Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Kingdomino társasjáték vélemény

Kingdomino vásárlás, rendelés itt >>

A Kingdomino egy gyors, meglepően taktikus családi társasjáték, ami sokkal több, mint egy dominó

A játék célja:

A Kingomino játékban királyságokat építünk, amely legelőkből, erdőségekből, tengerekből, valamint különböző épületekből áll.

Ám a királyságunknak megvan a maximális mérete, amin nem szabad túlterjeszkednünk, maximum egy 5x5 négyzetből (területből) álló királyságot építhetünk.

A játékosok célja az a játékban, hogy minél összefüggőbb birtokokat hozzanak létre, és minél több épülettel rendelkezzenek, mert ezek után gyűjthetnek pontokat.

Sajnos nem mindig csak rajtunk múlik, hogy hogyan építkezünk, szerencsére is szükségünk van, hogy olyan területhez jussunk hozzá, amire éppen szükségünk van.

Kinek ajánljuk a Kingdomino játékot?

A játék nagy előnye, hogy ketten is játszható, ebben az esetben mindkét játékosnak 2-2 királya van, és két királlyal építkezik. Ketten is izgalmas, gyors játék, 15-20 perc alatt lejátszható egy-egy forduló, bátran ajánlom házaspároknak is.

De akár 3-an, 4-es is játszható, szuper családi társasjáték is.

A játékszabály könnyen tanulható, gyerekekkel is játszható, 8 éves kortól ajánljuk.

Szép játék, nem foglal sok helyet, így utazásra is tökéletes, bár az építkezéshez szükségünk lehet egy nagyobb felületre, pl. egy ebédlőasztalra.

A Kingdominot ajánlom mindazoknak, akik szeretik a pörgős és stratégiai játékokat, melyek mellett nem kell 1-2 órát ülni. 

Megjelent a Kingdomino összetettebb verziója, ez a Queendomino!

A Queendomino a Kingdomino (2017-es év játéka) összetettebb verziója. A Queendominóban építési telkek is vannak a dominókon, amelyekre a piacon vásárolt épületlapkákat tehetjük. Hacsak a vetélytársaink le nem fizetik a sárkányt, hogy égesse fel a kiszemelt épületet! És hogy honnan van erre pénzük? Hát a lovagjaik által beszedett adókból! És aki a legtöbb tornyot építi meg, azt még a királynő is meglátogatja!

Dús legelők, sűrű erdők és gazdag bányák – ezek képezik a dominólapokból épített királyságok értékét. Na, és a városok tornyai, épületei!

A Queendomino és a Kingdomino elemei kombinálhatóak, így újabb játékverziókban építhetjük királyságunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek