8.490 Ft

Ki hol lakik? Logikai játék Logiktown

8.490 Ft
Legfontosabb jellemzők

A Club 2% óvodáskorú gyermekek számára készült, mely logikai következtetésekre épül. A kártyák és jelek segítségével kell a kis házikókba elhelyezni az ember és állatfigurákat.

5 éves kortól 99 éves korig, 1 játékos

Szállítási információk

Elérhetőség: Érdeklődj a vevőszolgálaton
Várható szállítási idő: 2024. szeptember 17.
Cikkszám: 717499
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: (16) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Teszteld a logikád! Te is azon kevesek közé tartozol a világban akik ...
Részletes leírást és VIDEÓT a játékról ld. lentebb...

A Logiktown (Ki hol lakik) azoknak szól, akik szeretik a logikai feladatokat. Már 5 éves kortól elkezdhető a logikai gondolkodás játékos fejlesztése ezzel a játékkal. Felnőttek részére is kihívás a játék bonyolultabb változata.

 
NEM kvíz jellegű, NEM lexikai tudást ellenőrző, hanem általános logikai képességeket felmérő, fejlesztő játék rendkívül igényes kivitelben.
 
Te is beletartozol a Club 2%-ba? Teszteld le!
 
Végy el egy kártyát. Az állatokat és az embereket rakd be a házba a szabályok szerint. Van amelyik nem lehet egymás mellett, van ami egymás mellé kerül. Kizárásos alapon, különböző lehetőségeket mind figyelembe véve, variálva találd meg az egyetlen jó megoldást! A kártya hátoldalán ellenőrizheted, hogy jól csináltad-e! Használd logikád és kombinációs képességed! - okosjatek.hu
 
Az első, könnyebb feladatoknál még kevesebb házikót és "lakót" kell használni.
 
 
A nehezebb feladatoknál már több, és összetettebb a szabály ami szerint a figurákat be kell helyezni a lakóhelyükre. A házak és figurák száma is több.
 
 
 
Egyedül játszható játék, de mi társasjátékként is szoktuk játszani. 
Jó játékot kíván az okosjatek.hu csapata! A játékról személyes véleményt itt olvashatsz...
 
Ajánlott: 5-99 éveseknek
Játékosok száma: 1
 
  • Club 2% játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál!
  • A játékról véleményünket lentebb olvashatjátok a "Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt..." fülön!
Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
logikai játékok
fejlesztő játékok óvodásoknak
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Kutyás játékok
Cicás játékok
állatos játékok
i
skola előkészítő játékok
 

Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt...

Club 2% - "Ki hol lakik?" logikai játék egy apuka szemével
"Apa, az a bácsi hol lakik? "- kérdezte folyton a három éves lányom az utcán! Általában nem tudtam válaszolni. Ki hol lakik? Kérdezi ez a játék. Vajon beletartozom abba a 2%-ba, akik végig tudják csinálni az összes feladványt?

Megmondom őszintén már nagyon unom azokat a játékokat, amikben vagy a macit kell öltöztetni, vagy egy bábut kell tologatni a gurított kockák színe szerint. Végre egy olyan játék, ami azonnal felkeltette az érdeklődésemet, nem is beszélve arról, hogy – bár egy éve kaptuk - még most sem unalmas!

Amikor először a kezembe vettem, érdeklődve figyeltem, hogy mi fog kisülni az egyszerű, kék színű,  lapos házikókból és a különböző színű- formájú műanyag figurákból. A  hároméves kislányom pedig boldogan emelgette ki a formákat a dobozból és próbálta azonosítani. Az állatokat azonnal felismerte, van kutya, macska, teknős, nyúl, madár, az embereket pedig együtt találgattuk: tűzoltó, építész, búvár, szakács, pilóta. A figurák különböző színűek, ezért könnyebb memorizálni őket. Ha valaki mégis elakadna, a játékleírás egyértelműsíti!

Jól telt az első fél óra, beszélgettünk arról, mit csinál a szakács, a búvár, kiváló alkalom volt egy kis közös csevegésre. Aztán jött a szokásos kérdés: " Apa, játszunk?" Rögtön válaszoltam: "Mindjárt, csak  elolvasom a szabályokat! " 

A játék leírása  nagyon egyszerű, a két kisoldalas játékszabályon egy felnőtt könnyedén eligazodik. 

A játékhoz tartozik még egy 70 lapból álló kártyapakli, ami az egyszerűség kedvéért számozva van,  és fontos kelléke a játéknak. A számozott kártyák mutatják a feladványt, számsorban haladhatunk nehézségi sorrendben a könnyű feladványoktól a nehéz, elgondolkodtató feladatokig. 

A Club 2% játék lényege egyszerű. Az a feladat, hogy kitaláljuk, a figurák pontosan hol laknak. Ehhez kitettünk egy kártyát, és megnéztük, hogy melyik figurák kellenek nekünk a megoldandó feladathoz. Kihelyeztük hozzá a megfelelő számú házikót, ami a feladat nehézségétől függően  háromtól ötig terjedhet. 

Ezután az egyszerű szimbólumok megfejtése után, amit szintén a  leírásban találtunk,  nekikezdhettünk a játéknak. A  szimbólumok segítenek abban, hogy megfejtsük: Ki hol lakik? 

Ilyen például, hogy a teknős a második házban lakik, a tűzoltó tőle jobbra lakik, vagy a például a kutya és a macska egymás mellett lakik. Elsőre egész egyszerűnek tűnik, de ahogy haladtunk sorban a számozott kártyákon, szépen fokozatosan nehezedett és a vége felé már igencsak megdolgoztatta a kobakot. 

Azt,  hogy jól fejtettük-e meg az adott feladatot, könnyedén ellenőrizhetjük, csupán a kártyalapot kell megfordítanunk, és már meg is nézhetjük a helyes megfejtést. 

Ahogy belemerültünk a játékba a kislányommal azt vettem észre, hogy mindkettőnket beszippantott a varázslatos egyszerűségével, a megoldandó feladatok sokszínűségével rendelkező játék, és alighogy befejeztünk egy feladatot, már szinte vártuk az újabbat. 

Én csak ajánlani tudom ezt a játékot mindazoknak, akik szeretik gondolkodásra használni a fejüket, vagy épp arra tanítani a gyermeküket. 


A cikket írta: Markovics Péter. 

Ezen cikket kérnénk kizárólag a forrás megjelölésével (www.okosjatek.hu) használják fel! Lásd Szerzői Jogi Nyilatkozatot!

Vélemények

5.00
(16 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Szuper játék! Imádom!
2020. 02. 19.
5 éves fiamnak tökéletes választás volt
2017. 02. 13.
Ez az egyik olyan játéka az 5 éves gyermekemnek, ami majdnem napi szinten előkerül. Leül mellé és csinálja egymás után a feladatokat. Már majdnem a végére ért. Egyik-másik kártyalapon ugyan hosszabban időzik, de törekedik arra, hogy megoldja. Mi, a szülei is rákattantunk. Élvezetes játék és külön előny, hogy egyedül is játszható. Remek választás volt.
2016. 04. 06.
Király! 7 éves kisfiam imádja, korábban kipróbáltuk egy játék-bemutatón, ott már nagyon tetszett, és karácsonykor nagyon jó meglepetés lett belőle.Mindenkinek csak bátran ajánlom, mert nagyon jól fejleszti játékosan a gyerek képességeit, anélkül, hogy ez direkt lenne.
2016. 01. 06.
5 és 8 éveseknek vettük, mindkettőnek bevált. Nagyon jó kis logikai játék, nálunk előnynek számít, hogy egyedül játszható. Szerintem nehézségi fokban lehetne még bővíteni.
2015. 12. 22.
A 3.5, a hat és 40 éves is ugyanazzal az élvezettel játszik vele. Szeretjük.
2015. 07. 22.
Remek játék az egész családnak egyre nehezedő feladatokkal.
2015. 04. 30.
Nagyon jóó, órákon át lefoglalható vele a hétéves állandóan mozgékony gyermekem és még tanul is, és persze nekem is élmény ha sikerül a megoldás.
2014. 12. 26.
Ugyan nem kimondottan társasjáték, de mi úgy használjuk: együtt gondolkodásra kíváló!
Nagyon szeretjük, 6 éves lányom egyre tovább jut benne, egyre több feladatkártyát tud megoldani. Nagy a sikerélmény!
2014. 07. 19.
A játék egyszerűségében van a nagyszerűsége! Hihetetlenül rákattant a család.Aki azt hiszi, hogy egy örökké mozgó, sportos kisfiút nem lehet leültetni logikai játékot játszani, akkor téved! Ezzel a játékkal próbálja ki! Köszi Nektek Okosjáték!
2013. 06. 21.
Tavaly karácsonykor találkoztam ezzel a játékkal először - természetesen a gyerek kapta...természetesen egy idő után gyerekek sehol, a felnőttek pedig vitatkoztak és egymás kezéből kapkodták ki a kártyákat, hogy majd ők megcsinálják! Annyira jó, hogy azóta még két ismerősöm is megrendelte a Club 2%-ot, örülök, hogy van ez az oldal...idén is innen rendelünk jézuskát!
2012. 12. 15.
Nagyszerű játék, melyben minden korosztály megtalálja a neki megfelelő nehézségű feladatot. 3,5 éves kisfiam lelkesen fejti meg a könnyebb feladványokat, 5,5 éves nagylányom pedig már a nagyobb kihívást jelentő feladatokat oldja meg. De a felnőttek is találnak olyan feladványokat, melyek bizony megtornáztatják az agyukat.
2012. 07. 12.
Kitûnô fejlesztô játék. 4 éves fiam kapta és imádja. Az 50. feladványig gyorsan eljutottuk, de a felett már segíteni kell neki. A 8 éves fiam könnyedén megoldotta a legnehetebb kártyák feladatait is. Fejleszti a logikus gondolkodást, az összefüggések felismerését.
2012. 07. 11.
Én ajándékba vettem 5 éves kisfiamnak, és az első kártyák sikerélményei hozták meg a később következő kártyák kirakását is.Most 6 éves és 50 es kártya megoldásáig jutott el, úgy gondolom, ez jó eredmény. Apa és én is végigjátszottuk, kihívás és kérdés volt számunkra, hogy beletartozunk e a 2%-ba,akik végig meg tudják oldani a feladványokat, kis időt kellett rá szánni,és sikerült, de talán ez csak reklámfogás, mert nem vagyunk annyira különlegesen okosak. Élvezte az egész család, ajánlom a játékos kedvű, gondolkodni szerető családoknak.
2012. 07. 10.
A Club 2% legjobb piatnik fejlesztő játék szerintem.
Az első feladatokat már tényleg meg tudja oldani egy 4 éves is, de a vége felé már a felnőtteknek is nagy kihívás a játék.
Fiam egyik kedvence a játék, mert állatokat kell rakosgatni,de a lányom is imádta.
2012. 07. 08.
"El nem tudtam képzelni, hogy kell majd ezt a játékot játszani, és hogy lehet, hogy már 4 éves kortól is játszható, és felnőtteknek is. De tényleg így van. Azzal, hogy egyre több házat és embert, állatot rakunk be a játékba, valamint több szabályt, tényleg annyira komplex lesz a játék, hogy felnőttek számára is erős kihívás, viszont a kezdeti feladatok, csak pár házzal és lakóval megoldhatóak egy 4 éves számára is. Nagyon szeretjük a Club 2% játékot, verseny van a családban, hogy ki melyik kártyánál tart, meddig jutott el."
2012. 06. 06.

Youtube videók

Termék címkék:
állatos játék autista club2% fejlesztő játék fejleszto jatekok fejlesztő játékok gyerekeknek fejlesztőjátékok gondolkodó játékok gondolkodós játékok gyerek játékok gyerek társasjáték gyerek társasjáték ajánló gyerekeknek játék gyerekjáték gyerekjátékok gyermekjáték gyermekjátékok iq játék iq teszt játék iskola előkészítő játék okos gyerekeknek játék webáruház játékbolt játékbolt budapest játékboltok budapesten játékok gyerekeknek játékok okos gyerekeknek jó társasjáték karácsonyi ajándék ötletek gyere kedvenc társasjáték képességfejlesztő képességfejlesztő játék képességfejlesztő játékok gyerek készségfejlesztő készségfejlesztő játék készségfejlesztő játékok gyereke ki hol lakik ki hol lakik? kreatív játék kreatív játék gyerekeknek kreatív játék webáruház kreatív játékbolt Budapest kreatív játékok kreatív játékok webáruház kreatív játékok webáruháza legjobb gyerek társasjáték legjobb gyerek társasjátékok legjobb játékok legjobb társasjátékok gyerekekne logikai játék logikai játék gyerekeknek logikai játékbolt logikai játékok logikai játékok gyerekeknek logiktown minőségi játékok nyuszi online játékbolt születésnapi ajándék ötletek gye szülinapi ajándék ötletek gyerek társasjáték bolt társasjáték bolt budapest társasjáték webáruház társasjáték webshop társasjátékok webáruház
Árukereső.hu Árukereső.hu