Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Lapot kérünk! családi csomag - MathterMinds - UTOLSÓ EGY DARAB!

Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
29.990 Ft
ÁTMENETILEG NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-01-11
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 5-10 éveseknek, 1- sok játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Lehetséges a matekot élvezetesen tanulni? A MathterMinds készlettel határozottan igen.
Ez a magyarországi találmányként jegyzett készlet ismert társas és kártyajátékok módosított szabályaira épül. Minden olyan területen fejleszti a gyerekek matematikai tudását, amelyet az általános iskola első négy osztályban tanulnak. Az élvezetes játékok során ráadásul hatékonyabban, eredményesebben mélyíti el az ismereteit minden a MathterMinds készlettel matematikát tanuló gyermek. 
Ajánlott: 5 éves kortól kb. 10 éves korig.

Osztály: első-harmadik osztály

Játékok a csomagban: Bankos, Dominó, Piramis Memória, Kő-papír-olló, Kártyajátékok, Turbó (ezek is többféleképpen játszhatóak, variálhatóak)

Tartalom: 61 kártyacsomag

Óvodások számára számlálással is megoldható egyszerű matematikai játékokkal indul, amelyek során a számjelek felismerése tulajdonképpen észrevétlenül bevésődik a kicsiknél, és az összeadás műveletéből már ekkor is kapnak „kóstolót”. Szintén már óvodás korúaknak, elsőbe lépőknek szól egy egyszerű, korongokkal játszható játék, amely a relációk fogalmát alapozza, egy másik a geometriai alakzatok felismerésében segít. Utóbbi játék később az iskolásoknak nehezebb elemekkel bővül.

Az első osztályosoknak a számlálást, összeadást, kivonást, láncszámolást, pótlást, nyitott mondatokat, relációkat, hosszúság mértékegységeit megtanító készletek vannak a dobozban, valamint az űrmértékegységekkel is megismerkednek.

A második osztályosok számára mindezek megvannak – természetesen magasabb számkörben -, a mértékváltások nehezebb feladatokkal, illetve bővített lapszámmal történnek. Természetesen megérkezik a szorzótábla is! A szorzás-osztás gyakorlására négy különböző játékunk is van a dobozban, így „gyerek legyen a talpán”, aki ebből úgy vonja ki magát, hogy végül nem tudja mennyi a hétszer nyolc…

A készlethez önálló kézikönyv jár, amelyben a Bankos, a Dominó, a Piramis, a Kő-papír-olló, a Kis Komplex, a Memória, a Kártyajátékok, valamint a Turbó egyaránt leírásra kerül. A készletet a feltaláló úgy állatotta össze, hogy az iskolába lépő elsős kisdiákot minden területen segítse a matematika tanulásban harmadik osztály elejéig! Így, ha a család, vagy az osztálytársak folyamatosan együttjátszanak vele, akkor nemcsak, hogy akadálytalanul halad majd előre a tanulmányaiban, hanem a teljesítménye is meghaladja majd az átlagot. Minden egyes szakasz megsegítésére találnak játékokat a dobozban. Így akár a számlálásra ötig, vagy a számjegyek megismerésére, de akár összeadásra és kivonásra 20-as számkörben, a későbbiekben 100-as számkörben, s ahogy haladnak előre a gyerekek úgy a szorzásra, osztásra, mértékegységváltásokra, geometriai formákra, relációkra is talál játékot a család.

A készletben található kártyakészletekkel 19-féle játék játszható, ha egy-egy játékot már begyakoroltak, akkor utána már gyerekjáték a nehezebb lapokkal követni a tanuló fejlődését, s később már a nehezebb csomagoknál automatikusan beugranak a játékszabályok.

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 24.

Örülök, hogy megvettem. Szuper itthoni gyakorláshoz 1. osztálytól 4. osztályig. Hezitáltam az ára miatt, de felér 10 matematikai játékkal legalább, így már nem is volt olyan drága...
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációd van vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor kérjük NE ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni, hanem töltsd ki az űrlapunkat a legfelső menüsorban a Reklamáció és Elállásra kattintva. Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő