2.690 Ft

Logico Piccolo Nyelvi képességfejlesztő: Szórendező

2.690 Ft
Legfontosabb jellemzők

A Logico Piccolo Nyelvi képességfejlesztő Szórendező füzete segíti a gyermekeknek a szavak első és utolsó hangjának felismerését. Piccolo kerettel együtt használható.

6 éves kortól

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. május 22.
Cikkszám: 5420
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Szavak első és utolsó hangjának felismerése (azonosak párosítása)...

Logico Piccolo 5420    

A LOGICO Piccolo füzetekhez LOGICO  Piccolo keret szükséges!

Beszélni lehet magyarul, de jól beszélni, minden titkát felfedezni nyelvünknek nagy, végeláthatatlan kaland. Ez a kaland minden gyermek számára nyitva áll, a szinonimák, ellentétek világának kimeríthetetlen megismerésével. Mindezzel nemcsak anyanyelvi tudásukat pallérozzák, hanem a gondolkodási folyamataikat is segítik, tanulási eredményességüket is javítják. A magyar nyelv jelentéstani kapcsolataiba belemélyedve hihetetlen kreativitás mozdítható meg a gyermeki gondolkodásban. Ebben a feladatgyűjteményben nyelvünk szavainak jelentésével kezdünk el játszani, beindítva a kisiskolások nyelvi kreativitását, amely az olvasási képességek fejlesztése mellett szinte minden területen pozitív hatást gyakorol a rugalmas gondolkodás alkalmazására. Az alapok után (Hangoló,Szótagoló, Rímelő feladatkártyák feladatai) ez a feladatlap az első néhány merész, játékos lépés a nyelvi kreativitás felé, hogy aztán az út a végtelenségben folytatódhasson.

Nyelvi kreatív – Szórendező  feladatkártya-csomag alábbi témákat dolgozza fel: szavak felismerése magánhangzók/mássalhangzók, összekevert betűk és szótagok alapján.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz, melyek a következők:
1. Keresd a szavakban lévő magánhangzókhoz a jelentésüknek megfelelő képeket, vagy szavakat! ( a szóból csak a magánhangzó van megadva )
2. Egészítsd ki a szavakat, és párosítsd a képekkel! ( néhány magánhangzó is hiányzik )
3. Keresd a szavakban lévő mássalhangzókhoz a jelentésüknek megfelelő képeket! ( a szóból csak a mássalhangzók vannak megadva )
4. Egészítsd ki a szavakat, és párosítsd a képekkel! ( néhány magánhangzó is hiányzik )
5. Szétestek a szavak! Keresd meg a mássalhangzókhoz tartozó magánhangzókat! ( szó felismerése mássalhangzók és magánhangzók egyeztetése/összeillesztése alapján )
6. Szétestek a szavak! Keresd meg a mássalhangzókhoz tartozó magánhangzókat! ( szó felismerése mássalhangzók és magánhangzók egyeztetése/összeillesztése alapján )
7. A szavak szótagjaikra estek, keresd meg az összeragasztott szavakat! ( szó felismerése összekevert szótagok alapján )
8. A szavak szótagjaikra estek, ha megtalálod a jó sorrendet a jelentésük is meglesz! ( szó felismerése összekevert szótagok alapján )
9. Minden szózsákban van egy felesleges szótag. Melyik? ( szó felismerése összekevert szótagok alapján )
10. A szavakban elbújt egy rövidebb, értelmes szó. Keresd meg! ( szóban szó keresése )
11. Véletlenül két szó betűi kerültek egy pohárba. Válogasd szét őket! ( két szó felismerése összekevert betűk alapján )
12. Véletlenül két szó betűi kerültek egy pohárba. Válogasd szét őket! ( két szó felismerése összekevert betűk alapján )
13. Melyik szó betűiből raktuk ki a zsákban lévő szavakat? ( szóalkotás, szóban szó)
14. A szavak szótagsorrendje összekuszálódott. Keresd a jó sorrendet és rátalálsz a szavak értelmére. ( szó felismerése összekevert szótagok alapján, a szótagok jelölése nélkül)
15. A szavak szótagsorrendje összekuszálódott. Keresd a jó sorrendet és rátalálsz a szavak értelmére. ( szó felismerése összekevert betűk alapján )
16. Rakj ki a betűkből értelmes szavakat! Melyik betű felesleges? ( szó felismerése összekevert betűk alapján, felesleges betű megtalálása )

Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő  

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu