Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Készségfejlesztő matematikai játékok széles választékban

Széles választékot tartunk a legjobb készségfejlesztő matematikai játékokból, így te is megtalálhatod az ideálisat gyerekeid számára. Rengeteg különböző játék közül választhatsz, és mindegyik egy kicsit mást kínál, a változatosság garantált! Remek választás lehet a fiatalok számára például a Figolo, amely a gyors kéz és a gyors észjárás játéka.

Ebben a játékban az fog nyerni, aki a leggyorsabban gondolkozik, a játék maga pedig remek választás arra, hogy a gyerekek elsajátítsák a számok alapjait, az alapvető matematikai műveleteket. Az ujjakon mutatott számoknak megfelelő kártyákat kell megtalálni, és természetesen a leggyorsabb nyer, azonban megtalálni a keresett kártyákat nem mindig egyszerű! A Figolo-val remekül el lehet sajátítani a számolást 10-ig, a számok bontását 10-ig, valamint a gyors gondolkodást. 

Ha kifejezetten matekot szeretnél tanítani gyermekednek, akkor a 4M Matek Majom társasjáték is praktikus döntés, hiszen ez pontosan erre a célra lett kitalálva. A társas tartalmaz 1 számológépet az ellenőrzéshez, továbbá rengeteg különböző számkártyát és feladványt, így garantáltan nem fogtok unatkozni, és a fiatalok is elsajátíthatják a matematika alapjait. Válaszd te is matematikai játékainkat, és mutasd meg a gyerekeknek a számok világát még ma!