Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Kültéri játékok mustrája

A kültéri játékok igazi csodaországgá varázsolhatják a kertben töltött, a természet bűvölete miatt amúgy is bámulatos pillanatokat. A kérdés már csak az, hogy milyen játékszerrel örvendezteted meg gyermekedet? 

A tollasozás már évszázadok óta kedvelt mókázás, ami bár retrónak számít, mégsem megy ki soha a divatból. Valahogy így van ez a vízipisztojokkal is, amelyek időtlen idők óta generációkat „neveltek” fel, és kísértek el. Persze ma már vannak olyan technikák, amik tovább fokozhatják a kellően izgalmas élményt.

Például ha olyan mellényt vásárolsz a vizifegyverzet mellé, mely nedvesség hatására színváltós, akkor bizony komoly vizicsatákat vívhattok, annak tudatában, hogy minden kétséget kizáróan látszani fog, kit ért az első találat. A különböző sátrak kiváló búvóhelyek, pláne, ha ezek a bungalók tematikusan berendezhetőek. Hogy mire gondolunk? Akár egy szupermarketet is elrejthetsz a falak mögött, de az indiánok életérzését is bátran felidézheted lurkód közreműködésével. Már csak az a kérdés, hogy melyikőtök fogja jobban élvezni a történelmi kirándulást? A buborékfújót sem érdemes kihagyni a sorból, már ami a méltán kedvelt játékok listáját illeti.

Hatalmas, óriási gömböket is a levegőbe ereszthet gyerkőcöd, ha megajándékozod egy ilyen mókás, színes, illatos szettel. A kültéri játékokkal garantálható a vidámság! Ha nyár, ha hőség, akkor jöhet a fagylalt. Hogy miből? Hát persze, hogy homokból! A megfelelő homokozó készlet segítségével formás gombócokat alkothattok gyermekeddel. A hercegnős ugrálókötél a lányok kedvence, ami persze nem csoda. A mozgás öröme mellé még egy kis különlegesség is társul fűszerként, ennél több nem is kell a felejthetetlen időtöltéshez!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti játékok kültéri játékok