Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek - 10 legjobb karácsonyi ajándék gyerekeknek

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek - 10 legjobb karácsonyi ajándék gyerekeknek

Közeleg a karácsony. Jobb, ha minél előbb elkezdünk gondolkodni azon, hogy kinek mit adjunk ajándékba, mert ha az utolsó pillanatra hagyjuk az ajándékvásárlást félő, hogy a nagy kapkodásban nem sikerül megtalálnunk a tökéletes ajándékot. Akkor tudjuk, hogy a megfelelő ajándékot választottuk, ha örömet okoz annak, aki kapja, de az is nagyon fontos, hogy az ajándék olyan legyen, amit a megajándékozott szívesen használ, többször elővesz, és nem csak hónapokig a polcon porosodik. Ha ilyen ajándékot keresünk, akkor tökéletes választás a társasjáték, ami nem csak a gyerekeknek okoz örömet. Szerencsére egyre több olyan társasjáték kapható, ami az egész családnak jó szórakozás. Íme 10 társasjáték ajándék ötlet gyerekeknek életkor szerinti sorrendben, amivel biztosan nem foghatunk mellé:

10 legjobb karácsonyi ajándék gyerekeknek:


1.    Éjszaka az istállóban (Jó éjt!) társasjáték 2 éves kortól
 
Kooperatív társasjáték 1-4 gyermek részére 2 éves kortól. Versenyzős variációval is. Ez a játék kifejezetten kisgyermekek számára készült, első, bevezető társasjátékként. A kötetlen játékban a gyerekek megismerkedhetnek a kakassal, a szalmakazallal és az állatgyerekekkel. A kockajátékban a gyerekek megtanulják az első szabályokat. A kooperatív alapjáték különösen fejleszti a csapatszellemet, mindenképp ezt érdemes játszani a versenyzős játék előtt.

http://www.okosjatek.hu

2.    Pitypang és Lili társasjáték - Keller & Mayer 3 éves kortól
 
Szegény kutyusok bánatosan ücsörögnek a menhely ketreceiben. Segíts rajtuk, hogy mielőbb új otthonra találjanak! Vajon kinek sikerül a legtöbb kutyust megmentenie? Pitypang és Lili, Pásztohy Panka kedves mesefigurái, ezúttal egy nagyon kedves társasjátékban kelnek életre.

http://www.okosjatek.hu/pitypang_es_lili

3.    HABA Ratz-Fatz karácsonyos, mesélős társasjáték 3 éves kortól

 
Hallgasd a mesét, figyeld a szövegét, és vedd el az asztalról azt a tárgyat, amit a mesében hallasz! Szép, igényes társasjáték, mely már 3 éves kortól szülő segítségével játszható. Nagyobbaknak játékos szövegértés gyakorlásaképpen kiválóan használható. A játék több mesét is tartalmaz.

http://www.okosjatek.hu/ratzfatz_haba

4.    Piroska és a Farkas fejtörő, készségfejlesztő játék 4 éves kortól

 
Segíts Piroskának megtalálni az utat a nagymamájához! Helyezd el Piroskát, a nagymama házát és a fákat az alaplapon a feladvány szerint. Az útlapkák segítségével építs utat Piroskától a nagymama házáig. Vigyázz, hogy a farkas nehogy odaérjen előbb! 48 egyre nehezedő feladványt tartalmaz a játék.

http://www.okosjatek.hu/piroska_farkas_smartgames

5.    Ice Cool társasjáték - pingvines, pöckölős "menő" ügyességi játék 6 éves kortól

2016-os év legvagányabb, legmenőbb, valóban újdonság erejével ható társasjátéka! Merőben más játékmenet: pöckölős ügyességi játék!
Egy átlagos nap a pingvinek iskolájában. Vagy mégsem? Három pingvin rájött, hogy sokkal szívesebben lakmároznának egy pár halat, minthogy az órán üljenek, hát elindultak a suliban kóborolni és halakat gyűjtögetni.
De a folyosó-ügyeletes ezt persze nem hagyja annyiban! Addig meg sem áll, míg el nem kapta az összes kóborlót!

http://www.okosjatek.hu/ice_cool

6.    Dobble Star Wars 6 éves kortól

A gyorsasági partijátékok királya, a Dobble Star Warsos verziójában minden rajongó kiélheti magát! A kártyákon ezúttal csak a filmekkel kapcsolatos ábrák szerepelnek, laponként nyolc, a szabály pedig ugyanaz, mint az alapjátékban. Bármely két lapot csapjuk fel, mindig pontosan egy ábra lesz, amely mindkettőn szerepel, ezt kell minél hamarabb megtalálni és hangosan kimondani.
A jellegzetes, kerek fémdoboznak köszönhetően, amely mára a Dobble sorozat védjegye lett, a játék utazáshoz is tökéletes!

http://www.okosjatek.hu/dobble_starwars

7.    Activity irkafirka társasjáték 8 éves kortól

Az Activity család legújabb tagja kifejezetten a bulikhoz tervezve! Nem baj, ha nem tudsz rajzolni! A játék annál viccesebb lesz! :-)
A fejedre erősített rajztáblán kell lerajzolnod a feladványt, így mindenki láthatja mit csinálsz, csak te nem. Két próbálkozásod van, ha elsőre sikerül a többieknek megfejtenie a feladványt, akkor dupla pontot kapsz! Mi kipróbáltuk, bekerült a kedvenc partyjátékok közé! 

http://www.okosjatek.hu/activity_irkafirka

8.    Mysterium társasjáték 8 éves kortól
 
Rejtélyes gyilkosság történt az ősi kastélyban. A ti feladatotok kideríteni a titkot... A tettes semmi nyomot nem hagyott maga után, a rendőrség tehetetlen - az ügy felgöngyölítése a játékosokra vár!
Egyikük, az áldozat szelleme festett álomkártyákat ad a társainak, akik, mint tapasztalt médiumok, egymást segítve próbálnak meg rájönni, hogy a felkínáltak közül ki, melyik eszközzel és hol követte el a gyilkosságot? Borzongatóan misztikus társasjáték, ahol semmi sem az, aminek látszik! 

http://www.okosjatek.hu/mysterium

9.    Imagine társasjáték 10 éves kortól
 
Te vagy az asszociációs játékok királya? Rá tudnál vezetni másokat úgy is a megoldásra, hogy nem mutogathatsz és hangot sem adhatsz ki? Próbáld ki a formabontó Imagine társasjátékot és legyél te a legkreatívabb játékos! Használd a fantáziádat és készíts elképesztő alakzatokat, hogy rávezesd játékostársaidat a megoldásra!

http://www.okosjatek.hu/imagine

10.    Nisyros, vulkános kooperatív társasjáték 12 éves kortól
 
Nisyros egy vulkanikus görög sziget az Égei-tengeren, Kos szigetétől délre. Legnagyobb vulkánja, a Stephanos még mindig aktív, bár ma már nem túl veszélyes. Legutóbb 1956-ban mutatott kisebb aktivitást, ekkor a sziget lakosságát elővigyázatosságból kitelepítették.
Játékunkban a vulkán megelevenedik, hatalmas kitörések sorozata rázza meg a szigetet, miközben mindent beborít a tűzforró láva. Nisyros lakóinak sürgősen hajókat kell építeniük, hogy Kos szigetére menekülhessenek. Védőgátak építésével kissé le tudják lassítani a láva folyását, ám ha egy újabb kitörésre kerül sor ebbe az irányba, az lerombolja a gátakat, és a láva szabadon folyhat tovább. A játékot akciókártyák teszik még változatosabbá. Ki tudod menteni a lakosságot? A játék különböző nehézségi szinten játszható.

http://www.okosjatek.hu/nisyros

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek