Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Lélekpillangó társasjáték (080) (GE)

Lélekpillangó társasjáték (080) (GE) Kattints a képre több képhez
Ár:
5.490 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. július 25.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 8-10 éves kortól, 2-6 játékos
Szerezhető hűségpontok: 55
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

Egy kérdés, sok kép, melyik illik játékostársadra, ő melyiket választaná?...

Rakjatok ki véletlenszerűen képeket. Elhangzik egy kérdés. Pl. "Ha tudnád, hogy ez lesz az utolsó emléked, melyiket választanád?" vagy "Mi az amiért visszamennél egy égő házba?".

Ezután tippeljétek meg, hogy játékostársad melyik képet választaná? Érdekes játék mások és önmagunk megismerésére.  Néha komoly, néha humoros és vicces.

Paraméterek
Életkor 8-99 év
Játék kategória Társasjáték - könnyed
Márka Gémklub
Mit fejleszt Személyiségfejlesztő, önismereti
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 5001-9999Ft
Gyártó Egyéb
Játékosok száma 2-6 játékos
Korosztály 7 éves kortól, mi inkább 8-10 éves kortól javasoljuk
Jelleg Társasjáték, party játék, felnőtt társasjáték
Fejleszti kreativitást, képzelő erőt, logikát, összefüggések felismerését, memóriát, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, önálló feladatmegoldást
Kompetencia tanulási képesség, szociális-, környezeti és természettudományi, kommunikáció, hatékony önálló tanulás, kezdeményező képesség
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 29.

Érdekes játék.Nagyon beindítja a fantáziát ,vajon mit ábrázolhat a kép és mit fejez ki.Családi játéknak kíváló új oldalukról ismerheted meg a családtagokat.
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 09.

Különböző szituációkban választhatjátok ki, hogy mivel okozhatnátok örömet az adott játékosnak, ő mit választana. A kulcs az egymásra hangolódás, mivel a többi játékos is akkor kap pontot, ha eltalálja a szóban forgó játékos "ízlését". Nagyon jó játék!
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 28.

Segédanyagnak vettem az iskolai erkölcstan órákhoz. Volt olyan gyerek aki szerint ez a legjobb játék a világon. Az biztos, hogy mindenkit lekötött és kérdések sorát vetette fel bennük, hogy ki miért látja őt ilyennek vagy olyannak. Nagyon jól szórakoznak és közben jobban megismerik egymást. Bátran ajánlom másoknak is.
| 5 / 5 csillag!
2013. 11. 20.

Már az első találkozás szerelembe-esés volt. Gyönyörűen kidolgozott részletek, öröm kézbe venni, forgatni, ismerkedni vele.
Aztán eljött az ismerkedés második fázisa, amikor mindketten leültünk, és nekiláttunk a tesztelésnek.
Remek érzés volt, hogy új dolgokat tudhatunk meg egymásról, kicsit más dimenzióban, mint ahogy tettük ezt eddig, nap mint nap. Figyeltük egymást, elképzeltük, vajon egyik vagy másik kártya milyen érzéseket kelthet a másikban. Volt, hogy nagyon egyszerű volt a dolgunk, de előfordult, amikor nem volt könnyű választani a másik számára a két lap közül. A játék minden pillanata élmény volt.
Egy szó, mint száz, élveztük az elejétől a végéig! Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, nagyszerű közös élmények várnak a játékosokra!
Skita Erika és Turáni Szabolcs
www.ertsunkszot.hu
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő