Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

1.890 Ft

Logico Piccolo - Nyelvi képességfejlesztő: Hangoló-Hangolló

1.890 Ft
Legfontosabb jellemzők

A Logico Piccolo Hangoló-Hangolló feladatfüzetben olyan gyakorlatok lettek összeválogatva mellyel a gyermek könnyedén megtanulhatja  a szavakat elemeire bontani. Piccolo tábla segítségével használható.

6 éves kortól

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2022. augusztus 12.
Info: 3307
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
GLS házhoz szállítás: 1590 Ft, akár másnap * Packeta: 690 Ft * PickPackPont: 990 Ft * GLS Csomagpont: 1190 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 350 Ft (50eFt kosárérték alatt)

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

6 évtől: Szavak első és utolsó hangjának felismerése (azonosak párosítása)...

Logico Piccolo 3307 - Nyelvi képességfejlesztő: Hangoló-Hangolló

A gyermeki gondolkodás fejlődésének nagyon fontos, a tanulás szempontjából sarokpontja az a folyamat, amikor a kisgyermek gondolkodni kezd a nyelvről. Szétszedi, összerakja, felismeri, alakítja a nyelvi elemeket, és sajátos kis nyelvi alkotásokat, nyelvi képződményeket hoz létre. Amit a gyermek korábban megtanult megérteni és használni, vagyis anyanyelvét, azt meg kell tanulnia elemeire bontani, ezeket az elemeket egymástól elválasztani, újra összerakni, másféleképpen, megfelelő szabályoknak megfelelően átalakítani, rendezni, majd ezekről szabályokat alkotni, vagyis gondolkodni a nyelvről magáról. Mindez hosszú, ugyanakkor fontos folyamat, mert az olvasás, írás elsajátítása szempontjából nélkülözhetetlen ismeretrészeket a gyermeknek még iskolába kerülése előtt tudnia kell azonosítania, illetve ezekkel bizonyos feladatokat elvégeznie. A hangok mint a nyelv legkisebb egységei a nyelvről való gondolkodás, a nyelvi tudatosság kialakulásának fontos elemei. 
Ebben a feladatgyûjteményben ennek tudatában az elhangzó beszéd elemzésének azon területét gyakoroltatjuk egyre nehezedő feladatokkal, amelyek a beszédtények azonosításával, megfigyelésével a hangok beazonosítását, a nyelv egységeinek hangokra bontását gyakoroltatja, mélyíti el.
A feladatok gyerekektől függően már 5 éves kortól gyakorolhatók, de az iskolakezdés küszöbén minden gyerek számára megkerülhetetlen alapozást adnak az olvasás tanulásához.
A Hangoló-Hangolló az alábbi témákat dolgozza fel: betûismeret nélkül hanganalízis, hangazonosítás, csoportosítás, fonémaazonosítás, fonématudatosság, hallási figyelem fejlesztése.

Az alábbi 16 feladatlapot tartalmazza a csomag:
1,2,3,4. Fülelj a szavak elejére. ( Azonos kezdőhangok megtalálása, leválasztása, azonosítása )
5. Milyen színűek a dobozok? ( Azonos kezdőhangok felismerése, megtalálása, leválasztása )
6,7. A polcokon ugyanazzal a hanggal kezdődő dolgok vannak. ( Azonos kezdőhangú képek közül a másféle kiszűrése, kakukktojás hanganalízis, különbségtétel, azonos-különböző felismerése )
8. Tárgyak keresik a hozzájuk illő terítőt. ( Azonos kezdőhangú képek kezdőhang szerinti keresése, kezdőhang azonosítása, hanganalízis, tulajdonság megnevezése)
9,10,11,12. Fülelj a szavak végére. ( Azonos záróhangú képek megkeresése, azonosítása )
13. A körökben ugyanazzal a hanggal végződő dolgok vannak. ( Azonos záróhangú képek között a kakukktojás megkeresése )
14. Milyen hangot hallasz a koronggal jelölt szó elején? ( Hangazonosítás szavak elején, végén, analizálás, összehangolás, figyelem )
15,16. Hány hangot hallasz egymás után a képet megnevező szóban? ( Hangdifferenciálás, analízis, szavak hangokra bontása, számuk beazonosítása )

Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő 

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu