Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

KocKanári kártyajáték

Kattints a képre több képhez
További képek
KocKanári kártyajáték
KocKanári játékszabály
KocKanári kártyák
Ár:
4.490 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2020. november 02.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 8 éves kortól, 2-5 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

KocKanári kártyajáték

A vidám, színes, kockafejű madarak gyűjtögetése nem csak az ornitológusoknak okoz örömöt. Ez nagyon hamar kiderül, amint lejátszunk egy játékot a KocKanárival.

Rendezd rajokba a vezetékeken ücsörgő madarakat, hogy segíts nekik hazajutni a fészkeikhez! Játszd ki a kezedben lévő lapokat a vezetékeken ücsörgő sorok széleire. Így tudod folyamatosan cserélgetni a kezedben lévő madárfajokat! Ha pedig elég okosan rotáltad a lapjaidat, és elegendő madarat sikerült ugyanabból a fajból begyűjtened, akkor rajokba terelve a fészkük felé vezetheted őket. A játékot pedig az nyeri meg, aki elsőként terel a fészkébe 7 különböző fajt, vagy 2 fajt, egyenként 3-3 madárral.

Bontsd ki a szárnyaid és légy te a legjobb ornitológus, aki hazajuttatja ezeket a szögletes szárnyasokat!

A játék több fordulóból áll. A fordulók elején minden játékos 8-8 kézben tartott kártyával kezd. Egy forduló addig tart, amíg az egyik játékosnak már egy kártya sem marad a kezében. Az osztóval kezdve a játék menete az óramutató járásával megegyező irányba halad, és amikor valaki sorra kerül, teljes egészében végrehajtja a körét, mielőtt a következő játékos következik. Amikor egy játékos sorra kerül, egy vagy több kártyát kell a játéktérre helyeznie annak érdekében, hogy a játéktérről kártyákat vehessen a kezében. Ezt követően létrehozhat egy madárrajt, így kerülhetnek madarak a saját gyűjteménybe. A játékosok addig következnek egymás után, amíg a forduló véget ér.
A kockanári játékosan fejleszti a taktikai készséget, az előregondolkodást.

Életkor: 8 éves kortól
Játékosok száma: 2-5 játékos
Játékidő: 20 perc

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Családi társasjátékok
Kártyajátékok gyerekeknek
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Vicces játékok
Úti,utazó játékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek