Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Intézd nálunk a játék vásárlást: a legjobb fejlesztői játékok boltja vagyunk

Intézd nálunk a játék vásárlást: a legjobb fejlesztői játékok boltja vagyunk

Neked szól ez a webshop, ha olyan játékot keresel csemetédnek, mellyel öt perc után is szívesen játszik, fejlesztő hatással van rá (okosodik, ügyesedik általa), a felnőttek is bevonhatóak és ez fontosabb szempont, mint az, hogy mennyit reklámozzák a tévében. 

Hiszen nem attól jó valami feltétlenül, hogy sokat reklámozzák. Hosszú évekig fejlesztettük a játékokat, hogy legyen egy hely, ahol a legjobb játék vásárlásra legyen lehetőség széles kínálattal egybekötve. Nálunk nemcsak készség-, hanem képességfejlesztő, oktató-, logikai gondolkodó-, kreatív-, társas-és szerep játékokat is megtalálod. Választékunkban csak a megfelelő minőséget képviselő játékok érhetőek el.

A gyerekek játék közben gyakorlatilag észrevétlenül fejlődnek. Közel 100%-os a vevői elégedettség egy-két ezer visszajelzés alapján. Rengeteg, sok-sok ezer kedvelést kaptunk a Facebook oldalunkra. Ráadásul megbízható bolt és az év internetes kereskedői díjat is megkaptuk (2017., lásd harmadik helyezés). A játék vásárlása pedig nagyon könnyű az oldalunkon, mert rá tudsz keresni a menüpontokban: árkategóriára, életkorra, legjobb játékok vagy kategóriákra, esetleg márka vagy újdonságok szerint is kereshetsz. De arra is rákereshetsz, amit sokan keresnek, vagy ami akciós éppen, illetve a fejlesztendő területre az adott játékot illetően. Iratkozz fel a hírlevélre is, hogy különleges akciókról hírlevélben tájékoztathassunk.

És, ha egy konkrét játékot keresel, ami éppen nem található meg az oldalon, akkor se búsulj, mert segítünk beszerezni azt is. Ha nem találtad meg, amit keresel nézz vissza később is, mert folyamatosan növeljük a kínálatunkat. Az adott játékot ki is próbálhatod üzletünkben a XVI. kerületben és vannak olyan akcióink, amikor ingyenesen kiszállítjuk az adott terméket. Keress minket, hogy minél hamarabb segíthessünk kiválasztani a megfelelő játékot, amit éppen keresel. Nálunk családias, kedves kiszolgálásra számíthatsz.