Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Cikkek Rólunk

XVI. kerületi újság 2013 április:

Kertvárosunk Okosjáték Játékboltja a legjobb 30 webáruház közé lett beválasztva!

Idén hetedik alkalommal hirdették meg az Év Internetes Kereskedője Díj pályázatot. A versenyen indult kerületünk Okosjáték Játékboltja is webáruházával (www.okosjatek.hu), sikerült bekerülniük a legjobb  30 kereskedő közé a versenyen induló több mint 400 webáruház közül.

Április 9.-én zárult le az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazási időszaka, amely során több mint  11,000 szavazat döntötte el, hogy ki kerül be a legjobb 30 közé. Az Okosjáték Webáruház szeretné megköszönni mindenkinek aki szavazott rá! 

XVI. kerületi újság 2013 január:

Különleges játékbolt a 16. kerületben!

A Kertvárosban működő OKOSJÁTÉK Játékbolt nevéhez méltóan „okosító”, vagyis készségfejlesztő, logikai játékokkal foglalkozik.

A Veres Péter út 99. szám alatt található játékbolt több szempontból is egyedi: egyrészt a választék miatt, hiszen az itt kapható játékok nagy részét más üzletben ritkán látjuk a polcokon, másrészt az Okosjátékban a játékokat ki is próbálhatjuk, mielőtt megvásárolnánk, így biztosan nem fog csalódást okozni a családnak. Nyilván sokan jártak már úgy, hogy egy sokat reklámozott, tetszetős csomagolású játékról otthon kiderült, nem is tetszik a gyereknek. Nos, az Okosjátéknál ettől nem kell félnünk. Ráadásul a minőség is garantált, hiszen a bolt le is teszteli a játékok nagy részét, mielőtt árusítani kezdené őket. Ebből adódóan az eladók nemcsak kedvesek, segítőkészek, de értenek is a munkájukhoz, így bátran kérjünk tőlük segítséget, ha bizonytalanok vagyunk abban, mit is szeretnénk venni.

Igazi kuriózum továbbá, hogy nem feltétlenül kell egy-egy játékot megvásárolnunk, például ha szülinapi bulit vagy kerti partit rendezünk otthonunkban, mert lehetőségünk van a termékek egy részének kikölcsönzésére is. A vásárlással azonban klubtagokká válhatunk, mely tagság olyan további előnyöket rejt magában, mint például a kedvezményes vásárlás, ingyenes részvétel az Okosjáték rendezvényein (kézműveskedés, játék bemutatók, ingyen légvár bizonyos alkalmakon, stb.). Érdemes a hírlevélre feliratkozni a weboldalon (www.okosjatek.hu), mert ekkor értesülhetünk ingyen gyerek programokról, akciókról, nyereményjátékok is szoktak lenni.

A játékboltot bátran ajánljuk mindenkinek, hiszen az egyik legfontosabb szempontnak is megfelel: itt az árak igen barátságosak, összehasonlítva más boltok áraival, elmondhatjuk, hogy az üzletben valóban igyekeznek alacsonyan tartani az árakat. Ráadásul nem is szükséges személyesen megjelenni a boltban, ha tudjuk, mit szeretnénk, akkor a webáruházukban kényelmesen kiválaszthatjuk a termékeket, és házhoz szállíttathatjuk őket. Ha pedig valamit éppen nem találtunk meg náluk, akkor se csüggedjünk, hiszen szívesen beszerzik nekünk.

Érdemes tehát ellátogatni hozzájuk, vagy böngészni a webáruházban, mert a legjobb logikai és társasjátékokat biztosan megtaláljuk kínálatukban, mint például a Logico, LÜK, Thinkfun, Smart Games, Djeco (kíváló minőségű francia játékok), Orchard Toys (angol társasjátékok), Activity, Ravensburger, Piatnik termékeit.

Az Okosjáték a kerület életében is aktívan részt vállal: rendezvényeken is találkozhatunk velük, például az Öt Falu Egyesület 24 óra a parkban elnevezésű programján biztosított játszósarkot a gyerekeknek az elmúlt évben, az Erzsébet Ligetben is találkozhatunk velük rendezvényeken, ahol kipróbálhatjuk a játékokat, de játékboltjukban is minden szombaton ingyen programmal szolgálnak a kerületi gyerekeknek és anyukáknak.

 

Helyi Hírek 2013 február:

Az év díjnyertes játékai az OKOSJÁTÉK Játékboltban ha igazán jó játékot keresel!

Ha az utóbbi évek legjobb, díjnyertes családi társas- vagy logikai játékait keresed, látogass el az OKOSJÁTÉK Játékboltba!

Nemcsak a bolt polcain ismerheted meg őket, hanem ki is kölcsönözheted, így a következő szülinapra már garantáltan olyan játékot tudtok venni, amit kipróbáltatok és tetszik, nem fog kibontás után csalódást okozni.

Melyek ezek a játékok? Ki választja ki az év családi társasjátékává?

A Magyar Társasjátékdíj jelöltjeivel és díjazott játékaival a hazai közönséget kívánja segíteni abban, hogy felhívja a figyelmét néhány kivitelében és működésében kiváló társasjátékra.

A díj kimondott célja, hogy a díjazott játékok ne igényeljenek komoly játékosi tapasztalatot, emellett alkalmasak legyenek családi körben való játékra, és lehetőleg 2-3 generáció különböző képviselőjének is szórakozást nyújtsanak.

Az Okosjáték Játékboltban külföldi sikerdíjas és szakmai díjas játékok is megtalálhatóak. A bolt folyamatosan figyelemmel kíséri, hogy melyek a díjazott játékok, többségüket maguk is letesztelik mielőtt a polcukra kiraknák, így mély ismerettel rendelkeznek a játékról. Ez utóbbi nagyon ritka, mert sok játékboltban nem ismerik a játékokat amit árusítanak.

Ilyen díjnyertes játékok például: Mamutvadász (2012), Finca (2011), Dixit (2010), külföldön díjat nyert játékok: Camelot Junior (Smart Games), Rush Hour csúcsforgalom (ThinkFun), Qwirkle, Ticket to Ride, Sztorikocka és még sok játék amit megtalálsz az Okosjáték Játékboltban.

 

2012 16.kerulet.ittlakunk.hu oldalon megjelent cikk rólunk, katt ide...

2012 Kincs Magazinban megjelent cikk, katt ide....

 

 

Harc a számítógép és TV ellen?

Manapság a gyerekek és a szülők is átlagban túl sok időt töltenek a TV és számítógép előtt. Valóban rossz ez?

Óvodás korig a TV-nek kimondottan rossz hatása van a gyerekekre. Egyértelműen bebizonyosodott az összefüggés a TV előtt töltött idő és az agresszivitás mértéke között.

A gyerekek az őket körülvevő világból kapják az információt amelyek segítenek nekik eligazodni a világban, formálja értékrendjüket. Érdemes odafigyelni, hogy mit néznek a TV-ben. A TV nézés és számítógépezés egyszemélyes tevékenység, kiszorítja a többi társas tevékenységet. Káros hatására most nem térek ki részletesebben.

Meg kell találni az egyensúlyt a TV nézés és számítógépezés és egyéb szórakozási lehetőség között. Az átlag magyar ember naponta 4 órát tölt  a TV előtt, a tinédzsereknél a számítógépezés időtartama ennél jóval magasabb.

Gyerekeknél ha el tudjuk érni, hogy naponta maximum 1 órát nézhessenek TV-t, és ott is irányítanánk, befolyásolnánk, hogy mit néznek, már nagyot léptünk. Az is jó, ha oda tudunk mi is ülni mellé, hogy ne egyedül nézze a tv-t, vagy a közelben vagyunk, hogy amit nem ért, meg tudjuk beszélni. Ha sikerül beépíteni a napi ritmusba, hogy általában mikor lehet TV-t nézni, könnyebb kontrollálni. A TV nézést érdemes feltételekhez kötni, például ha sportoltunk, voltunk levegőn, akkor lehet TV-t nézni, számítógépezni utána. A gyerekek hajlamosak ilyen közös megállapodásra a cél elérése érdekében.

Társasjátékozás TV és számítógép helyett? Az Okosjáték Játékbolt, a Magyar Társasjátékos Egyesület, a Társasjátékos Klub és még sokan azon igyekeznek, hogy az emberek fedezzék fel újra a társasjátékozás élményét. Miért?

Mi azt valljuk, hogy ha azt szeretnénk, hogy felnőttként (is) boldog legyen gyermekünk, akkor nem hiányozhat az életéből a társasjáték, valamint az együttlét és együtt játszás öröme.

A mai rohanó világban valóban nehéz időt szakítani elegendő közös játékra. Pedig éppen a felgyorsult élettempó miatt most még nagyobb szükség van arra, hogy a szülők és gyermekeik együtt töltött ideje  tartalmas és élményekkel teli legyen. Ha ezt sikerül a családban megvalósítani, ezek a gyerekek kamaszkorukban stabilabbakká válnak, később pedig jobban boldogulnak az életben.

A közösen megélt játékok ugyanis szorosabbá teszik a kapcsolatot a családtagok között.  Jó játékot kíván az Okosjáték Csapat, sok nevetést és örömteli, együtt töltött időt!

 

 

Élvezd a játék örömét!

Van gyermeked vagy unokád? Vagy még nincs, de esténként összeültök a haverokkal?

Nézz körül az Okosjáték Játékboltban vagy webáruházukban (www.okosjatek.hu), ha a legjobb készségfejlesztő játékot keresed gyermekednek, vagy vicces party játékot a barátaiddal / családdal, esetleg ha az agytekervényeidet szeretnéd megmozgatni logikai játékkal.

Az Okosjátéknál található játékokban nem fogsz csalódni!

Te sem szeretsz olyan helyen vásárolni, ahol úgy kell eladó után szaladgálni, ha találsz egyáltalán? Az Okosjáték Játékboltban kedves, türelmes, felkészült eladók válaszolnak kérdéseidre, segítenek a legjobb játék kiválasztásában. Náluk megtalálhatod az utóbbi év legjobb, díjnyertes játékait, amivel több évig is szívesen játszik a gyermek vagy a felnőtt. Ha olyan játékot keresel, amit éjjel-nappal  a TV-ben reklámoznak, akkor Ne gyere el az Okosjáték Játékboltba, mert itt kevésbé reklámozott, viszont egyedi, más boltban ritkán látott játékok vannak.

A Játékboltjukban ki is próbálhatod a játékok többségét, vagy ha mielőtt megvennéd otthon is kipróbálnátok, ki is kölcsönözheted!

Nehéz a legkisebbekkel játszani, mert nem szeretnek veszíteni? Tudtad, hogy vannak olyan játékok, amikben nem egymás ellen játszotok, hanem közösen nyertek? Keresd az Okosjáték boltban!

A nagyobb, tini gyereked már csak a számítógép előtt ül? Hogyan vehetnéd rá, hogy egy kicsit többet együtt lehessetek? Mi lehetne egy jó közös program? Lehetne egy jó játék? De melyik? Gyere, és találd meg az Okosjáték Játékboltban! Nevessetek újra együtt!

Tini vagy, és egy tuti bulit akarsz még jobban feldobni? Miért ne lehetne az egy társasjáték? Nemcsak Monopoly van a világon (bár az sem rossz J)! Nézz körül a felnőtt játékok között az Okosjáték Játékboltban!

Logikai játékok, családi társasjátékok, vicces party társasjátékok, gondolkodós, stratégiai társasjátékok, iskolára felkészítő játékok, oktató, tudományos, kvíz játékok – ezek várnak az Okosjáték Játékboltban és webáruházban.

Nemzetközi márkák, mint Smart Games, ThinkFun, Djeco, Piatnik, Ravensburger, Logico, LÜK, magyar fejlesztő játékok, mint Keller&Mayer, Marbushka, Bolyongolyó, RevolvIQa, és még sok szuper játék márka a legjobbak közül!

 

További cikk rólunk, általunk a Webshopexperts.hu - n, Okosjáték sikersztori, nézd meg, kattints ide...

Válogass a legjobb családi társasjátékainkból:

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek