Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Logico - Logiko

Logico, logiko

Logico - Logiko JÁTÉKOK: Logico Primo óvodásoknak  és Logico Piccolo iskolásoknak. A teljes Logico készségfejlesztő játék választék. Válassz a képre kattintva:

 

Logico

A Logico egy játékos készségfejlesztő tanulójáték. Népszerűségét annak köszönheti, hogy gyermekek és szülők egyformán szeretik. A gyerekek játéknak veszik, a szülők örülnek, hogy közben okosodik, fejlődik gyermekük.

Két fajtája van: Logico Primo óvodásoknak és Logico Piccolo iskola előkészítéshez és kisiskolásoknak (alsósoknak).

Hasonló egy foglalkoztató füzethez, de ami fontos különbség: játékosabb, újra és újra felhasználható, megoldható, mert nem ceruzával oldjuk meg a feladatokat, hanem színes gombok tologatásával.
Az önellenőrzés is egyszerűbb.

A Logico játék egy táblából („keret”) és feladatcsomagból áll. A Logico keretbe kell belehelyezni a kiválasztott feladatlapot. A kereten színes gombok vannak, amiket alulról a megfelelő megoldás mellé kell tolni a jobb oldalon. Az ellenőrzés egyszerű, a lapot kivesszük és megfordítjuk, a hátoldalon található a megoldás a megfelelő színkombinációval.

A Logico keretet csak egyszer kell megvásárolni, és mindig kiegészíthető megfelelelő feladatcsomaggal, a gyermek életkorának és fejlesztendő területnek megfelelően.

A Logico feladatcsomagok fejlesztendő terület szerint is kiválogathatóak, így fejleszthetjük gyermekünk azon képességét, készségét ahol hiányosság vagy elmaradás van.

Különösen ajánlott olyan gyerekeknek, akik nem szeretnek írni (a gyerekek, főleg fiúk többsége ilyen), így fejlesztéshez kedvelt eszköz.

Utazáshoz is kíváló játék.

A Logico Primo 3-5 éves, óvodás gyerekeknek ajánlott. Fejleszti a koncentrációt, figyelmet, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, finommotorikát, szem-kéz koordinációt.

Logico Piccolo már akár 5 éves kortól használható. Iskola előtt álló gyerekeknek  már mindenképpen a Logico Piccolot ajánljuk, mert a Primot már hónapok alatt „kinőnék”.
A Logico Piccolo feladatcsomagok kíválóak otthoni gyakorláshoz kisiskolásoknak. Ha gyermekünknek gondja van a matematikával, szövegértéssel, vagy egyéb fejlesztendő készséggel, képességgel, akkor eszerint választhatunk megfelelő Logico Piccolo feladatfüzetet.
A Logico Piccolo feladatcsomagok kíválóan fejlesztik a probléma megoldó képességet, megfigyelő és rendszerező képességet is.

LÜK és Logico játékok összehasonlítása itt >>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek