Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

​Játék rendelés a legegyszerűbben

Manapság a játék rendelés sem követel több időt egy-két percnél. Egyáltalán nem mellékes azonban, milyen játékokkal látjuk el a gyermekeinket. A gyermekek számára a játék nem csak kellemes időtöltés és nem csak szórakozás, hanem a tanulás eszköze is.

Mindezek tudatában kiemelten fontos a megfelelő fejlesztő játékok kiválasztása. A játék rendelés előtt meg kell győződni, hogy a kiszemelt játék megfelel a gyermek életkorának és fejlettségi szintjének. Az adatlap minden esetben tartalmazza a korcsoportos ajánlást, emellett érdemes figyelembe venni a gyermek képességeit is. Sajnos nagyon sok szülő abba a hibába esik, hogy a gyermeke képességeit irreálisan túlértékeli és a korát megelőzve választ neki játékot. Ilyen esetben a gyermek nem tud mit kezdeni a játékkal, elveszíti az érdeklődését iránta, ráadásul motiválatlanná válik. Ez a fajta motiválatlanság sajnos oda vezethet, hogy a gyermek elfordul a készségfejlesztő játékoktól, így azok hasznossága vész el.

Fontos szem előtt tartani, hogy a különböző játékok különböző készségek fejlesztésében segítenek. Egyes játékok a mozgáskoordináció javításában, a motorikus képességek fejlesztésében és a teszi ügyesség javításában játszanak fontos szerepet, más játékok a logikai gondolkodást és az intelligenciát serkentik, megint mások a művészi hajlamokat domborítják ki. Mindezek ismeretében a játék rendelés átgondolást igényel. Szőlőként legyünk tisztában azzal, hogy a megvásárolt játék hatással van a gyermekeink fejlődésére, ezért mindig körültekintően válasszunk. A játék rendelés zavartalan lebonyolítását a minőségi termékeket felvonultató webáruházak biztosítják; minden egyes vásárlás előtt győződjünk meg a termékek megfelelőségéről és válasszuk a minőségi termékeket!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek