Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Készségfejlesztő játékokra fel!

Érdekes, hogy míg aprócska korban egy csörgő is épp kielégítő, addig később már összetettebb, bonyolultabb kellékekre van szükség. Ahogy gyermeked nő, egyre komolyabb játékszereket igényel, melyek már miniatűr másai a felnőtt világnak. Így könnyedén, teli vidámsággal, és élményekkel sajátíthatja el, azokat az élethez, szervesen kapcsolódó tudásanyagokat, melyek nagymértékben megkönnyítik majd a későbbiekben a beilleszkedését a különböző társaságokban, és a boldogulását, aminek a záloga az optimális kommunikáció.

A készségfejlesztő játékok rengeteget erősítenek ezen a szférán, aminek következtében gyermeked nem csak, hogy pontosan ki tudja majd magát fejezni, de képes lesz megtalálni mindenkivel a közös hangot, ami óriási előnyt fog jelenteni a számára. Világunkban is jól látszik, hogy a megfelelő kommunikáció hiánya katasztrofális eredményt vonz magával, így elhivatott kötelessége minden szülőnek, hogy az informatika térhódítása, a virtuális világ ellenére nagy hangsúlyt fektessen a szóbeli kommunikáció verbális, és non verbális jeleinek kifejlesztésére, kódjainak megfejtésére, és értelmezésére.

Ha ezek a készségfejlesztő játékok örömet okoznak gyermekednek, s ráadásul még elősegítik a fent vázolt célok elérését, akkor gyakorlatilag úgy valósulhat meg a tanulás, hogy semmilyen kényszer, vagy kötelező, keserű szájíz nem járul hozzá, ami miatt még pozitívabbnak fogjátok, mind a ketten értékelni őket.