Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Logico Primo a logikus választás!

Nem véletlen a korcsoport meghatározása, hiszen a 2-5 éves gyermekek rengeteget fejlődnek, s ez az ugrásszerű változás könnyedén felgyorsítható, leegyszerűsíthető a megfelelő eszközök felhasználásával.

A tanulás csak abban az esetben válik pozitív tevékenységgé, ha nem társul mellé szigor, kényszer, vagy bármi más negatívum. A készségek, képességek trenírozása elengedhetetlenül fontos. E kettőt ötvözik kitűnő eredményességgel a különböző, logikai gondolkodást elősegítő játékszerek. Az a jó játék, aminek hatására a gyermekek úgy érzik: repül az idő. Az a jó tanulás, ami közben a gyerkőcök úgy vélik: csak játszanak. A végeredmény ilyen feltételek mellett kimagaslóan pozitív lehet. A közösen eltöltött idő egyébként is nagy értéket képvisel, ami semmivel sem pótolható.

Milyen területeket fejleszt a Logico Primo?

A logikai gondolkodásra, az összefüggések felismerésére serkentő játékszer megannyi területen trenírozza a gyermekeket. A játékos gyakorlatok kitágítják az érzékelést, megerősítik, fókuszáltabbá teszik a koncentrációt, stabil feltételeket biztosítanak a mennyiségek, színek pontos megítéléséhez, elősegítik a tökéletes térbeli tájékozódást, kifinomultabbá varázsolják a nyelvi kifejezésmódot, és megannyi tárgyi információval gazdagítják a játékosokat. Az összefüggések felfedezésének hála, valamint a hozzárendelések révén a logikai gondolkodás, és az analógiaképzés robbanásszerűen fejlődhet. Mindez úgy megy végbe, hogy a gyermekek mit sem sejtenek a trenírozás tényéről, ők pusztán kihasználják, élvezik a játék adta pozitívumokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Logico Primo Logico Primo játék