Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Játékok lányoknak: egy helyen, egyszerűen!

Akció, stratégia helyett a kézműveskedés, és az ötletesség kap helyet. Persze olykor akadnak kivételek is, de nagy általánosságban a kézügyességet fejlesztő, gondolkodást serkentő, sőt szépérzéket kényeztető játékszerek a leginkább népszerűek. Ha tanácstalan vagy, hogy milyen kellék mellett tedd le a voksodat, akkor bátran nézd végig a kínálatunkat. 

Termékpalettánk tagjai egytől-egyig optimálisak a hasznos, vidám időtöltéshez. A közös pillanatok meg- és átélése megannyi kincset tartogat a számotokra. Önmagában az a tény, hogy együtt fedezitek fel mondjuk az origamiban (hogy csak egyetlen példát említsünk) rejlő előnyöket hihetetlenül sok pluszt ad. Olyan bónuszokat, melyek egyébként nincsenek benne a termékben, de melyeket te a törődéseddel, odafordulásoddal beleteszel. Így a legegyszerűbb ötlet is a világ legnagyobb felfedezésévé avanzsálhat.

Játékok lányoknak - a fejlődés jegyében!

Természetesen azok a játékszerek, melyek kreativitásra, gondolkodásra serkentik a gyermekeket kellően fejlesztik a képességeket, készségeket. Az egész folyamatban az a legszebb, hogy a résztvevők erről mit sem sejtenek, pusztán élvezik a játék teremtette idilli körülményeket. A kézügyesség úgy javítható, finomítható a legkönnyebben, ha olyan játékot adsz gyermeked kezébe, mellyel szívesen foglalkozik, s melyben nem érzi a tanítási vágyat, vagy éppen a felé megfogalmazódó elvárásokat.