Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Lifegarden egyszerű de nagyszerű megoldások szülőknek

Nem akar aludni? Éjszaka többször felébred? Hisztizik? Hogyan kezeld a hisztit? Te is elveszted a türelmed? Válogatós, nem eszik rendesen? Kezdődik az ovi, beszoktatás? Kezdődik a suli? Már sulis, nem akar tanulni?

Sok-sok kérdés és probléma. Gyere el májusban hozzánk! Megismerheted a Lifegarden eszközöket. Válassz közülük, ami segíthet nektek a mindennapok megkönnyítésében. Hogyan érd el, hogy gyermeked és Te is kiegyensúlyozottabbak legyetek, a napok gördülékenyebben menjenek, veszekedések nélkül (vagy egyre kevesebb). Egyszerű, de nagyszerű eszközök, amikre a mindennapi mókuskerék során nem is gondolnál! 

NEM AZT ÍGÉRJÜK, HOGY EGYCSAPÁSRA MEGVÁLTOZIK MINDEN! Elkezdődhet egy folyamat, egy más szemlélet, vagy egy kicsit másképp tekintesz néha a dolgokra, másképp oldjátok meg. Ha minden nap egy kicsit könnyebb lehet, már érdemes! Legyen több mosolygósabb napotok! Gyertek el! Várunk!

Bár a szülőin semmi újdonságot nem tudnak nekem mondani, mert mindenről, ami fontos értesülök hazafelé a kocsiban, szeretném, ha ez így is maradna. Az eset megihletett, a következőkben azt olvashatod, mit tehetsz szülőként most azért, hogy a kamaszkort elérve is bizalmas legyen a kapcsolatotok. 
 

  1. Tanulj meg tényleg meghallgatni és nem reagálni, esetleg túlreagálni, akármit is mesél neked. Csak hallgasd meg, ne akard megoldani, amíg erre nem kér, ne adj tanácsot, ne ítélkezz, csak hallgasd.
  2. Tartsd meg a titkait és soha ne beszéld ki az engedélye nélkül! Az első pillanattól fogva egy önálló lény, aki már egy évesen is utálja, ha a jelenlétében róla beszélnek (mintha ott se lenne!).
  3. Már amikor egészen kicsi, akkor kezdjél vele az ő szintjén, őszintén beszélgetni a "nagy" kérdésekről. Szex, drog, stb. Előbb neked kell megszoknod, hogy oldottan tudjál róla beszélni, ahhoz, hogy elvárhasd, ő is az legyen.
  4. Előbb te legyél őszinte vele, legyél minta a számára, tudjon rólad igazán fontos dolgokat.
  5. A gyerekek általában utálják a nagy beszélgetéseket, a szentbeszédet. Keress neki megfelelő formát, helyet, időt. Vedd észre, amikor ő kezdeményez beszélgetést (dobj el mindent, hidd el, megéri!). Jó alkalom a meseolvasás, fürdés, használhatsz színes eszközöket, mint például a LifeGarden Hangulathőmérője.

Mi az a Hangulatmérő?  Mire jó? Megtudhatod májusban a Lifegarden eseményen:

Időpontok:

2014. május 6. kedd 17,00-19,00

2014.május10. szombat10,00-12,00

 

Helyszín:

1163 Budapest, Veres Péter út 99.

Okosjáték Játékbolt Budapest

További információ:

 

0670/774-58-68

www.lifegarden.hu

info@lifegarden.hu

 

Megismerheted a Lifegarden többi eszközét is, amit a gyereknevelésben sokszínűen használhatsz fel.

Egyedi fejlesztésű eszközök. Van persze módszertani alapja. Mindegyik pici színes eszköznek nagyon komoly pszichológiai háttere van. Az NLP-től kezdve, a pozitív fegyelmezéstől keresztűl nagyon sok irányzat tartalmát felhasználták, de ők fejlesztették. Két pszichológus anyukáról van szó.

Felhasználták szakmai tudásukat, és a gyereknevelés során szerzett saját tapasztalataikat ötvözték egyéb módszertani irányzatokkal.

Az eszközöket nem eladni szeretnénk, egyszerűen otthon is elkészítheted majd!

Anélkül, hogy hosszú órákig elméletekről beszélnénk, nagyon gyorsan rájöttök majd arra, hogy mi van ezek az eszközök mögött, és elkezdhetitek őket kreatívan használni otthon, a mindennapok megkönnyítésére. 

 

Hiszem, hogy a jó példák erőt adnak és irányt mutathatnak mások számára is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek