Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Pozitivity ( Positivity ) - A pozitív gondolkodás társasjátéka

Kattints a képre több képhez
További képek
Pozitivity társasjáték
pozitivity játék
Ár:
12.900 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (3)
Életkor: 6 éves kortól, 2-6 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

A Pozitivity társasjáték segítségével a pozitív gondolkodás remekül fejleszthető gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt. A játék családdal, barátokkal garantálja a minőségi együtt töltött időt és hozzájárul az empátia képesség erősítéséhez, segítőkészség fokozásához is. 

Leírás

A pozitív gondolkodást most egy olyan izgalmas társasjáték segítségével sajátíthatjátok el, ami közös kalandra hív titeket a csemetéddel és a barátaiddal, vidám gyakorlatok segítségével erősíti meg az önbizalmatokat, valamint a boldog családi és baráti köteléket.

Lépésről lépésre, játékosan, szórakoztatva mutatja be azokat a gyakorlatban is alkalmazható technikákat, amelyekkel a pesszimista gondolkodásmód optimistává alakítható. Nagyszerű időtöltés felnőttek számára is, mert a feladatokat úgy alakították ki a szakemberek, hogy játékosságuk ellenére – a gyerekekhez hasonlóan – a felnőttek számára is komoly jellemfejlesztő hatással bírnak, miközben a közösen töltött idő erősíti a kapcsolatukat.

  • Segíti a gyermekek és felnőttek személyiségfejlődését,
  • ​​javítja a társ- és csoportismereti folyamatokat,
  • ​hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához,
  • ​az erősségekre irányítja a figyelmet,
  • ​erősíti az önbizalmat.

Az optimista szemlélet velejárója nemcsak a jobb hangulat, a jobb problémamegoldás, a jobb teljesítmény, hanem a nagyobb fizikai egészség is.
Megerősítéseket közvetít minden játékos felé, melyeket a többiek visszajelzései még hangsúlyosabbá tesznek.

A másokkal töltött minőségi idő kulcseleme a boldog életnek és a kutatók szerint a boldogság receptjének legfontosabb összetevője is, mert a boldogság leginkább kapcsolataink minőségének függvénye. A POZITIVITY társasjáték pedig a minőségi időtöltésre ad lehetőséget, ahol jó hangulat, móka, kacagás tölti be a teret.

A játéknak feszültségcsökkentő és személyiségformáló hatása van. Fejleszti a játékosok problémamegoldó képességét. A POZITIVITY feladatain keresztül a játékosok megtanulják pozitív módon értelmezni a környezetüket és konstruktívan hozzáállni a kihívásokhoz. Hozzájárul az empátia képesség erősödéséhez, a segítőkészség fokozásához, a társak sikere feletti öröm érzéséhez.

A gyermeked számára remek választás:

  • Sok kudarc éri, mert nem tudja kihozni magából azt a teljesítményt, amire valójában képes,
  • Úgy érzi, képtelen elérni a céljait és megvalósítani az álmait, mert abban a tévképzetben él, hogy nem olyan erős és ügyes, mint a többi pajtása,
  • Azt gondolja, hogy mások jobbak és értékesebbek nála, ezért inkább félénken a háttérbe húzódik.

Néhány ragyogó helyszín a Pozitivity társasjátékból:

Az Optimizmus rétjén olyan helyzeteket kell felidéznetek, melyek bár nehezek voltak, mégis megláttátok benne a jót, a remek lehetőséget. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy a nehézségeket ne problémának, hanem megoldandó feladatoknak és lehetőségeknek lássátok.

A Célok kikötőjében meg kell neveznetek minél több saját és közös célotokat, amelyek minden nap örömmel töltenek el benneteket. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csak sodródjatok az élet hullámain, hanem folyamatosan egy általatok jól meghatározott irányba haladjatok. Minél korábban tanulja meg valaki a célkitűzés fontosságát, annál tudatosabb felnőtt válik belőle!

A Jótett-tisztásnál felajánlhatjátok a következő dobásotok értékét valamelyik játékostársatoknak. 
Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csak győzni akarjatok, hanem érezzétek a nagyvonalúság és mások támogatásának felemelő erejét. 

A Hála-pataknál egy percetek van arra, hogy minél több dolgot soroljatok fel, amiért hálásak lehettek. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne a hiányra fókuszáljatok, hanem érezzétek: az életetek tele van olyan ajándékokkal, amelyekért hálásak lehettek.
 
A Megbocsátás erdejében fel kell idéznetek minél több olyan helyzetet, amikor sikerült megbocsátanotok valakinek (vagy saját magatoknak) és azt is, hogy milyen érzés volt megbocsátani. 
Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne a sérelmeitek határozzák meg az életeteket, hanem érezzétek a megbocsátás felszabadító erejét. 

Az Apró örömök szigetén egy percig sorolhatjátok, ami örömöt okoz nektek, minél több elemet említetek, annál több jutalomszívet kaptok a perc leteltével. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csüggedjetek, ha néha nehéz helyzetben vagytok, hanem tudatossá váljon bennetek, hogy az élet számtalan apró örömöt tartogat a számotokra.

A Megküzdés-hegységben olyan problémás helyzeteket kell felidéznetek az életetekből, melyekre már találtatok megoldást. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne keseredjetek el, ha nehéznek tűnő kihívás előtt álltok, hanem próbáljatok belőle kihozni valami jót.

A Testmozgás-oromnál egy rövid gyakorlattal egy percen át kell megmozgatnotok egymást és a játékostársaitokat. Az egészséges lelki és szellemi fejlődéséhez hatalmas mértékben járul hozzá a rendszeres testmozgás! Ezek a feladatok nemcsak megmozgatnak, hanem megnevettetnek is.

Ajánlott korosztály: 6 éves kortól
Játékosok száma: 2-6 fő

Keresik még: Positivity társasjáték néven
Megjelent a családi változata is! Milyen a családi változat? Megnézheted itt: Pozitivity Family


Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
A pozitivity játékok teljes választékát itt találod: Pozitivity játékok

Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
játékok 5-8 éveseknek
játékok 8-12 éveseknek

Vélemények

4.00
3 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 2 / 5 csillag!
2019. 12. 24.
Ajándékba kaptuk. A társasjáték inkább hasonlít egy önbizalomhiányos terápiához, mintsem egy átlagos családi társasjátékhoz. Hogy ez jó, vagy nem, döntse el mindenki magának, mi a hagyományos, szórakoztató játékokat preferáljuk, ahol az egész család szórakozik. De hogy pozitívat is említsek, minőségi anyagokból lett összerakva, nem holmi papírvékony kínai cucc.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 12.
Hiánypótló, nagyon jó játék! Kommunikációra, pozitív gondolkodásra ösztönöz!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 12.
Fiam megnyílt és mesélt a társasjátéknak köszönhetően!