Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

​Játékok kicsiknek

Minden szülő tudja, hogy a gyermek játékai komoly szerepet játszanak a fejlődésében. A játékok kicsiknek és nagyoknak is fontos, de a kiválasztásnál a legnagyobb figyelmet a készségfejlesztő játékok igénylik. A készségfejlesztő játékok jelentősége vitathatatlan, hiszen ezek a termékek kivételes módon képesek fejleszteni a kisgyermekek motorikus képességeit, mozgáskoordinációját és az ügyességét.

Léteznek olyan játékok is, amelyek alapvető tudást biztosítanak a gyermek számára; segítenek a betűk megismerésében, a számolás elsajátításában vagy akár alapvető ismeretekhez juttatják a legkisebbeket. Rendkívül fontosak azok a gyerekjátékok is, amelyek a kézügyességet, művészi vénát fejlesztik. A szülők körében is megoszlanak a vélemények, hogy ezek a játékok kicsiknek valók-e, fontos-e az ilyen jellegű készségek fejlesztése már egészen kicsi korban, illetve milyen életkortól kell figyelmet szánni a rajz- és íráskészségnek. Alapvetően azt gondoljuk, hogy a gyermekek az egyszerű és „izgalmas” játékokat szeretik, de valójában azt látjuk, hogy egy-egy készségfejlesztő játék remek szórakozást nyújt a számukra.

A gyermekekben genetikailag kódolva van az igény a fejlődésre; természetes kíváncsisággal rendelkeznek a dolgok iránt, ami többek között abban is megnyilvánul, hogy szeretik a saját képességeiket minél inkább kihasználni, illetve fejleszteni. Szülőként nekünk csupán annyi a feladatunk, hogy megteremtsük az ehhez szükséges feltételeket. Az okosjatek.hu termékei tökéletesen megfelelnek a célnak; ha minőségi fejlesztő játékokra van szükség, a webáruház termékpalettáján megtalálhatók azok a termékek, amelyek a legjobb szolgálatot teszik. A játékok kicsiknek és kissé nagyobbaknak is remek szórakozást és tanulási lehetőséget biztosítanak.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek