örömét leli majd benne.
Már tervezem egy újabb SmartGames márkájú játék beszerzését!

| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 30.
Nagyon jó választás volt.Még csak 1,5 éves a kislány aki kapta,de nagyon élvezi a színes formák rakosgatását. Az igazi feladatokba majd lassacskán belenő.
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 18.
Kétéves kislányom kapta ezt a játékot. Imádja rakosgatni az elemeket. A segítségemmel az egyszerűbb feladatokat ki tudja rakni. Ekkor nagy az öröme. Még a 4,5 éves kisfiam is nagy élvezettel játszik vele. Ő már az árnyképes feladatokat is megoldja. Szuper játék! Jó szívvel ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 29.
Kitűnő minőségű, szép kivitelezésű, értelmes játék, ami rengeteg játéklehetőséget rejt magában. Jó választás volt, 2 és fél éves kislányom nagyon szereti rakosgatni, rendszerezni, építeni (egyelőre feladatlapok nélkül).
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 29.
2 éves kislányom kapta a játékot.A képek alapján még nem tudja rakosgatni a formákat, de saját elképzelése szerint már igen, és nagyon élvezi!
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 28.
Nagyon tetszik a játék, és a kislány is, aki három éves azonnal megszerette.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
2 éves kislányomat leptük meg ezzel a játékkal. Első perctől kezdve a nappali feladatlapok alapján rakosgatja a formákat. Nem mindig sikerül tökéletesre megépíteni, de enélkül nem hajlandó játszani vele :-)
| 5 / 5 csillag!
2015. 04. 14.
1 éves kisfiam kapta a játékot. Rakosgatja, tetszik neki. Ahogy növöget, majd nehezítjük a rakosgatást. Egyelőre a 4 éves Bátyus tesztel, nagyon tetszik neki.
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 09.
Három éves kisfiú unokám kapta ezt a játékot. Nagy élvezettel rakosgatta a képeket, szépen sorban haladva az egyre nehezebb feladatok felé. Nagyon tetszett neki, és élvezte a sikereit! Ötletes, nem szokványos kirakós játék.
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 24.
Nagyon szereti a 3 éves kisfiam.
| 5 / 5 csillag!
2014. 07. 12.
Kétéves kislányomnak vettük ezt a játékot. Először nem nagyon tudott vele mit kezdeni, de pár nap múlva már élvezte le-fel rakosgatni a formákat. A feladatokat egyelőre még nem érti, de szereti, ha én segítek neki, és mondom, hogy melyiket hova tegye. Aztán már látja, hogy tényleg azt raktuk ki, ami a képen van.
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 11.
Nagyon szeretjük ezt a játékot. Hároméves kisfiam sokat játszik vele. Sokszor csak rakosgatja egymásra, nem nézi a feladatot.
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 11.
Kisfiam 2 éves volt mikor kapta ezt a játékot, akkor csak a formákat rakosgatta kedve szerint, majd 3 évesen kezdte el a feladványok szerint elrendezni a formákat. Nagyon élvezi és sikerélménye van a játékban, egyszerre 4-5 feladatot legalább megold.
| 5 / 5 csillag!
2012. 04. 22.
"Két éves lányom kapta karácsonyra. Ő szereti csak úgy rakosgatni is a darabokat, de az első, könnyebb feladatokat is szívesen megoldja. 4 éves fiam a nehezebb feladatokat imádja, ahol csak az árnyképek alapján kell a darabokat felrakni. Mindketten nagyon szeretik. Én nem is ismertem ezt a Smart Games márkát, de a jövőben a többi játékát is tervezzük, hogy megvesszük, ha belenövünk!"

Termék címkék: 3 éves..., fa gyerekjáték, fa montessori, fa montessori torony, fajáték, fajáték online, fajáték webáruház, fajáték webshop, fajátékbolt, fajátékbolt Budapest, fajátékok, fajátékok boltja Budapest, fajátékok gyerekeknek, fajátékok játékbolt, fajátékok webshop, fejlesztő játék, fejleszto jatekok, fejlesztő játékok gyerekeknek, fejlesztő játékok óvodásoknak, fejlesztőjátékok, gyerek játékok, gyerek logikai játékok, gyerek társasjáték, gyerek társasjáték ajánló, gyerekeknek játék, gyerekjáték, gyerekjátékok, gyerekjátékok fából, gyermekjáték, gyermekjátékok, játék 3 éves kortól, játék okos gyerekeknek, játék webáruház, játékbolt, jatekbolt Budapest, játékok gyerekeknek, játékok okos gyerekeknek, jó társasjáték, karácsonyi ajándék ötletek gyere, kedvenc társasjáték, képességfejlesztő, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok gyerek, készségfejlesztő, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok gyereke, készségfejlesztő játékok óvodáso, kézségfejlesztő, korai fejlesztés, kreatív fajáték, kreatív fajátékok, kreatív fajátékok boltja, kreatív fejlesztő, kreatív fejlesztő játékok, kreatív fejlesztők, kreatív játék, kreatív játék gyerekeknek, kreatív játék webáruház, kreatív játékbolt Budapest, kreatív játékok, kreatív játékok gyerekeknek, kreatív játékok webáruház, kreatív játékok webáruháza, legjobb gyerek társasjáték, legjobb gyerek társasjátékok, legjobb játékok, legjobb társasjátékok gyerekekne, logikai fajáték, logikai játék, logikai játék gyerekeknek, logikai játékok, logikai játékok gyerekeknek, logikaijtkokgyerekeknek, minőségi fajáték, minőségi fajátékok, minőségi játékok, montessori fejlesztő játékok, montessori játékok, montessori játékok boltja, montessori torony fa, online játékbolt, ovodásoknak fejlesztő játékok, smart games, smart games játék, smart games játékok, smart games játékok budapest, smartgame, születésnapi ajándék ötletek gye, szülinapi ajándék ötletek gyerek, társasjáték bolt, társasjáték bolt budapest, társasjáték webáruház, társasjáték webshop, társasjátékok webáruház, térlátást fejlesztő játékok