Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Játékok a strandra

Játékok a strandra Elfelejtettél játékot vinni a strandra? Készíts ott kavicsból, ágakból stb. játékot!

Elfelejtettél berakni játékot a strand táskába? Összegyűjtöttünk pár ötletet, amit el tudsz készíteni SOS.
Strand játékok webáruháza pedit itt >>>

Malom játék

Rajzolj a betonra egy kaviccsal vagy a homokba egy malom táblát a kép szerint, majd gyűjts hozzá kis kavicsokat (2*9db-ot) két színben (sötétek és világosak), vagy faleveleket, bármit amivel játszható.

Malom játék játékszabálya: A játék célja az, hogy az ellenfél korongjait levegyük. Akkor vehetünk le korongot az ellenféltől, ha malmot alakítunk ki, vagyis három saját korongunkat sikerül egymás mellett elhelyeznünk közvetlenül, amit a táblán vonalak kötnek össze.
az ellenfél malmából nem vehetünk el korongot, kivéve ha az ellenfél minden korongja malomban áll!
A játék kezdete: Egyenként (a játékosok felváltva jönnek) felrakjuk a korongjainkat a táblára.
Ha már minden korong felkerült, jön a lépegetés. Vagyis egy korongunkkal léphetünk, majd jön a másik játékos. Ha malmot sikerült csinálnunk, akkor elveszünk egy korongot az ellenfél korongjaiból.
Ha valakinek már csak három korongja maradt, akkor azokkal szabadon ugrálhat a pálya bármely pontjára, és ugrálva is alakíthat ki malmot.

Ötödölő, vagy amőba játék

Rajzold egyszerűen a homokba, vagy gyűjts hozzá kavicsokat, kagylókat, de ha hoztál papírt és tollat, akkor játszhatod papíron is. Még több papírral és tollal játszható játék ötletek itt >>>

Mancala játék

Ami kell hozzá: rajzolj egy táblát a kép szerint a homokba, vagy egy kővel rajzolj a betonra, gyűjts hozzá kis kavicsokat, vagy egy letört faágat törj apró darabokra (a fa ágát természetesen ne törd le hozzá). Mancala játék játékszabályát itt találhatod >>>. 

További ötletek itt:
1. Játék ötletek csupán egy papírral és ceruzával >>>
2. Játék ötletek minden kellék nélkül, akár hosszú utazáshoz is autóban, vonaton, de strandon is stb. >>>

Strand játékokat, strandtáskába könnyen elférő játékokat itt találsz >>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek