Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Logico Primo keret

Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
3.800 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2019. július 23.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 3 éves kortól
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

LOGICO Primo keret óvodásoknak, Logico Primo feladatcsomagokhoz... (az ár csak a keretet tartalmazza! Válassz hozzá feladatcsomagot!)

A feladatcsomagból válasszunk egy lapot, ezt kell belehelyezni a Logico Primo keretbe.
Keressük meg a feladatok megoldását a jobb oldali sávban a feladatkártyán.
Keressük meg a megfelelő színű korongot, és toljuk a megfelelő megoldás mellé.
Ha az összes korongot a megoldások mellé toltuk, akkor vegyük ki (húzzuk ki) a feladatkártyát, és fordítva toljuk be a Logico Primo keretbe.
Ha a korongok színei megegyeznek a feladatlap jobb oldalán azon korongok színével amit odahúztunk, akkor jó a megoldás.

A  LOGICO PRIMO keret a Logico Primo feladatkártyákkal együtt használható.  Válassz hozzá feladatcsomagot itt: Logico Primo feladatlapok itt >>>

A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával jelölhető meg a helyes megoldás, majd a lap megfordításával önmagát ellenőrizheti a gyermek.

A Logico Primo feladatlapok újra és újra felhasználhatóak, mivel nem kell rájuk írni. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.

Válassz a kerethez Logico Primo feladatcsomagot!

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 03.

Igazán nagyszerű játék csak ajánlani tudom minden szülőnek/nagyszülőnek! Imádjuk!
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 16.

Super
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 25.

Köszönjük a terméket! a csomagolás kiváló, maga a játék pedig nagyszerű!!! Mindig az volt a problémám a fejlesztő füzetekkel, hogy 1x használatosak.... :( Így nem győztem fénymásolni... De ezzel a remek, ötletes megoldással ez a gond nem gond többé! ;) Így játékos a fejlesztés is, mégsem a munkalap fölött ül vele a kisfiam, hanem kb mindenhová viszi magával :) Autóban is kitűnő játék utazás során! Mindenkinek szívből ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 23.

Köszönöm az összes terméket nagyon hasznos ajánlom minden ovodásnak és iskolásnak.Akinek csak tudom ajánlani fogom. :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 19.

Nagyszerű fejlesztő játék, rendszeresen használjuk lányommal.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 10.

Holnap kapja meg az unokahúgom,aki vasárnap lesz 4 éves.Imádja a logikai játékokat,biztosan tetszeni fog neki! Én is egy kisgyereknél láttam először,de már én is ajánlottam másoknak!:)
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 09.

Óvodapedagógus vagyok, az óvodába évek óta nagyon jó eredménnyel használjuk,a gyermekek nagyon szeretik, sokoldalú fejlesztést biztosít, szórakoztat, kitartásra, önbizalomra is nevel. Most az unokámnak rendeltem meg, 4 fejlesztő csomaggal együtt, amit a jövőben majd bővítek. Mindenkinek ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2014. 06. 20.

Két éves fiam nagyon szereti, naponta két képet bír megoldani, az állatkertes a kedvence. Természetesen, szükség van még anyai segítségre, de az esti mese olvasás része lett :)
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációd van vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor kérjük NE ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni, hanem töltsd ki az űrlapunkat a legfelső menüsorban a Reklamáció és Elállásra kattintva. Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő