Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

JEM online magazin akcio

Kedves Jem Magazin Olvasó! Egy kedvezmény kuponnal szeretnénk Neked kedveskedni!

A Jem magazin 2014 februrári számában (megtekintéséhez kattints ide) keresd a Jem Kupon-t, amelyet beválthatsz nálunk, az Okosjáték Játékboltban (Bp XVI. Veres Péter út 99), vagy webáruházunkban 20% kedvezményre.


Mit kell tenned? A Jem magazin februári elektronikus számában elrejtettünk egy kupont, először azt kell megkeresned (kattints ide a JEM Magazinhozhttp://jemmagazin.hu/). Ha megtaláltad és rákattintasz, akkor igényelheted a kupont az Okosjáték Bolt kínálatából bármely játékra. A rákattintás után a Jem Magazin visszaigazol egy e-mailt, amelyet meg kell erősítened ahhoz, hogy megkapd a kupon kódját. 

Egy felhasználó név alatt, azaz egy email cím alatt a kedvezmény csak egyszer érvényesíthető max. 20000 Forint értékű vásárlásig (ha sok játékot választasz, a 20000Ft feletti értékre már nem jár a kedvezmény). Az érvényesítéshez ezért regisztrálnod kell webáruházunkban, akkor is, ha személyesen veszed át a játékot üzletünkben és le kell adj egy rendelést. 

A Jem Kupon kódját a játék kiválasztása után a "Kosár" "megtekintés" gombok után a "kupon beváltás" részbe tudod beírni (majd a "tovább a pénztárhoz" gombbal tudsz tovább menni), vagy pedig személyes vásárlás esetén (a boltban) kell bemutatnod.

A kupon hozzád beérkezése után van egy kis átfutási idő (max. 24 óra), mire a webáruházban is élesítjük a kedvezményt. Amennyiben a kuponkód megérkezése után 24 órával sem sikerül beváltani, hívd a 20-514-1904 SOS segítség vonalat!

A Jem Kupon nem vonható össze más kedvezménnyel. 

Az akció 2014.02.01 - 2014.02.15-ig tart.  KUPONRA FEL!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek