Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek - 25+1 legjobb karácsonyi ajándék gyerekeknek

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek - 25+1 legjobb karácsonyi ajándék gyerekeknek

Közeleg a karácsony. Jobb, ha minél előbb elkezdünk gondolkodni azon, hogy kinek mit adjunk ajándékba, mert ha az utolsó pillanatra hagyjuk az ajándékvásárlást félő, hogy a nagy kapkodásban nem sikerül megtalálnunk a tökéletes ajándékot. Akkor tudjuk, hogy a megfelelő ajándékot választottuk, ha örömet okoz annak, aki kapja, de az is nagyon fontos, hogy az ajándék olyan legyen, amit a megajándékozott szívesen használ, többször elővesz, és nem csak hónapokig a polcon porosodik. Ha ilyen ajándékot keresünk, akkor tökéletes választás a társasjáték, ami nem csak a gyerekeknek okoz örömet. Szerencsére egyre több olyan társasjáték kapható, ami az egész családnak jó szórakozás. Íme 25+1 társasjáték ajándék ötlet gyerekeknek életkor szerinti sorrendben, amivel biztosan nem foghatunk mellé:

25+1 legjobb karácsonyi ajándék gyerekeknek:


1.    Benefitto mágneses tábla figurákkal a játékos neveléshez 2 éves kortól

A Benefitto egy gyönyörűen illusztrált "játékszett", ami egy hűtőre (vagy más mágnesezhető felületre) tehető játéktáblából és egy 36 darabos mágneses figurakészletből áll. Nem úgy kell elképzelni, mint egy klasszikus társasjátékot. Ne egy "leülünk és ki nyer" játékra számíts. Inkább egy jutalmazó eszközre, melyet minden nap egy kicsit elővesztek.
A gyermek bábuja egy manó, akinek célja, hogy feljusson a játéktáblán lévő fa tetejére, közben feldíszítse azt és meglepetéseket szerezzen. Végül a fa tetején egy lufikapkodós kalandba kezdhet. A játék menetét a szülő a gyermekkel közösen megbeszélve alakítja a gyermek viselkedésétől függően.
Nem is igazán játék. A szülő és gyermek kommunikációját segíti, hogy "egy nyelvet beszéljenek". Jó út lehet arra, hogy elkerüljétek vagy megoldjátok a konfliktusokat, adhass pozitív visszajelzést gyermekednek. Játékos segítő eszköz a gyermeknevelésben.


 

Benefitto >>

2. Smartmax mágneses építőjátékok nagy elemekkel, már 1 éves kortól:

SmartMax építőjátékok kisebbeknek >>

 

3. Little Action - Egy kis cselekvés 2 éves kortól

A játék lényege: az akció kártyákon lévő feladatok teljesítése...Milyen feladatok vannak? Tedd a fejedre a tigrist úgy, hogy ne essen le. Dobd a majmot a dobozba, rakd egymás tetejére ügyesen az állatokat, stb.
Ha sikerül megoldani ezeket a feladatokat, jutalmad egy szép érme. Legyél Te, aki a legtöbb érmét összegyűjti!
A Djeco "little" társasjáték sorozatának legújabb tagja a Little action, Egy kis cselekvés. Ez a játék a legkisebbeknek való, ez lehet a gyermek első társasjátékainak egyike.

Little action, egy kis cselekvés >>

4. Almácskák társasjáték 3 éves kortól

Szedd le az almákat és töltsd meg a vödröt! A Ravensburger Almácskák társasjáték egy óvodásoknak készült vidám társasjáték, amivel a számolást és az észlelést lehet fejleszteni. A játékosok a pörgettyűt megforgatják, és ahol megáll a mutató, annyi almát szedhetnek le a fáról. Miközben gyűjtik a kosarakba a finom gyümölcsöt, megismerkednek a gyerekek a számokkal, és még az összeadást is gyakorolhatják! Aki a legtöbb almát szedi le, megnyeri az Almácskák társasjátékot!

Almácskák társasjáték >>

 5. Pitypang és Lili társasjáték - Keller & Mayer 3 éves kortól
 
Szegény kutyusok bánatosan ücsörögnek a menhely ketreceiben. Segíts rajtuk, hogy mielőbb új otthonra találjanak! Vajon kinek sikerül a legtöbb kutyust megmentenie? Pitypang és Lili, Pásztohy Panka kedves mesefigurái, ezúttal egy nagyon kedves társasjátékban kelnek életre.

Pitypang és Lili >>


6. Kutyák és otthonok - Dogs & Homes Marbushka 5 éves kortól

Csigalassan telik az idő otthon, amíg a gazdik dolgoznak. Nehéz jó kutyának lenni és türelmesen várni, amikor izgalmas kalandokkal csalogat a világ. Kisurranni az ajtón egyszerű, de hazatalálni segítség nélkül nem mindig sikerül. Kövessétek az árulkodó nyomokat a parkban és segítsetek hazajuttatni a csellengőket!

Kutyák és otthonok társasjáték >>

7. Három kismalac készségfejlesztő játék 3 éves kortól

Felállítod a házakat, hogy a kismalacok addig az udvaron játszhassanak? De figyelned is kell! Ha felbukkan a farkas, akkor a három kismalacot be kell terelned a házakba, hogy biztonságban legyenek! A három kismalac tökéletes készségfejlesztő a legkisebbek számára már 3 éves kortól.

Három kismalac készségfejlesztő játék >>

8. Kukurikú pajta 3 éves kortól

A Pajta körül forog a rét, a réten kell elhelyezni körbe az állatokat és egymás után be kell juttatni őket aludni a Pajtába. A Pajta kéményének megnyomásával lehet megforgatni a rétet. Amelyik állat a Pajta kapujához ér, azt be lehet vinni a Pajtába. Ha a Kakas kerül a bejárathoz, akkor a Kakas hangja (itt a játékosoknak kell kiadni a kakas hangját - Kukurikúú !) felébreszti a már Pajtába került állatokat és egy állatot ismét ki kell hozni a Pajtából. Cél: az összes állatot bejuttatni a Pajtába, hogy nyugovóra térhessenek.

 Kukuríkú pajta >>

9. Kalóz a hordóban társasjáték 4 éves kortól

Vajon ki lesz, aki nem ugrasztja ki a kalózt a hordóból? Válassz színt, üld körbe társaiddal a hordóban bujkáló kalózt és egymás után véletlenszerűen szúrjátok bele a színes kardokat a hordóba! Sosem lehet tudni, mikor ugrik ki hirtelen a zsivány. Izgalmas és vicces társasjáték kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Maximum 4 fő játszhat vele egyszerre.

Kalóz a hordóban társasjáték >>

10. MAX a macska kooperatív társasjáték 4 éveseknek

Juttassuk be együtt a kis állatokat a lakhelyükre a cica előtt...

Egy madár, egy egér és egy mókus igyekszik a lakhelyére egy fán. Igen ám, de Max, a kandúr éhes és el akarja kapni őket. A játékosok együtt vigyáznak a kis élőlényekre.
Mindegyikőjük el tud menekülni a saját kis “egérútján”, de Max is ismeri ezeket. Még szerencse, hogy el tudjuk csábítani egy kis finom csemegével!

Max egy izgalmas játék, ami nagyobb gyerekeknek is élvezhető. Együtt vitatják meg, melyik kis állatot juttassák először haza, vagy hogy mikor adják oda a csemegét Maxnak. Vagy hogy hogyan éreznek, mikor Maxnak sikerül az egyik kisállatot elcsípnie.

Max a macska társasjáték >>

11.    Piroska és a Farkas fejtörő, készségfejlesztő játék 4 éves kortól

 
Segíts Piroskának megtalálni az utat a nagymamájához! Helyezd el Piroskát, a nagymama házát és a fákat az alaplapon a feladvány szerint. Az útlapkák segítségével építs utat Piroskától a nagymama házáig. Vigyázz, hogy a farkas nehogy odaérjen előbb! 48 egyre nehezedő feladványt tartalmaz a játék.Piroska és a farkas készségfejlesztő játék >>

12. Geosmart építőjátékok 5 éves kortól

Minőségi mágneses építőjátékok erős, több ponton érintkező mágnessel, így az építmény stabilabb, nem esik szét.

Geosmart építőjátékok >>

13. Suspend és Suspend Junior 6 éves kortól

Unod már a Jengát? Játsz Suspend junior társasjátékot! Pörgess, majd a kipörgetett színű girbe gurba drótot helyezd az építményre úgy, hogy egyensúlyban maradjon! Egy rossz mozdulat, és összedőlhet az addig összeállított csoda! Szuper játék izgő-mozgó gyerekeknek is!

Suspend társasjáték >>

14. Varázslótanoncok a fénylidércek újtán társasjáték 6 éves kortól

A varázslótanoncok nagy galibába sodorták magukat!
Engedve kíváncsiságuknak, az éjszaka leple alatt kiszöktek az iskolából, arra azonban nem számítottak, hogy Willy, az őrszellem a nyomukba ered.
Mivel a tanoncok nem találják az iskolába vezető biztonságos visszautat, így a Fénylidérceket hívják segítségül, hogy vezessék át őket az erdő sötétjén.

Ebben a játékban a játékosok egymást segítve menekülnek az őrszellem elől, minden körben más és más Fénylidérc útmutatásával. Azonban nagyon kell figyelniük, és emlékezniük, melyik fénylidérccel hol találkoztak, mert a szellem egyre gyorsabban közeledik feléjük.

Varázslótanoncok társasjáték >>

15. Szellemvadászok Smart Games logikai játék 6 éves kortól

Gondolkoztál már mit csinálnak a szellemek az elátkozott kastélyban?
Használd a fejed és a Szellemvadászokból megtudhatod. Világítsd meg a szellemeket minden kihívásban, azáltal, hogy rájuk teszed az elemlámpát ábrázoló elemeket, a megfelelő helyekre. 60 új feladvánnyal FÉLELMETESEN jó szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Szellemvadászok logikai játék >>

16. Roller Coaster Challenge Thinkfun - hullámvasút építő játék 6 éves kortól

Izgalmas mérnöki kihívás, amelyben a saját hullámvasutadat építheted fel! A játékban 40, egyre nehezedő feladvány során kell csúszdák, oszlopok, hurkok és alagutak segítségével egyre összetettebb hullámvasutakat építeni, melyeket aztán a hullámvasút elindításával lehet tesztelni! Neked sikerül?

Roller Coaster építő játék >>

17. Weykick Futball Piccolo - mágneses foci játék 6 éves kortól

Léghoki szerű ügyességi focis játék kicsiknek és nagyoknak! Nem légbefúvós, hanem mágneses elven működő focis játék otthonra.

A focistákat mágnes segítségével tudod mozgatni az asztal alatt fogva. Ügyességi játék, ami minden korosztályt vonz! Garantált siker!

Egyedi, mágneses focijáték, ha a csocsót már unod. Minőségi gumifából, évekig a család örömére!

Weykick mágneses focis játék >>


18.    Ice Cool társasjáték - pingvines, pöckölős "menő" ügyességi játék 6 éves kortól

2016-os év legvagányabb, legmenőbb, valóban újdonság erejével ható társasjátéka! Merőben más játékmenet jellemzi: pöckölős ügyességi játék!
Egy átlagos nap a pingvinek iskolájában. Vagy mégsem? Három pingvin rájött, hogy sokkal szívesebben lakmároznának egy pár halat, minthogy az órán üljenek, hát elindultak a suliban kóborolni és halakat gyűjtögetni.
De a folyosó-ügyeletes ezt persze nem hagyja annyiban! Addig meg sem áll, míg el nem kapta az összes kóborlót!

Ice Cool társasjáték >>

19. Carrom ügyességi társasjáték - "Ujj biliárd" 8 éves kortól

A Carrom tradicionális indiai társasjáték, "ujj biliárd" néven is ismert. A biliárdhoz hasonlít, de itt nem dákóval, hanem az ujjunkkal kell nem golyókat, hanem korongokat pöckölni a lyukakba.
A tábla négy sarkán lyukak vannak, ezekbe kell a nagyobb „ütő” bábuval (striker = csatár) beütni a kisebb bábukat (carrom-ok), és a királynőt (queen).

A Carrom lehet egy könnyed buli-, party- vagy családi társasjáték is, profi szinten azonban már különösen nagy ügyességet igényel, és ezzel igazi profiknak való küzdelmet tesz lehetővé. Évente világbajnokságot is rendeznek Carromból.

Carrom ügyességi játék >>

20. Treasure Hunters - Szellemes kincskeresők kooperatív játék 8 éves kortól

Ha szeretnétek megtalálni az elrejtett kincseket és kijutni a házból, mielőtt teljesen ellepik a kísértetek, egy csapatként kell dolgoznotok. De legyetek óvatosak, mert a szellemek nem adják könnyen a kincseket.      

A játékosoknak közösen kell legyőzniük a szellemeket és megtalálniuk a kincset a GYŐZELEMÉRT!   

Szellemes kincsvadászok >>

21.    Cortex társasjáték 8 éves kortól

Gyerekeknek fejlesztő játék, felnőtteknek pedig partijáték a Cortex, ami garantáltan megmozgatja az agyad minden részét: válaszd ki a hiányzó elemet, párosíts, találj ki labirintusokból, tapints ki valósághű felületű lapokat – és ezzel a kihívásoknak még nincs végük!
Memóriában erős vagy, de megfigyelésben kevésbé? A térlátásod nem az igazi, de a logikád verhetetlen? Mindenkinek van rá esélye, hogy megszerezzen egy kirakódarabot, ha elég gyors! Az első játékos, aki össze tudja rakni az „agyát”, megnyeri a játékot!Cortex társasjáték >>

22.    Activity irkafirka társasjáték 8 éves kortól

Az Activity család legújabb tagja kifejezetten a bulikhoz tervezve! Nem baj, ha nem tudsz rajzolni! A játék annál viccesebb lesz! :-)
A fejedre erősített rajztáblán kell lerajzolnod a feladványt, így mindenki láthatja mit csinálsz, csak te nem. Két próbálkozásod van, ha elsőre sikerül a többieknek megfejtenie a feladványt, akkor dupla pontot kapsz! Mi kipróbáltuk, bekerült a kedvenc partyjátékok közé! 


Activity Irkafirka társasjáték >>

 

23.    Mysterium társasjáték 8 éves kortól
 
Rejtélyes gyilkosság történt az ősi kastélyban. A ti feladatotok kideríteni a titkot... A tettes semmi nyomot nem hagyott maga után, a rendőrség tehetetlen - az ügy felgöngyölítése a játékosokra vár!
Egyikük, az áldozat szelleme festett álomkártyákat ad a társainak, akik, mint tapasztalt médiumok, egymást segítve próbálnak meg rájönni, hogy a felkínáltak közül ki, melyik eszközzel és hol követte el a gyilkosságot? Borzongatóan misztikus társasjáték, ahol semmi sem az, aminek látszik! 

Mysterium társasjáték >>

24. 80 nap alatt a föld körül társasjáték 10 éves kortól

Verne Gyula egyik legismertebb regényének izgalmait, most egy roppant elegáns megjelenésű társasjáték formájában is átélheted! Versenyezz az idővel (és a többiekkel), és térj vissza a tapsorkán és az üdvrivalgás dallamára. Viszont légy óvatos; hirtelen indulásod pont egy időbe esett az Angol Jegybank kirablásával, és így gyanúba keveredtél. Visszatérted előtt tisztáznod kell a téged ért vádakat, hogy egy makulátlan nevű úriemberként léphesd át Londonban a Reform Club kapuját.

A társasjáték fejlődéstörténetét kedvelők számára izgalmas tény lehet, hogy a 80 nap alatt a Föld körül, a világ első „Spiel das Jahres” játékának, a Teknős és a Nyúlnak modernizált, újragondolt változata. Ha egy olyan verseny-játékot keresel, amit sokan lehet játszani, és amiben nem a szerencse, hanem a stratégiai döntéseid dominálnak, ez a játék kiváló választás lesz!

80 nap alatt a Föld körül társasjáték >>

25.    Imagine társasjáték 10 éves kortól
 
Te vagy az asszociációs játékok királya? Rá tudnál vezetni másokat úgy is a megoldásra, hogy nem mutogathatsz és hangot sem adhatsz ki? Próbáld ki a formabontó Imagine társasjátékot és legyél te a legkreatívabb játékos! Használd a fantáziádat és készíts elképesztő alakzatokat, hogy rávezesd játékostársaidat a megoldásra!

Imagine társasjáték >>

25+1.    Fedőnevek KÉPEKKEL 12 éves kortól

A 2016-os év legfelkapottabb partijátéka, a Fedőnevek idén különös újítással tér vissza: valódi fedőnevek (szavak) helyett képekkel!

A Codenames, azaz Fedőnevek év társasjátéka új formában, ahol a kártyákon nem írott szavak, hanem képek szerepelnek. Ne hidd, hogy a játék ettől könnyebb lesz!

Szuper csapatjáték, akár csapatépítő játékokhoz is kiváló, vagy barátokkal esti partykra. Találj ügyesen olyan szavakat, amik leírják a csapatotok kártyáit, de nehogy az ellenfél csapatának kártyájára essen a választás!


Fedőnevek társasjáték képekkel >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek