Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek - top 10 karácsonyi ajándék ötlet gyerekeknek

Karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek - top 10 karácsonyi ajándék ötlet gyerekeknek


Mikor karácsonyi ajándékot választunk a legfontosabb, hogy olyan ajándékot vegyünk, amely örömet okoz a megajándékozottnak, de az sem elhanyagolható szempont, hogy az ajándék hasznos legyen. Amellett, hogy a játék szórakoztató, valamilyen képességet, készséget is fejleszt, így játszva  fejleszthetik a gyerekek a kézügyességüket, logikájukat. Íme 10 fejlesztő játék karácsonyra, ami segít a tanulásban, de mégis örömmel veszik majd őket elő a gyerekek:
Top 10 karácsonyi ajándék ötlet gyerekeknek:

1.    Mókusos csipeszes ügyességi társasjáték gyerekeknek 3 éves kortól
 
Díjnyertes, gyönyörű, kedves és élvezetes társasjáték a kézügyesség fejlesztésére, színek megkülönböztetéséhez, megismeréséhez... Óvodás gyerekek kedvenc társasjátéka, miközben "észrevétlenül" fejleszti a finommotorikus képességeket, kézügyességet. Az írás előkészítéséhez kiváló társasjáték már 3 éves kortól. 

Itt megvásárolhatod: http://www.okosjatek.hu/mokusos_csipeszes_ugyessegi_tarsasjatek_gyerekeknek

2.    Színfelismerő és forma válogató csipeszes játék - Super Sorting Pie 3 éves kortól
 
Színek, formák felismeréséhez, csoportosításához nagyon szép kivitelű, igényes készségfejlesztő játék. A csipesz a finommotorika fejlesztéséhez kiváló eszköz... Ez a gyönyörű készségfejlesztő játék rendkívül sok képességet fejleszt egyszerre: színfelismerő, forma válogató, számolást gyakorló, finommotorikát fejlesztő készségfejlesztő játék. Figyelem és koncentráció képesség fejlesztésének is kiváló "eszköze". 

http://www.okosjatek.hu/szinfelismero_es_forma_valogato_csipeszes_jatek_super_sorting_pie

3.    Circuit Maze Thinkfun - elektromos áramkör tervező / építő játék 8 éves kortól
 
Tudományos, logikai és "labirintus" játék egyben. Elektromos áramkör tervező, építő játék a Thinkfuntól, 60 feladvánnyal... A Thinkfun, építve a hagyományaira, újabb labirintusjátékkal lep meg bennünket. Ebben az egyszemélyes feladványokat tartalmazó játékban ismét a játékos tudomány világába visz minket: ezúttal egy áramkört kell kiépítsünk, és ha a feladványt sikeresen oldottuk meg, a felvillanó lámpa a jutalmunk! 

Itt megveheted: http://www.okosjatek.hu/circuit_maze

4.    Záras készségfejlesztő gyerekjáték, "matatófal" 3 éves kortól
 
Zárak, zárak és zárak! Melyik fiú ne lenne oda ezért a szuper játékért! Különböző zárakkal nyitható kis ajtók, melyek mögött elbújtak a képek. Matatófal, vagy "matató tábla" néven is ismeretes szuper készségfejlesztő játék. 

http://www.okosjatek.hu/zaras_keszsegfejleszto_melissa_doug_gyerekjatek

5.    Stone Age junior társasjáték - Az év gyerekjátéka 2016-ban 5 éves kortól
 
A játék célja elsőként felépíteni 3 kunyhót. Ezt az adott kunyhóhoz szükséges nyersanyagok gyűjtésével tehetjük meg. A játék rendkívül igényes kivitelű, szép.
Utazz az őskorba Jononnal és Jadával, a két kőkorszaki kölyökkel, hogy újra felfedezzétek hogyan is éltek az első emberközösségek. A Stone Age Junior a közismert Stone Age gyermekeknek szánt változata, ahol a résztvevők javakat gyűjtögetnek és megpróbálnak belőle felépíteni saját kis falujukat.
2016 év gyerekjátéka, a legnevesebb díj amit egy gyermek társasjáték kaphat. 
 
http://www.okosjatek.hu/stoneagejunior

6.    Robot teknősök - Thinkfun társasjáték kis programozóknak
 
Juttasd el a teknősödet a saját ékkövéhez. Kisebbeknek az irányokat, nagyobbaknak a programozás alapjait oktató társasjáték. Társasjáték kis programozóknak! A Kickstarter történetének legjobban támogatott társasjátéka könnyed, játékos formában tanítja meg a gyerekeknek a számítógépes programozás alapjait. 
A Robot teknősök ThinkFun társasjáték észrevétlenül tanítja meg az óvodáskorú és kisiskolás korú gyerekeknek a számítógépes programozás alapjait,miközben rém szórakoztató. Másodpercek alatt megtanulható, percek alatt lejátszható, és végtelen tanulási lehetőséget biztosít.
A játék különböző nehézségi szinteken (nehezítések nélkül kisebbeknek, egyre több nehezítéssel nagyobbaknak) játszható. 

http://www.okosjatek.hu/robot_teknosok_thinkfun_tarsasjatek

7.    Ticket to ride társasjáték - Europe / Európa

 

Ticket to Ride Europe társasjáték elvisz a századforduló Európájának nagy városain át egy új vasúti kalandra! 
Kevés játék tett olyan mély benyomást a társasjátékiparra, mint a Catan és Carcassonne. Ennek az illusztris csapatnak a tagja a Ticket To Ride társasjáték sorozat is. Az eredeti, amerikai térképpel szemben ezen magyar kiadás az európai térképen játszható. Sokkal érdekesebb a környező országokban vagy akár Budapesten vonatozni! 
A Ticket to Ride Europe társasjáték egy családoknak szánt stratégiai társasjáték, kezelhető szerencsefaktorral, sok vidámsággal és egy kis Európa térkép tanulással. A játék kivitelezése a Days of Wonder kiadásnál már megszokott, kiváló, igényes minőség! 
Játék közben megismerkedsz Európa legnagyobb városaival is, Európa térképével!

http://www.okosjatek.hu/ticket_to_ride_europa_tarsasjatek

8.    Észvesztő útvesztő - labirintus építő ügyességi játék 6 éves kortól
 
Tervezz, építs és versenyezz! Egymásnak építetek labirintus pályát, a verseny utána jön! Kié lett a nehezebben teljesíthető?... Logika és ügyesség, tervezés és kivitelezés, gyorsaság és türelem a labirintusban! 
Az Észvesztő útvesztő nem más, mint egy három dimenziós labirintus játék, ahol minden alkalommal a játékosok építik fel a pályát, amit aztán kicserélnek egymás közt, így az ellenfélnek kell végigvezetnie rajtuk a golyót. Nincs tehát két egyforma játék, nincsenek bevált sémák és begyakorolható mozdulatok, minden parti egyedi és megismételhetetlen!
Egyedülállóan kreatív és sokrétű játék, ami fejleszti a logikát, térlátást, a kézügyességet, türelmet és koncentrációt igényel, miközben felhőtlen szórakozást nyújt!
 
http://www.okosjatek.hu/eszveszto_utveszto

9.    Programozható, mozgó egér játék robot 5 éves kortól
 
Programozható, mozgó egér játék robot. Több nehézségi szinten játszható. 5 éves kortól kb. 12 éves korig.

http://www.okosjatek.hu/programozhato_eger

10.    Balance Beans - ThinkFun logikai játék 5 éves kortól
 
A Balance Beans egy vidám logikai játék. Hova üljenek a babok a mérleghintán, hogy egyensúlyban legyenek? Te is előrébb ültetted a nagyobb tesót már a mérleghintán, hogy a kicsi és a nagy együtt tudjon hintázni? Most ezt kikísérletezheted sok kis bab gyerekkel!
Tegyél rendet a hintázó babok között, hogy egyensúlyban legyenek a hintán! Magányos, iker és hármas iker bab-babákat kell a feladatkártyának megfelelően felültetni piros társaik mellé úgy, hogy az egyensúly megmaradjon! Mulatságos feladványok, amelyek észrevétlenül fejlesztik a matematikai tudást - már az óvodás korban is!

http://www.okosjatek.hu//balance_beans_thinkfun

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek