Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Laser Maze ThinkFun logikai játék igazi lézerfénnyel (GE)

Laser Maze ThinkFun logikai játék igazi lézerfénnyel (GE) Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
9.490 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 8-99 éveseknek, 1 játékos
Szerezhető hűségpontok: 95
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

Fénnyel való játék, egyedi logikai játék a ThinkFuntól.

Ha bevillan az agyadba a megoldás, és még helyes is, akkor felvillan a célállomáson a lámpa, hurrá!  Végre egy játék, aminek van esélye, hogy elcsábítsa a kiskamasz vagy nagykamasz gyereked a számítógép elől!

Tükrök és fények varázslatos világát mutatja be a Thinkfun legújabb logikai játéka! A feladatok megoldásához nem csak tudományos alapon kell hozzáállnunk, szükségünk lesz taktikai érzékünkre is. Ha helyesen raktuk le a játéktérben a tükröket, a lézersugár megvilágítja a célállomást. 

A játékban 60 egyre nehezedő feladvány található.

Paraméterek
Életkor 8-99 év
Játék kategória Logikai játékok - egyedül játszós
Márka ThinkFun
Mit fejleszt Logikai játékok
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 5001-9999Ft
Gyártó ThinkFun
Játékosok száma 1
Korosztály 8 éves kortól
Jelleg Logikai játék
Kategória Logikai játékok
Fejleszti Térlátást, logikai gondolkodást, probléma megoldást, kombinációs készséget, előre gondolkodást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt.
Kompetencia Matematika, hatékony, önálló tanulás
Kategória logikai játékok
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 05.

Nagyon érdekes játék. A fiam imádja!
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 04.

Nagyon jó logikai játék, azonnal felkelti a gyerek érdeklődését és másnap sem dobja félre. Türelmet, gondolkodást igényel.
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 06.

Klassz, igényes logikai játék, ami még látványos is. 10 éves kislány kapta, de kis idő kellett hogy ráérezzen a menetére. Ajánlom mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 29.

Nagyon jó játék!Gyereknek és felnőttnek egyaránt..... :-)
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 29.

Sikerült örömet és meglepetést szerezni ezzel a játékkal. Éjszakába nyúló elfoglaltságot eredményezett. Minden tíz év körüli gyermeknek ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 16.

Ha elkezded, nem lehet abbahagyni. A fiam szerint jobb mint a tv. Ez mindent elmond. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 05. 09.

A 11 éves unokám szerint szuper jó játék,kicsit gondolkodni kell,majd egyre könnyebb megoldani a feladatokat.Érdekes,az osztálytársakkal az egész délutánt jól töltötték el a gyerekek.Fiuknak kitűnő ajándék!
| 5 / 5 csillag!
2015. 04. 22.

Logikai játékok között a legjobb! Fiam az osztálytársánál játszott vele, és beleszeretett. Szuper játék, nagyon tudom ajánlani!
Már sok ThinkFun játékunk van, de ez a kedvenc!
| 5 / 5 csillag!
2015. 01. 05.

Ez a játék nagyon szuper...csak ajánlani tudom mindenkinek!! :D :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 29.

Érdekes és jó játék, mert látványos és gondolkodtató egyben. A leírás hagy némi kétséget a megoldással kapcsolatban, de az első néhány feladat megépítése és ellenőrzése után már egyértelmű, mit és hogyan kell csinálni. Az viszont nem igaz - ami a tájékoztató füzetben szerepel -, hogy minden feladatnak csak egy (általuk felvázolt) megoldása van. Szóval, ha némiképpen másfelé megy a lézersugár neked, mint a szerzőknek, de az eredmény ugyanaz, nem kell rögtön hibáztatni a gyereket/felnőttet. inkább végig kell gondolni újra, és ha így is jó, akkor így is jó...
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 19.

ez nagyon jóóó....szeretjük...:-)))
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }