Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Készségfejlesztő játékok: öröm és kibontakozás

A játék a gyermekek számára nem csupán az idő kellemes eltöltését jelenti, nem csak szórakoztat, hanem formál, nevel és finomít, kibontakoztat olyan képességeket, amelyekről addig talán még tudomásuk sem volt, se a gyereknek, sem szüleiknek.

A készségfejlesztő játékok igazi értéke abban rejlik, hogy a gyerek a játék minden percét élvezve fejleszti magát és gyümölcsözteti egyéni adottságait, képességeit. Manapság a készségfejlesztő játékok színes felhozatalával találkozhatunk, amelyek részleteire a gyártók nagy hangsúlyt fektettek, hogy a jövő kutatói, feltalálói, mérnökei, matematikusai, kreatív emberei, művészei vagy éppenséggel színészei felszínre hozhassák és fokozatosan gyümölcsöztethessék rátermettségüket.

Az okosjatek.hu weboldalon olyan készségfejlesztő játékokra találhatsz rá, amelyek kategóriánként, mondhatni „hatásterületenként” lebontva vehetőek szemügyre. Ekképpen válogathatsz a finommotorika-, memória-, szem és kéz koordináció fejlesztő, a hangértés és ritmus, hallás és tapintás, tudományos, környezetismereti, matematika-logikai, idegen nyelv, kooperatív, személyiségfejlesztő vagy a kár a szerepjátékok palettájáról egyaránt. A gyermekek nagyon fogékonyak, könnyedén tanulnak, minden érdekli őket.

Ezért sokat kérdeznek, soha nem unatkoznak és nem csupán utánoznak, hanem „teremtenek” is. Világukban a készségfejlesztő játékok kulcsfontosságú szerepet töltenek be. A készségfejlesztő játékok kiemelkedő szerepére mind a szülők, mind az oktatók felfigyeltek, hiszen a játék nem más, mint a tanulás-tanítás legsikeresebb módszere.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek