Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Társasjátékok nyaraláshoz

Ti is hamarosan nyaralni készültök? Nincs is jobb, mint esténként egy jó kis társasjátékozás  a családdal és barátokkal! 
A legjobb társasjátékok nyaralásra, webáruház itt >>>   Strand játékok itt >>>   Játékok utazás közben itt >>>

Milyen játékot vigyetek magatokkal? Ajánlatunk a következő kártyajátékok, melyek kis helyet foglalnak a táskában, viszont nagyon jó szórakozást ígérnek. 

Végre van idő beszélgetni is, egymásra figyelni. Kártyajátékok, ami közben beszélgethetünk és sokat nevethetünk: Bla Bla BlaMini Family és Piou Piou.

A Bla Bla Bla játék nagyon vidám, alaposan megmozgatja a rekeszizmodat ha jól használod a fantáziád! Mesegyártós, asszociálós, egymást megismerős játék hűvös nyári estékre. Mi sokszor csak a mese kitalálós részét használjuk nyaralás közben. A Bla Bla Bla társasjáték megrendelhető itt, vagy olvasd el fejlesztő pedagógusunk véleményét róla, aki kipróbálta, letesztelte osztályával.

Mini Family kártyajátékban a család tagjait kell összegyűjteni, egy könnyedebb quartett szerű kártyajáték, melyet akár  a strandon is játszhatunk az árnyékban. Gyönyörű illusztrációval, a gyerekek már a képek miatt is szívesen kézbe veszik játszani, pláne, hogy van benne varázsló család, királyi család, boszorkány (aranyos boszi, nem kell félni :-)), stb. Nézd meg itt a Mini Family kártyajátékot, ha megtetszett...

A Piou Piou egy nagyon vicces kártyajáték, azon családoknak ajánljuk, ahol kisebbek is vannak, 4 éves kortól játszható, és még a felnőtteknek is vicces, érdekes.

Könnyedebb kártyajátékok, ha már este fáradtak vagytok (kattints a játék nevére  a részletekhez): SoloTea TimeCsótánypóker, Champions, Halli Galli nyári kiadás, melyet a vízpartra is magunnkkal vihetünk, mert vízálló. Délben ha bemenekülünk a hőség és nap elől, még tudunk logikai vagy taktikai játékot is játszani: BohnanzaVigyázz6 (ez utóbbit akár 10 személy is játszhatja), AranyásókFrutti di MareSET vagy a Swish (ez utóbbi szintén vízálló).

Ha a strandra is szeretnél magaddal vinni játékot, akkor a Kabaleot, sztorikockát, vagy a Halli Galli nyári változatát ajánljuk, ez utóbbi vízálló kártyalapokkal rendelkezik, a Kabaleo pedig műanyag gúlákból áll, ami szintén bírja a strandon a "strapát".

Sportoláshoz ajánlott játékaink amiket könnyű magaddal vinni: ugráló gumi (gyerekkorunk kedvence, amit két játékos a bokája köré rak, a harmadik pedig ugrál a gumi szalagot átugrálva), kis méretű labda ami kacsázik, többször pattan/pattog a vizen. A lenti képekre kattintva rámehetsz a játék oldalára, és ott részletes leírást találsz róla, meg is vásárolhatod! Nagyon jó mókát és nyaralást kívánunk!

                    

Kártyajátékok nyaraláshoz cikkünk elolvasásához kattints ide...

Játék ötleteinket autóban vagy vonaton hosszú utak alatt, hogy gyorsabban elteljen, nézd meg itt...

Ezen cikket kérnénk kizárólag a forrás megjelölésével (www.okosjatek.hu) használják fel!

Rendeld meg most! Válogass itt:

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek