Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Ismerd meg a játék webáruház hatalmas választékát!

Ismerd meg a játék webáruház hatalmas választékát!

Jó elfoglaltságot keresel a gyerekeknek otthonra? Szeretnéd, ha fejlesztenék matematikai, kognitív, logikai és szociális képességeiket? A játék webáruházban hatalmas választék áll rendelkezésedre a legjobb játékokból, kiegészítőkből és sok játékba az egész család bekapcsolódhat! 

Kiemelt készletet tartunk társasjátékokból, melyek változatos korosztályok számára érhetők el. A Piatnik Grimassimix társasjáték például remek szórakozást nyújthat egy borongós, esős napon, amikor egy kis vidámság amúgy is jót tenne a családnak. A Grimassimix egy logopédusok által kifejlesztett társasjáték, amely játékos formában vezeti rá a gyerekeket a különböző arc és szájizmok mozgatására és egyéb feladatokra. A fiatalok ezáltal játszva gyakorolhatják az arcmimikákat és fejleszthetik szociális készségeiket is.

A Grimassimix bohóciskolában nem az írás, olvasás vagy a számolás a fő tantárgy, hanem a grimaszvágás! Természetesen, ha idősebb gyerekeknek keresel megfelelő társasjátékot, akkor a játék webáruház ebben is tud segíteni. Remek logikai társasokkal rendelkezünk, melyek között akadnak igen komoly kihívásokat tartogatók is. A Cortex a vásárlók nagy kedvence volt az elmúlt években és az egyik legsikeresebb logikai játéknak számít jelenleg is.

Ebben a játékban bizony nem a szerencsére, hanem az agyra, gyorsaságra és memóriára lesz szükség. Remek választás, ha olyan közös programot szeretnél gyermekeiddel, melyben fejleszthetik logikai készségeiket. A játék webáruház rengeteg egyéb játékkal és kiegészítővel szolgál. Találhattok nálunk építőjátékokat, ritka társasjátékokat, szerepjátékokat, bébijátékokat és sok mást. Ismerd meg termékeinket még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: játék webáruház játék