Játékbabák

Játék baba választékunk: puhatestű Little Dutch, vagy újszülött, élethű játék babákat és hozzá kiegészítőket keresel? Nézz körül:
Rendezés:

Szerezd be a legszebb játék babát játék webáruházunkból!

Mi a garancia arra, hogy nem fogsz csalódni a rendelésed kibontása után? Mi úgy válogatjuk össze a legjobb, legszebb játékokat, mintha a saját gyermekeinknek készülnénk ajándékot vásárolni. Odafigyelünk a minőségre, anyagválasztásra, tartósságra. Azokat a darabokat választjuk ki, amelyek minket is megszólítanak. Így van ez a játékbabák esetében is.

A babázás általában a lányokat jobban leköti, de természetesen a fiúk is szívesen csatlakoznak a szerepjátékhoz, ahol a mindennapi teendőket játszhatják újra a maguk kis módján.

Egy baba egy kislánynak hosszú évekig meghatározó társa lehet, így érdemes körültekintően választani és figyelembe venni, hogy mi fontos a gyermekednek. A kicsik általában jobban szeretik a puha tapintású vagy puha testű játékbabákat, különösen akkor, ha alvótársként is szolgálnak.

Ezek mellett érdemes átgondolni a következő kérdéseket is játék baba vásárlás előtt:

  • Fontos, hogy öltöztethető legyen a baba?
  • Legyen könnyen mosható, mert mindenhova magával viszi a gyermek? 
  • Vagy arra vágyik, hogy legyen élethű az új babája? Esetleg interaktív? 
  • Milyen korú a gyermeked? 3 éves gyermeknek kisebb, idősebb gyermeknek már lehet nagyobb méretű babát is vásárolni.

Ha pedig megszületett a döntés, ne feledkezz meg az új kisbarát kiegészítőiről is, mint babakocsi, mózeskosár vagy cumi.

Milyen játék babát vegyünk?

Első játék baba általában 1 éves kortól még nem szerepjátékhoz kell, így fontos tulajdonsága, hogy pihe-puha legyen. Legtöbbször a picik alváshoz használják.

2 éves kortól jön el a szerepjátékok ideje. Fontos, hogy a baba méretarányos legyen. Érdemes kisebb babát venni egy 2 évesnek, akinek még nem olyan ügyes a keze, hogy könnyen mozgassa és cipelje a babáját. Még mindig fontos, hogy puha testű legyen a baba.

3 éves kortól már nagyobb babát is lehet választani kiegészítőkkel: mint cumi, babakocsi, babakosár. Pláne ha kistestvér született, fontos, hogy a pici ne érezze úgy, hogy háttérbe szorult, ő is kiveheti a részét a pici gondozásában a saját játékbabájával. Érdemes ekkor újszülött babát vásárolni.

Mi személy szerint nem vagyunk hívei az interaktív babáknak. A gyerekek gazdag fantáziája sokkal jobb és jobban fejlődnek, sokkal jobban és hosszabb ideig élvezik a játékot akár egy rongybabával is. A kategóriában található minőségi Little Dutch babák ezt az elvárást magasan túlszárnyalják. Gyermeked hosszú évekig hű társként tekinthet majd a saját Rosa vagy Anna babájára.

Árukereső.hu Árukereső.hu